Šik dievčenské meno
Ahojte, idem si po tipy....
Chlapca mam Jakubka, meno bolo prosto v 🧡 dáaaavno....ako chodí do škôlky, má spolužiaka menom Jonáš, ja som predtým toto meno fakt nepočula a vravím si, je to perfektne meno, našeSR a zaujímavé....
Teraz vyberám opäť pre dievčatko.....😍
Noooo dajte tipy na podobné mena ako Jonáš pre dievča, niečo staronové najlepšie letné....nech objavím Ameriku teraz a nie o pár rokov 🤣🤣
Vďaka.
Krásne mená, každé jedno sa mi páči.....sme Lucia,Michal, Jakub, tak niečo 2-slabicné.
Priezvisko Kováčiková je dlhé, tak možno preto ma to ťahá ku krátkemu menu.
Ešte mi napadá Hana, Nina no su mi také chladné, neviem to upresniť že prečo.
Ja som meno mala že Lívia, Ivana, Marína no to bude cez narodeniny, tak som chcela že keď bude narodené v zime, nech ma meniny v lete.
Tak k vašim menám a k priezvisku mi ide z mojich tipov najviac Júlia. Meniny má v máji.
Viola? Greta (Margareta)?
@judit47 vsak asi meniny v lete, nie? Ci zle chapem?
Na J Johanka.Iné sú Amália,Nina Kamila,Šarlota,Diana,Anna,Hana,Božena,Libuša,Oľga všetky júlové.Hortenzia,Elena,Helena,SilviaRužena,Nora,Zuzana augustové.
Keby som ja nebola Jana, keby som nemala sesternicu, co sa vola Jana a keby ona nemala dcerku Janku, tak by som nasmu druhemu dievcatku dala meno Jana. A keby moja sestra nebola Zuzana, tak mozno by som dala Zuzanu. No a rozmyslali sme o Anne, Hane, manzel ale ma trochu averziu voci tomu menu z istych dovodov, tak mame Alzbetku. Sice nie letne, ale k Jakubkovi to pasuje neskutocne podla mna. My ale nemame ani jedneho syna Jakuba, lebo manzelov brat sa vola Jakub 🙃.
Marína 🙂
Agáta
Hana nie...100 x krajšie je Johana .
Ale inak by som nevyberal meno podľa toho, kedy bude mať meniny.
Ja ich mám po 3 mesiacoch a nikdy som s tým nemala problém.
Lejla? Je tuším aj v rozšírenom kalendári.
Mne k Jakubkovi tiez pasuje Johanka, Hanka 🙂
Teraz má ešte napadlo AMÉLIA
Mne sa veľmi páči Soňa. Nestretneš nikde nijakú Soňu. Kolega má ženu a dcéru s týmto menom a dobré to znie, keď vraví o dcére. Soňa, Sonička 🙂
Debora
Mne sa paci Livia,Aneta,Anita,Nikola,Sonička,Daniela...Ja by som potrebovala veeela deti aby som dala vsetky mena co sa mi pacia🤣🤣🤭
A čo takto Lujza 😍 meniny má dnes (práve sme mali oslavu 😊).
K tomu priezvisku by sa hodilo meno Karin, Lea, Diana, Júlia, Adriana, Jasmína, Olívia, Petra, ale aj iné.
Johanka
My máme Júliu a syna Juraja
My keď sme čakali bábo tak sme nevedeli či chlapwc alebo dievča . Mne sa páčia staré klasické mena áno je Anna , Mária, Alžbetka , Dorota . Ale viem ,že by každý dal len prezivku čo je pre mňa otras ...
Moja srdcovka bola Marína ♥️♥️
Priateľovi sa páči Amélia .
Keby som raz mala raz dcéru tam by isto bola Marína alebo Galina ♥️
Galina sa mi páčila tiež pri prvom ale priateľ nesúhlasil .
Karla,Karolína. Vždy sa mi páčilo meno pre dievča Ema a René.
Žofia ( Slovenská podoba mena Sofia) 15. mája, Božena 27. júna
To je strašne ťažko, lebo každý ma iný vkus. Ja mám tri dcéry, Olívia, Marína a Briana. Všetky tie mena zbožňujem 😊 Ale páči sa mi napríklad aj Hana, Amálka, Júlia a Vanda, tie som mala v užšom výbere 😊
Mne sa veľmi páči meno ZINA, mala som kamosku
Rozarka

@judit47 meniny sa oslavujú v lete=letné
😉
@lindous ďakujem za dovysvetlenie 👍