Samuela, Sebastiána
Ahojte😁.. co hovoríte na mená tohto typu, ktoré sa bežne používajú v mužských podobách, ale sú k nim aj takéto málo známe ženské verzie? Páčia sa vám, alebo máte deti s takým menom?
Mne sa to nepaci 😁
Neviem, je kopec veľmi pekných dievčenskych - ženských mien
nevidím dôvod nasilu robiť z mužských mien cudne a škaredé akože ženské verzie
Nieee
Sele zle
Z tých dvoch by som nedala ani jedno.
Tiez sa mi to nepaci...
Nepáči sa mi to, ale ide o to aby sa tebe meno páčilo.
Čo to chúďa dieťa urobilo matke, že jej dá tak otrasné meno. 🤷
Nie nie a este raz nie 🙈
Otrasnééé!!! 👎
Mne sa to nepaci, posobi to na mna tak umelo vytvorene rovnako ako Frantiska, Jozefina, Vladimira...
Ani Samo ani Sebo, nieto este Sama a Seba 🤦
to som este nepocula..
a co tak zuzan, katarin, evo?
hehe
No napíšem ti taký jeden mini príbeh možno úsmevný možno nie. Keď išiel môj syn do prvej triedy na ZŠ tak sme vybavovali dopravnú kartu na autobus. Doniesli sme žiadosť fotku teta urobila kartu na mieste, zalisovala dala do obalu. Zobrala som dala do kabelky išla som domov. Doma som dala synovi. A chodil s touto kartou asi 3 mesiace. Po 3 mesiacoch som len tak kontrolovala synovi peňaženku a mal tam staré lístky s busu a teda kartu.pozeram na tú kartu a tam svieti meno Samuela priezvisko. Som sa pousmiala a hovorím synovi, ze teta na sad ta premenovala na dievčatko. To si mala vidieť ten smutok a nešťastie v jeho tvári. Do konca života na to nezabudnem. A to nehovorím o tom ze sa ta karta nedala vymeniť, tak ju mal až do 4 ročníka potom sme vybavovali novú lebo sa mu tam pokazil ten čip a keď si pýtal lístok tak to nefungovalo. Našťastie že sa to stalo. Neurob dieťaťu tragédiu z mena ktoré vyberas. Jednoducho sú chlapcenske a dievčenské mená. Tie rôzne odvodeniny neviem to inak pomenovať sú vydobytkom dnešnej "chorej"doby a pomaly sa vytrácajú tradície z našej spoločnosti. Moj syn sa volá Samuel a nie Samuela a dodatok teta na sad sa pýtala pri vybavovaní novej karty ze ako sa stal ten preklep? Ja ze no asi ste nemala dobrý deň ( bola to tá istá teta co nám robila tú prvú kartu)🙈
Nie
Poznala som Richardu🤔tak toto je nieco podobne.neznie to dobre
to sú mená ako pre mužatku
Samé negatívne komentáre, ale v čom je rozdiel medzi Samuelou a Karolinou?
Nepáči sa mi to. Ale mne sa nepáčia aj niektoré používané ženské mená odvodené od mužských, ako napríklad Stanislava, Jana...
Mne sa páčia obidve aj Samuela aj Sebastiána 🙂
Kým som nebola na vš tak som netušila ze aj u nás sa bežne používa meno René ako ženské 😅 a teda ze spolužiačke fakt pasovalo volali sme ju renča
Hruza a des...
Za mna hrôza. 😱😱

tak to vôbec nie...