icon

S akými menami ste sa stretli v pôrodnici?

20. júl 2022

Z akými menami ste sa stretli v pôrodnici? 😃
Mne známa hovorila, že bola na izbe s romkou, ktorá dala dieťatku meno Sírius 😅

Strana
z3
vanda323
21. júl 2022

Prepáč , trošku sa to zvrtlo ale teda v rámci slušnosti

martul
21. júl 2022

@vanda323 nič na tím nie je posmešne. Práve naopak ty reagujes všade veľmi citlivo a zaujatí.
Fakt je že v drvivej väčšine dávajú rómovia nezvyčajné mená. To je holý fakt, žiaden výsmech.
Ja som bola v pôrodnici a narodila sa Perla, Romualdo, Winetou, jaj a ešte Esmeralda.

vanda323
21. júl 2022

@martul Ja som chcela dať dcérke meno Perla ale manžel mi to zatrhol....

autor
21. júl 2022

Perla je náhodou pekné meno... Poznám jednu

martul
21. júl 2022

@vanda323 pekné meno, vtedy bola taká telenovela v telke. Ale napr moja budúca nevesta je polo romka a volá sa Júlia. To je zase také ,, obyčajné meno" .

vanda323
21. júl 2022

@martul Môj manžel sa tiež volá že Stanislav tak obyčajne 😂
Ale Júlia je pekne mení také romantické 🌷❤️

vierkainka
21. júl 2022

@jankalukasova mas na to svoj pohľad,ja tiez.Kazda z nás považuje ten svoj za správny.Mne nepríde správne písať,ci to bola romka Japonka , Indianka.Bola to mamička ako každá iná.Hotovo.Autorkin príspevok považujem za posmesny.Moj pohľad.

thoughtfulweirdo
21. júl 2022

My sme ležali v troch izbách vedľa seba tri biele mamičky a všetky tri sme mali synov Filipov 😁 hups, bude to silný ročník tohto mena 🤣

bielavila
21. júl 2022

Asi je fanusicka harryho pottera😂😂😂

raja95
Odpoveď bola odstránená
tncka
21. júl 2022

Meno Sirius da dietatu len Rom. Takisto ako Ariana,Esmeralda,Kevin atd... No co ti poviem,nech si daju mena ake chcu🤷

bielavila
21. júl 2022

@tncka ja som neromka a meno ariana sa mi velmi paci

autor
22. júl 2022

@tncka Ariana je normálne pekné meno...

bielavila
22. júl 2022

Presne tak ked budem mat este dievcatko bude ariana, mam doma marinu, mne sa pacia tie silne R v menach, aj chlapceka mam s R uprostred, ariana je aj normalne v Sk kalendari

janulik2008
22. júl 2022

mne sa meno Sirius páči, okrem toho že mi pripomína postavu z Harryho Pottera;)

bielavila
22. júl 2022

Mne sa meno sirius velmi paci, ( urcite aj preto ze je to jedna z mojich oblubenych postav v HP) celkovo sa mi pacia zvlastne mena, cyrila, berenika, meda, milia,jergus… , felix, laia….ale nedala by som ich svojim detom, moje deti maju celkom obycajne mena, v tomto dom dost konzerva😂

Strana
z3