icon

Šik dievčenské meno

9. júl 2023

Ahojte, idem si po tipy....
Chlapca mam Jakubka, meno bolo prosto v 🧡 dáaaavno....ako chodí do škôlky, má spolužiaka menom Jonáš, ja som predtým toto meno fakt nepočula a vravím si, je to perfektne meno, našeSR a zaujímavé....
Teraz vyberám opäť pre dievčatko.....😍
Noooo dajte tipy na podobné mena ako Jonáš pre dievča, niečo staronové najlepšie letné....nech objavím Ameriku teraz a nie o pár rokov 🤣🤣

Vďaka.

linki90
9. júl 2023

Amálka ,Grétka, Ivka ,Lea

linki90
9. júl 2023

a napadlo ma Alžbetka 😍 budeš jak z perinbaby Jakub a Alžbetka,Kubko a Betka juj rozkošne ❤️

janetinka27
9. júl 2023

Petra Kovacikova

drakvak
9. júl 2023

@janetinka27 Ja mám kolegyňu Martu Kováčikovú, ale meno Marta by som dieťaťu nedala, ak už, tak Martina.

ivonluk
9. júl 2023

@drakvak anooo ❤️ naša inšpirácia akurát teda ona je s dvoma N ale to mi prišlo zbytočné 😊

drakvak
9. júl 2023

Klára Kováčiková alebo Klaudia Kováčiková znie pekne 😊

janetinka27
9. júl 2023

@drakvak napisala som predsa petra, nie marta 😀

drakvak
9. júl 2023

@janetinka27 Áno, len keď ste to napísali s tým priezviskom, tak som si na našu Martu spomenula 😀 To priezvisko je neutrálne, hodí sa k nemu akékoľvek 2-3- slabičné meno, tak hádam si autorka niečo vyberie 😉

ivonluk
9. júl 2023

Inak teda ešte dodám, ja sa volám Ivona 😁 cely život som žiadnu inú nestretla, až v dospelosti a je to celkom fajn, masť take povedzme že netradičné meno aj sa mi s ním celkom dobre žije 😁

autor
9. júl 2023

A čo poviete na Bianku?
@ivonluk Ivona je skvelé meno, aj by sa nam hodilo NO je v zime a v blízkosti u nás jednu výraznú Ivonku máme 😉

drakvak
9. júl 2023

@ivonluk Ja som poznala dve Ivony, sestru - dvojča opernej speváčky Adriany Kučerovej, bývali vedľa na izbe na intráku v B.Bystrici 😉 A potom po rokoch dcéra mala v škôlke mladú učiteľku Ivonu. Pekné meno, rozdiel v jednom písmene a predsa inak znie ako Ivana.

baskustek
9. júl 2023

K Jakubovi sa hodí Hana. Aj kolegyňa má Jakubka a Hanku

mtn112233
9. júl 2023

Diana 💓💓

drakvak
9. júl 2023

Bianka je tiež pekné meno, u nás v škole (cca 400 žiakov) len 2 dievčatá s týmto menom - šiestačka a deviatačka, takže v našich končinách nie je veľmi frekventované.

zuzanaa239
9. júl 2023

Zoja napríklad a mne sa veľmi páči Emília… Doma mám Zuzanku.

miska2362
9. júl 2023

Silvia 🩷🩷 aj my sme vyberali podobne ako vy 😉

slaviivals
9. júl 2023

Alžbetka

dominikakoll
Autor odpoveď zmazal
stevvvka
9. júl 2023

K vášmu priezvisku by sa mne hodilo také echt tradične, slovenské... A veeeelmi dlho som nestretla žiadnu malú Evičku, tak tiež už dnes asi netypicke

macik166
9. júl 2023

Perla je krásne meno

jks27
9. júl 2023

Ahoj, ja mám syna Jakubka a dcérku Lianu (Liana) ❤️

autor
9. júl 2023

@miska2362 priznam sa ze uz aj toto meno som viackrat pozerala...
ako ju voláte?Sisi?Vivi?

mamkalentedkova
9. júl 2023

Mne sa vždy veľmi páčilo meno Aneta ,netuším síce,kedy má meniny ,ale aj Jakub a Aneta by bolo fajn .Ale dievčatá tu tiež písali kopec krásnych mien .

renka30
9. júl 2023

Adriana

123369
9. júl 2023

Alžbetka ♥️

wera1986
9. júl 2023

Inak musím ešte povedať, že aj meno Veronika je v tejto dobe nezvyčajné 😁

mirka193
9. júl 2023

SLÁVKA 🙂

ester83
9. júl 2023

Tak mne sa páči momentálne Linda a zachytila som aj meno Melina, ale nie sú to asi letné mená.

aeruginosa
9. júl 2023

@ivonluk Ak sa mozem opytat, nestava sa ti pri tvojom mene, ze si to ludia pletu s Ivanou? Nikdy ta ani nikam nezapisali omylom ako Ivanu?😁

kafedame
9. júl 2023

Melánia 😊