Teo a Leo
Co si myslite? Budu sa mena niako mylit? Doma mam lea-leonard a chcela by som druhe dat teo-teodor
Krásne mená...presne sa s mužom rozhodujeme medzi týmito dvoma 😍
Akurat ze Leo evokuje eroticky casopis
Mne to pride ako mena pre mackovite selmy🤨
Autorka: Asi su trochu matuce. Preco ich nevolat celym menom?
ak ich budete volat len skratkami, tak skor nie ako ano, ale mena su pekne
Hah, my budeme mať skoro presne tak isto, akurát bude len Teo🙂
Aj tá rádiová moderátorka Dominika dadikova má synov Leo a Teo. Podľa mňa je to milé
Ked som cakala tretie dieta, tak som uvazovala nad menami pre chlapca Teo, alebo Leo, nakoniec mame dievcatko. Obe mena sa mi pacia rovnako, dokonca aj Leonard a Teodor.
Prepáč no mena na 3 pismena ani nie sú mena...skôr mi to príde ako pre psov ci mačky...ked teda používaš skratky ...
Ja mam syna Lea (Leo,nie Leonard) a v zivote mi nenapadol eroticky casopis..je to super meno,velmi sa mu hodi,ja som nadmieru spokojna s vyberom..
@mamamasama Čo je na nich krásne? 🤔
@maminka1986 Presne!
@asia83 a čo nie je? Vďaka Bohu za to, že ľudia nemajú rovnaký vkus, lebo by chodili po Slovensku len Jankovia a Zuzky. My žijeme v zahraničí a vyberáme deťom mená, s ktorými nebudú mať problém v hocijakej krajine. Teodor a Leonard sú presne také.
Ja prilejem do ohna.. V CZ je aj eroticky TV kanal Leo Tv... Snad tretia cenová. ☺️
Kazdopadne si myslim, ze si to s tym Tv kanalom ci casopisom nespojime vsetci, ale davat mena co sa rymuju surodoencom, ak to nie su dvojicky, by som nejako obmedzila. Kazde to dieta bude svojim sposobom ine.
Teo, Teodor sa mi paci... Leo nie
Môj prvý sa vola Teo druhý by bol možno Leo 🤣 znie to dobre 🤣
Zienky Lea uz mam doma a nemala som tucha ze je niaky casopis ci kanal.normalny clovek toto neriesi ...takze meno sa aj tak kvoli tomu uz menit nebude 😀 volame ho Leonard a aj Leo Leusko...
Dovod vyberu Teodora Tea je jediny a to ze meno sa mi ako jedine paci z chlapcenskych a ine ma niako zatial neoslovilo
Vyjadrovat sa k menam zvieratam ani nejdem...
Nerozumiem prečo sa niekto potrebuje radiť o menách pre vlastné dieťa.Mne sa nepáčia,ale asi ti to nepomohlo,si už rozhodnutá,tak čo riešime...
Ja si myslím že mena vlastných detí sa budú vždy mýliť aj keby sa na seba absolútne nepodobali..
Ja mám rada ak sa surodenecke mena dajú povedať pekne ľahko za sebou.. lebo zakričať na ihrisku, "Teo, Leo ideme domov" je ľahšie ako "Leo, zacharias ideme domov" takže mi to príde praktické keď sa k sebe mena hodia..
Ja zase vravím edi, elmi, eli ideme domov 😅
aj sa mi mýlia, keď ich oslovujem, ale zase tak sa mi mylili napr aj synovec a neter a to mali úplne odlišné mena..
@jana_eyre_2 Presne takto som vyberala meno pre druhé dieťa, aby sa mi na ne naraz ľahko volalo 😂 horúci favorit bolo Aňa a Táňa, ale teda druhý je nakoniec syn, tak mi to neladí 😅
Jaaj ja dufam, ze rozpravky o zajacikoch vo vas neevokuje Playboy ze ich deti mozu pozerat 🤦🏼♀️
Teo a Leo, to mi prode ako pre dvojicky,nieco ako Janka a Danka...ale zas ked budu Teodor a Leonard, to si uplne odlisne mena...takze preco nie? Ja som minule stretla surodencov Leo a Noel a to mi prislo uz aj tazko vyslovotelne takto za sebou 😁
Daj mena aké len chceš 🙂
Pre pobavenie - mali sme kocúra Lea, netere sa vždy pýtali na Tea 🤭😂🤣
@tamvtme myslím že nie je rozdiel dať podobne znejúce mena súrodencom.s odstupom a dať podobne znejúce mena súrodencom co sa narodia v jeden deň..

Asi nie.