icon

Pripadá vám meno Alejandra cigánske?

25. okt 2024
lucia245
25. okt 2024

Španielske meno. Maximálne nevhodné v našich končinách a slovenským priezviskom k tomu.

simca06022011
25. okt 2024

A preco by si si mala vyberat do vecera.. a p reco by dal anezku? ja som na porodnej sale az povedala ako sa bude dcera volat a ziadna diskusia o tom nebola :DDD Teraz kludne kyvni aj na mirku.. MIriam sa mne napr. paci, a tiez by som isla do kratsieho mena, ako si povodne vybrala

@januska12323 moja dcera ma inicialy SS a naaaahodou :DDD

vevebono
25. okt 2024

Ja som chcela pôvodne Alessiu. Alejandru mi muž zamietol hneď, lebo račkuje a nechcel v mene R 😂

thereisabear
25. okt 2024

K takému dlhému priezvisku, by som dala dvojslabičné meno.

beata_k
25. okt 2024

Marína Stankovianska

tamitamitami
25. okt 2024

@beata_k Toto znie veľmi pekne

beata_k
25. okt 2024

@tamitamitami V poslednej dobe sa mi Marina celkom paci.

autor
25. okt 2024

@beata_k ta marina znie celkom dobre vdaka za napad

lenka.25
25. okt 2024

Soňa , Silvia

tamitamitami
25. okt 2024

Prípadne celkom sa mi páči aj Melissa ak chceš niečo menej tradičné

autor
25. okt 2024

@simca06022011 on sa vyhraza uz tri mesiace ze ak idem byt vahava tak da meno po svojej mame chcem sa tomu vyhnut zienky. Jeho mama ked sa narodil mu dala meno David a jeho otec napochodoval do porodnice a zacal kricat ze okamzite ho ma premenovat po nom na Aurel.Aurel je sjxe krasne meno ale anezka....snad horsie meno v kalendary je uz len gertruda

franica
25. okt 2024

Mňa to Miriam s priezviskom prvé oslovilo 🙂 Alebo najväčší kompromis z Anežky s Alejandrou by mohla byť krátko "Alexa" a je to celkom krátke. Tiež by som dlhé nedávala k tomu priezvisku

ajka19
25. okt 2024

Olívia, Amálka

klip0
25. okt 2024

Hlavne by ste mali vybrať spolu, sadnúť si k tomu a vybrať tak aby sa vám to páčilo obom. Budete rodičia, ohľadne dieťaťa niesu namieste nejaké ultimáta a podobne

lenjaja84
25. okt 2024

Ano ked som niekde v shop.centre tak cigani vykrikuju kadejaje mena po ich detoch taketo ako napr. Noel, Alejandro a podobne, no zalezi ci sa Vam paci ...

autor
25. okt 2024

@klip0 mi sme sa tak dohodli ze dievcatku vyberam meno ja a chlapcovi on. Len ked ja som nevedela aké dievcenske meno vybrat ale vyhrava u mna ta miriam teda

gladiola25
25. okt 2024

Kratšie meno, lebo priezvisko je dlhé. Anežka saviac hodíalebo Diana, Ivana.

lucik194
25. okt 2024

daj Alexa

simca06022011
25. okt 2024

divny pristup, Ide sa hrat na otca svojho ci co? Najhorsie ked taketo rodinne anekdoty vplyvaju na zivot :D
V klude si vyber a mas cas. Najdi si dve tri mena ktore sa ti pacia a spytaj sa ho. HLAVNE to DIETA bude ot meno nosit, cely zivot, tak nech je normalne.. a nie ze rodicom siblo, tak bude sa dieta volat napr "Ceresna" :D
Vyber mena nie je ziadny pretek... ze treba vybrat uz aj... ja som narp. cakala Jakuba, az takmer do porodu :DDD a nepacilo sa nikomu meno a vies kao ma to trapilo? nijak... ked som sa dozvedela, ze predsa len to bude baba, ani sa nik nestihol starat do toho, chcela som sofiu, ale vsetci mali sofie.. nechala som to otvorene a presne som dala meno, ake sa jej hodi :D Pardon za porovnanie,a le ani psovi som nevybrala meno mesiace vopred, zbadala som ho, zobrala a mal meno... presne je pre neho, hodi sa mu a ine si nik nevie predstavit. vsetky ostatne navrhovane tu cele tyzdne polovickou a dcerou boli v momente smiesne.

ivanka33
25. okt 2024

Áno, mne tak pripadá...ako z osady,prepáč.

autor
25. okt 2024

@simca06022011 poslala som mu sms nech si vyberie medzi Miriam a Alexa napisal ze miriam je krasne tak sme asi zakopali vojnovú sekeru ďakujem ženy

eestimlha
25. okt 2024

Miriam je super

tyrkysovy_joekey
25. okt 2024

Miriam je krasne. Lepsie ako Ceresna 😉

tilonka
25. okt 2024

A co tak Eliška. Moze to byt taky kompromis od Anezky. Ale Miriam znie tiez pekne. Alejandru by som ja nedala.

autor
25. okt 2024

@tilonka eliska som ja nechcem aby sme mali rovnaké meno :DD

tilonka
25. okt 2024

Aha 😀 tak z tych spomenutych potom za mna Miriam

martul
25. okt 2024

Júlia sa hodí

osky
25. okt 2024

Alejandra sa cita Alechandra a je to spanielske meno/,pouzivane skor v latinskej Amerike/

Miriam k tomu primeniu sa mi nehodi.pretoze M a S su obe spodobovacie spoluhlasky,a su neznele -zle sa to vyslovuje,kedze ani jedna z nich nie je znela.
Ved si zo vyslovte nahlas ...
A okrem toho,to priezvisko je velmi dlhe.
K nemu sa hodi napr.
Ema,Lea,Lejla...
Julia,livia,maria...

simsalabim
25. okt 2024

@osky m je rozhodne znela spoluhlaska a ako sa podla teba spodobuje???

autor
25. okt 2024

@osky Miriam podla mna neni dlhe meno