icon

Riešili ste pri výbere mena rozloženie sviatkov?

3. jún 2025

Ahojte, riešili ste pri vybere mena rozloženie sviatkov? Aby narodeniny a meniny nemalo dieta hneď pri sebe? Ak nie ako to riešite? Meniny neoslavujete? Rozmýšľam ci to deti nejako riešia ze majú napr. narodeniny a hneď na to o dva dni meniny.

Strana
z2
biba_18
4. jún 2025
@nevenka

Tak tretie dieta sa malo narodit na Vianoce, nedali sme teda meno Adam, ale teda ma meniny nakoniec v novembri, narodeniny v polke decembra. Oslavujeme to spolocne, este aj so starsim bratom, ten sa narodil na konci novembra. Nerobime z toho vedu.

@nevenka kamoška má vnuka adama narodeného asi 2 dni pred vianocami ... segiň chalaň 🙄🙂

renka30
4. jún 2025

Nie, a napriek tomu nám to vyšlo za mňa super, prvá dcéra decembrová, druhá v decembri meniny, druhá júnová a prvá v júni meniny 🙂

3petka
4. jún 2025

My sme to neriešili. Meniny neoslavujeme len si zaprajeme a hlavne deťom.
Prvý syn to má v pohode cca pól roka a druhý hneď po mesiaci.

tetapetra
4. jún 2025

Brat sa narodil na Petra, volá Peter a ešte sa aj oženil na Petra 😃 ...aspoň ušetrím 😁

drobec105
4. jún 2025

Ja som to riešila ako dieťa, vadilo mi to. Preto som dcére dala meno cca pol roka po narodeninách. 🤭

adonish
4. jún 2025

Riesili sme to, nechcela som mat vsetko v kope. Vyskrtala som mesiace pri narodeninach aj okolo Vianoc 😂 ja mam narodeniny v aprili, meniny v auguste a Vianoce su v decembri. Kazde 4 mesiace nieco.

lucia293
4. jún 2025

My to riesime, lebo obaja mame medzi narodeninami a meninami par dni 🙂 a este aj Vianoce 🙂

martinadomianova
4. jún 2025

Ja mám narodeniny a meniny v jednou mesiaci s rozdielom 8 dní. A nejako z toho vedu nerobím. A ani mi to nevadí. U nás sa aj tak skôr oslavovali narodeniny než meniny.

prea
4. jún 2025

Áno riešila pri oboch deťoch

basska_b
4. jún 2025

My mame od novembra do aprila take pásmo, kedy cela nasa sestclenna rodina oslavi narodky aj meniny. Vymykaju sa len meniny Amelie, ktore su niekedy v juli. Podla mna je to take prakticke, oslavi sa vsetko, nakupia sa darceky a v lete potom mame ine aktivity. Tak to vyslo

ferret95
4. jún 2025

u nas to vyzera, ze bude asi dievcatko a odjakziva mame vybrate meno s priatelom a vychadza to v ten isty mesiac, ako sa ma narodit. urcite nebudem kvoli tomu vymyslat ine meno 🙂 mozno jedine keby sa rozhodujeme medzi viacerymi, tak by to mozno zavazilo, ale toto sme mali vymyslene uz davno.

libusak
5. jún 2025

Ano vyberala som tak, nech to nema pokope

Strana
z2