Sára Lilly a Sarah Lilly
Ahojte, páči sa vám kombinácia dvoch mien pre dcérku: Sára Lilly? Sarah Lilly?
Daj Alžbeta liliana Sarah Vladimíra leonora... Čím viac mien tým lepšie.. 😃 Za mňa nie ale je to na tebe.
Nechapem na co sa to tu pytas,
Ved ked sa ti paci take meno tak ho dietatu daj
Za seba ti ale mozem povedat ze su to dve otrasne mena 🤮
Vo všeobecnosti sa mi zrovna ani jedno z týchto mien nepáči, ale keď už tak Lillien Sarah alebo Liliana Sára
obe mená sú pekné... aj spolu , ale aj každé osobitne...
Zasa Amerika... 👎
Nie, nepaci.
Celkovo sa mi nepacia 2 mena a teda najma SaraH je podla mna od veci..
A hlavne nechapem potrebu uistovat sa o vhodnosti cohokolvek u anomymnych ludi na soc.sieti..
@daniela2202 a čo je zle na USA?
@elbartoslava ja sa zabávam na malomestiactve 😂
@zmrzlinka2021 nič, len stále nerozumiem, prečo sa nedávajú mená zo sk kalendára, ak sú rodičia slováci
@daniela2202 žeby preto, že niekomu sa páčia zahraničné mená, prípadne zahraničné verzie niektorých "našich" mien proste viac? Vezmi si len taká Sofia. Prečo nie je v top 10 každoročne verzia Žofia? Lebo tá Sofia znie väčšine ľuďom asi očividne krajšie. A nie všetci Slováci majú aj slovenské priezviská, napríklad ja nemám a slovenská verzia synovho mena sa mi k nemu proste nepáčila, aj keď ako samotné meno sa mi páči aj po našom
Ahoj my mame napríklad Laura Sarah 🙂
Za mňa 2 mená v pohode, pokiaľ k sebe pasujú, aj keď ich aj tak budú volať väčšinou tým prvým, poznám veľa takých prípadov😉
Za mňa bud Sára - Lili, alebo Sarah- Lilly😉
lilly by som nedala. dieta raz dospeje. mne to pride ako dat meno sipova ruzenka. pre dieta je to mile. pre dospelu zenu nie.
@janetinka27 mne to skôr príde ako pre psa
K slovenským priezviskam tie mená absolútne nejdú.
Dve mená načo to je dobre?Nepochopila som.
@zmrzlinka2021 tak to je srandy kopec lebo na Svk su v podstate vsetky mesta - malomesta, aj take metropoly ako BB 😉
@daniela2202 Ale nechapem, preco by to mali robit?
Ved uz nebudme tu obmedzeni nacisto...
Ani jedno

Obidve mena su silne skor mi pasuje napr Sara Maria a este hra ulohu aj priezvisko ci pasuje k nemu