icon

Šik dievčenské meno

9. júl 2023

Ahojte, idem si po tipy....
Chlapca mam Jakubka, meno bolo prosto v 🧡 dáaaavno....ako chodí do škôlky, má spolužiaka menom Jonáš, ja som predtým toto meno fakt nepočula a vravím si, je to perfektne meno, našeSR a zaujímavé....
Teraz vyberám opäť pre dievčatko.....😍
Noooo dajte tipy na podobné mena ako Jonáš pre dievča, niečo staronové najlepšie letné....nech objavím Ameriku teraz a nie o pár rokov 🤣🤣

Vďaka.

autor
9. júl 2023

@judit47 meniny sa oslavujú v lete=letné
😉
@lindous ďakujem za dovysvetlenie 👍

autor
9. júl 2023

Krásne mená, každé jedno sa mi páči.....sme Lucia,Michal, Jakub, tak niečo 2-slabicné.

Priezvisko Kováčiková je dlhé, tak možno preto ma to ťahá ku krátkemu menu.
Ešte mi napadá Hana, Nina no su mi také chladné, neviem to upresniť že prečo.

Ja som meno mala že Lívia, Ivana, Marína no to bude cez narodeniny, tak som chcela že keď bude narodené v zime, nech ma meniny v lete.

kristiii
9. júl 2023

Tak k vašim menám a k priezvisku mi ide z mojich tipov najviac Júlia. Meniny má v máji.

0silvia0
9. júl 2023

Viola? Greta (Margareta)?

babulkomale
9. júl 2023

@judit47 vsak asi meniny v lete, nie? Ci zle chapem?

alison11
9. júl 2023

Na J Johanka.Iné sú Amália,Nina Kamila,Šarlota,Diana,Anna,Hana,Božena,Libuša,Oľga všetky júlové.Hortenzia,Elena,Helena,SilviaRužena,Nora,Zuzana augustové.

nevenka
9. júl 2023

Keby som ja nebola Jana, keby som nemala sesternicu, co sa vola Jana a keby ona nemala dcerku Janku, tak by som nasmu druhemu dievcatku dala meno Jana. A keby moja sestra nebola Zuzana, tak mozno by som dala Zuzanu. No a rozmyslali sme o Anne, Hane, manzel ale ma trochu averziu voci tomu menu z istych dovodov, tak mame Alzbetku. Sice nie letne, ale k Jakubkovi to pasuje neskutocne podla mna. My ale nemame ani jedneho syna Jakuba, lebo manzelov brat sa vola Jakub 🙃.

beata_k
9. júl 2023

Marína 🙂

kimmi17
9. júl 2023

Agáta

cajomila
9. júl 2023

Hana nie...100 x krajšie je Johana .
Ale inak by som nevyberal meno podľa toho, kedy bude mať meniny.
Ja ich mám po 3 mesiacoch a nikdy som s tým nemala problém.

janinka112
9. júl 2023

Lejla? Je tuším aj v rozšírenom kalendári.

leonie35
9. júl 2023

Mne k Jakubkovi tiez pasuje Johanka, Hanka 🙂

cajomila
9. júl 2023

@kristiii Prikláňam sa k názoru, že ku priezvisku Kováčiková sa hodí také tradičnejsie meno.

cajomila
9. júl 2023

Teraz má ešte napadlo AMÉLIA

deedaa
9. júl 2023

Mne sa veľmi páči Soňa. Nestretneš nikde nijakú Soňu. Kolega má ženu a dcéru s týmto menom a dobré to znie, keď vraví o dcére. Soňa, Sonička 🙂

zmrzlinka2021
9. júl 2023

Debora

struhanka
9. júl 2023

@deedaa Ja poznám tri. 🙂 Je to krásne meno.

kristiii
9. júl 2023

@cajomila určite, súhlasím. Aj keď u ženy je dosť otázne ako dlho bude s týmto priezviskom žiť. Môže to byť celý život, ale aj len 20 rokov a potom sa kľudne môže volať napríklad Ľudmila Young, Nagy, Nguyen...

deedaa
9. júl 2023

@struhanka tak to máš šťastie. Ja osobne poznám len kolegovu dcéru s týmto menom 🙂

taminka1986
9. júl 2023

Mne sa paci Livia,Aneta,Anita,Nikola,Sonička,Daniela...Ja by som potrebovala veeela deti aby som dala vsetky mena co sa mi pacia🤣🤣🤭

livuska124
9. júl 2023

A čo takto Lujza 😍 meniny má dnes (práve sme mali oslavu 😊).

mpg
9. júl 2023

K tomu priezvisku by sa hodilo meno Karin, Lea, Diana, Júlia, Adriana, Jasmína, Olívia, Petra, ale aj iné.

rorino
9. júl 2023

Johanka

marhulka13
9. júl 2023

My máme Júliu a syna Juraja

romana1110
9. júl 2023

My keď sme čakali bábo tak sme nevedeli či chlapwc alebo dievča . Mne sa páčia staré klasické mena áno je Anna , Mária, Alžbetka , Dorota . Ale viem ,že by každý dal len prezivku čo je pre mňa otras ...
Moja srdcovka bola Marína ♥️♥️
Priateľovi sa páči Amélia .
Keby som raz mala raz dcéru tam by isto bola Marína alebo Galina ♥️
Galina sa mi páčila tiež pri prvom ale priateľ nesúhlasil .

buxus24
9. júl 2023

Karla,Karolína. Vždy sa mi páčilo meno pre dievča Ema a René.

mjk40
9. júl 2023

Žofia ( Slovenská podoba mena Sofia) 15. mája, Božena 27. júna

ivonluk
9. júl 2023

To je strašne ťažko, lebo každý ma iný vkus. Ja mám tri dcéry, Olívia, Marína a Briana. Všetky tie mena zbožňujem 😊 Ale páči sa mi napríklad aj Hana, Amálka, Júlia a Vanda, tie som mala v užšom výbere 😊

zuzu2636
9. júl 2023

Mne sa veľmi páči meno ZINA, mala som kamosku

lucinkaboz
9. júl 2023

Rozarka