Šik dievčenské meno
Ahojte, idem si po tipy....
Chlapca mam Jakubka, meno bolo prosto v 🧡 dáaaavno....ako chodí do škôlky, má spolužiaka menom Jonáš, ja som predtým toto meno fakt nepočula a vravím si, je to perfektne meno, našeSR a zaujímavé....
Teraz vyberám opäť pre dievčatko.....😍
Noooo dajte tipy na podobné mena ako Jonáš pre dievča, niečo staronové najlepšie letné....nech objavím Ameriku teraz a nie o pár rokov 🤣🤣
Vďaka.
a napadlo ma Alžbetka 😍 budeš jak z perinbaby Jakub a Alžbetka,Kubko a Betka juj rozkošne ❤️
Petra Kovacikova
@janetinka27 Ja mám kolegyňu Martu Kováčikovú, ale meno Marta by som dieťaťu nedala, ak už, tak Martina.
Klára Kováčiková alebo Klaudia Kováčiková znie pekne 😊
@drakvak napisala som predsa petra, nie marta 😀
@janetinka27 Áno, len keď ste to napísali s tým priezviskom, tak som si na našu Martu spomenula 😀 To priezvisko je neutrálne, hodí sa k nemu akékoľvek 2-3- slabičné meno, tak hádam si autorka niečo vyberie 😉
Inak teda ešte dodám, ja sa volám Ivona 😁 cely život som žiadnu inú nestretla, až v dospelosti a je to celkom fajn, masť take povedzme že netradičné meno aj sa mi s ním celkom dobre žije 😁
A čo poviete na Bianku?
@ivonluk Ivona je skvelé meno, aj by sa nam hodilo NO je v zime a v blízkosti u nás jednu výraznú Ivonku máme 😉
K Jakubovi sa hodí Hana. Aj kolegyňa má Jakubka a Hanku
Diana 💓💓
Bianka je tiež pekné meno, u nás v škole (cca 400 žiakov) len 2 dievčatá s týmto menom - šiestačka a deviatačka, takže v našich končinách nie je veľmi frekventované.
Zoja napríklad a mne sa veľmi páči Emília… Doma mám Zuzanku.
Silvia 🩷🩷 aj my sme vyberali podobne ako vy 😉
Alžbetka
K vášmu priezvisku by sa mne hodilo také echt tradične, slovenské... A veeeelmi dlho som nestretla žiadnu malú Evičku, tak tiež už dnes asi netypicke
Perla je krásne meno
Ahoj, ja mám syna Jakubka a dcérku Lianu (Liana) ❤️
@miska2362 priznam sa ze uz aj toto meno som viackrat pozerala...
ako ju voláte?Sisi?Vivi?
Mne sa vždy veľmi páčilo meno Aneta ,netuším síce,kedy má meniny ,ale aj Jakub a Aneta by bolo fajn .Ale dievčatá tu tiež písali kopec krásnych mien .
Adriana
Alžbetka ♥️
Inak musím ešte povedať, že aj meno Veronika je v tejto dobe nezvyčajné 😁
SLÁVKA 🙂
Tak mne sa páči momentálne Linda a zachytila som aj meno Melina, ale nie sú to asi letné mená.
@ivonluk Ak sa mozem opytat, nestava sa ti pri tvojom mene, ze si to ludia pletu s Ivanou? Nikdy ta ani nikam nezapisali omylom ako Ivanu?😁
Melánia 😊

Amálka ,Grétka, Ivka ,Lea