icon

Timotej alebo Damián

8. máj 2025

Ahojte, rozhodujem sa medzi menami Timotej a Damián. Som zúfalá lebo jeden deň chcem jedno a druhý deň druhe 😄 tak možno mi dáte iný pohľad na tie mena.

Strana
z2
dzescebuly
8. máj 2025

Z týchto Damian a isto by som z mien nebola zúfalá

autor
8. máj 2025
@dzescebuly

Z týchto Damian a isto by som z mien nebola zúfalá

@dzescebuly myslela som to tak ze uz si myslim ze som rozhodnutá a zrazu zistím ze niesom

natalkasimonka
8. máj 2025

Možno buduci zať Timotej a volaju ho Timo...

glade22
8. máj 2025

Timotej len ak nebyvas na Orave. Lebo tu by ho volali Ťimoťej

lucia13022023
8. máj 2025

Nepáči sa mi ani jedno. Ale ak si mam veľmi vybrať tak Timotej.

tulipanik12
8. máj 2025
@lucia13022023

Nepáči sa mi ani jedno. Ale ak si mam veľmi vybrať tak Timotej.

@lucia13022023 ja takisto Timotej, Damián 🤮

simsalabim
8. máj 2025

Timotej

kristiii
8. máj 2025

Z týchto Timotej, ale niežeby sa mi to nejak páčilo. Skôr sa mi páči verzia Timothy.

evcagabi
8. máj 2025

Keby musim z tychto 2, tak Damian. Timotej vo mne evokuje gay kadernika 😅

btus
8. máj 2025

a manželovi sa páči aké? Veď sa dohodnite doma. Timotej mi evokuje - Timothée Chalamet a Damián mi pripomína Zoltána Demjána. 🙂

talia16
8. máj 2025

Damián sa mi páči viac

petracandle
8. máj 2025

Iný pohľad - jedno horšie ako druhé.

autor
8. máj 2025
@btus

a manželovi sa páči aké? Veď sa dohodnite doma. Timotej mi evokuje - Timothée Chalamet a Damián mi pripomína Zoltána Demjána. 🙂

@btus dohodli sme sa na tychto dvoch a uz to nechal na mne. Ale keďže ja mam problém vybrať tak asi to nechám na ňom 😄

heln
8. máj 2025

ak ti pomoze rozhodnut sa podla vyznamu, damian znamena krotitel, ci pokoritel a timotej znamena uctievajuci boha.
druha vec, neviem kolko je damianov, ale timotejov je akosi stale viac. ked som davala synovi meno, tak som si myslela, ze take nema nikto a teraz su v skolke v ich triede traja.

tim23
8. máj 2025

Ja mám Timka

kristiii
8. máj 2025
@heln

ak ti pomoze rozhodnut sa podla vyznamu, damian znamena krotitel, ci pokoritel a timotej znamena uctievajuci boha.
druha vec, neviem kolko je damianov, ale timotejov je akosi stale viac. ked som davala synovi meno, tak som si myslela, ze take nema nikto a teraz su v skolke v ich triede traja.

@heln ja poznám naopak viac Damianov ako Timotejov, asi záleží aj od regiónu.

bambieblue
8. máj 2025

Ani jedno z nich 😵‍💫 to vám nenapadlo nič lepšie?

vandica
8. máj 2025

Timotej 😊 ja som aj chcela Timoteja, ale muž nie, a malý je aj narodený na Timoteja, takže aj to rozhodlo, že sa tak volať nebude 😁
A čo sa týka frekvencie mena, tak ja poznám viac Damiánov ako Timotejov 🙂

dixitka
8. máj 2025

mne sa páčia obe, ale Damián viac, možno ho dokonca dám druhému synovi 🙂
Skúšala si si hodiť mincou? Vraj v okamihu, keď bude minca vo vzduchu, budeš vedieť, čo dúfaš, že padne ;) No a ak by to takýto efekt nemalo, tak stále môžeš dať to, čo reálne padne :D

beloved
8. máj 2025

Timotej 🙂
Ale ked sa nevies rozhodnut medzi dvomi, vyber tretie 🙂

autor
8. máj 2025
@bambieblue

Ani jedno z nich 😵‍💫 to vám nenapadlo nič lepšie?

@bambieblue to že sa nepáčia vám neznamená že sa teraz nebudú páčiť nikomu 🙂

pralinka25
8. máj 2025

ja vazne nikdy nepochopim v temach o menach naco sa k danemu vyberu vyjadruju tie ktorym sa nepaci a znevazuju meno niekoho. je to neuctive a detinske. autorka sa nepytala ci sa nepacia.

autor
8. máj 2025
@pralinka25

ja vazne nikdy nepochopim v temach o menach naco sa k danemu vyberu vyjadruju tie ktorym sa nepaci a znevazuju meno niekoho. je to neuctive a detinske. autorka sa nepytala ci sa nepacia.

@pralinka25 silou mocou musia vyjadriť svoj názor, doma na to asi nemajú priestor

pralinka25
8. máj 2025

vsimam si to v tychto temach casto. kazde meno je pre niekoho pekne a pre niekoho nie. este ze ich je tolko.
a k teme. my mame obe

autor
8. máj 2025
@pralinka25

vsimam si to v tychto temach casto. kazde meno je pre niekoho pekne a pre niekoho nie. este ze ich je tolko.
a k teme. my mame obe

@pralinka25 za mňa obe top 🙂 ja nepoznám veľa ľudí s týmito menami preto sa mi tak páčia

scila
8. máj 2025

K dospelého mužovi sa mi nehodí ani jedno... ale teda malých Damiánov behá okolo kopec, Timotejovia dvaja, tak som zvedavá keď podrastú ako sa s tým stotožním...

sylvia217
8. máj 2025

Mne sa Damián tiež páčilo, ale nakoniec mam Timotei, "Timo"..
Lepšie meno mu nemohlo pasovať..

janettdamian
8. máj 2025

Za mňa Damian 😀

terezkaarthuramax
8. máj 2025
@heln

@heln chichi ja som tiez chcela napisat o ich vyzname.😁

terezkaarthuramax
8. máj 2025

Ja poznam inak styroch Timotejov ale Damián žiadneho. No viac sa mi páči ten Timotej. A na toto meno by mi svedomie nedovolilo povedat jedineho krivého slova. Lebo tu bola mamička s chlapčekom Timkom a ten chlapček bol veľmi chorý a zomrel....tak z takej ucty.

Strana
z2