Timotej alebo Damián
Ahojte, rozhodujem sa medzi menami Timotej a Damián. Som zúfalá lebo jeden deň chcem jedno a druhý deň druhe 😄 tak možno mi dáte iný pohľad na tie mena.
Z týchto Damian a isto by som z mien nebola zúfalá
@dzescebuly myslela som to tak ze uz si myslim ze som rozhodnutá a zrazu zistím ze niesom
Možno buduci zať Timotej a volaju ho Timo...
Timotej len ak nebyvas na Orave. Lebo tu by ho volali Ťimoťej
Nepáči sa mi ani jedno. Ale ak si mam veľmi vybrať tak Timotej.
Nepáči sa mi ani jedno. Ale ak si mam veľmi vybrať tak Timotej.
@lucia13022023 ja takisto Timotej, Damián 🤮
Timotej
Z týchto Timotej, ale niežeby sa mi to nejak páčilo. Skôr sa mi páči verzia Timothy.
Keby musim z tychto 2, tak Damian. Timotej vo mne evokuje gay kadernika 😅
a manželovi sa páči aké? Veď sa dohodnite doma. Timotej mi evokuje - Timothée Chalamet a Damián mi pripomína Zoltána Demjána. 🙂
Damián sa mi páči viac
Iný pohľad - jedno horšie ako druhé.
a manželovi sa páči aké? Veď sa dohodnite doma. Timotej mi evokuje - Timothée Chalamet a Damián mi pripomína Zoltána Demjána. 🙂
@btus dohodli sme sa na tychto dvoch a uz to nechal na mne. Ale keďže ja mam problém vybrať tak asi to nechám na ňom 😄
ak ti pomoze rozhodnut sa podla vyznamu, damian znamena krotitel, ci pokoritel a timotej znamena uctievajuci boha.
druha vec, neviem kolko je damianov, ale timotejov je akosi stale viac. ked som davala synovi meno, tak som si myslela, ze take nema nikto a teraz su v skolke v ich triede traja.
Ja mám Timka
ak ti pomoze rozhodnut sa podla vyznamu, damian znamena krotitel, ci pokoritel a timotej znamena uctievajuci boha.
druha vec, neviem kolko je damianov, ale timotejov je akosi stale viac. ked som davala synovi meno, tak som si myslela, ze take nema nikto a teraz su v skolke v ich triede traja.
@heln ja poznám naopak viac Damianov ako Timotejov, asi záleží aj od regiónu.
Ani jedno z nich 😵💫 to vám nenapadlo nič lepšie?
Timotej 😊 ja som aj chcela Timoteja, ale muž nie, a malý je aj narodený na Timoteja, takže aj to rozhodlo, že sa tak volať nebude 😁
A čo sa týka frekvencie mena, tak ja poznám viac Damiánov ako Timotejov 🙂
mne sa páčia obe, ale Damián viac, možno ho dokonca dám druhému synovi 🙂
Skúšala si si hodiť mincou? Vraj v okamihu, keď bude minca vo vzduchu, budeš vedieť, čo dúfaš, že padne ;) No a ak by to takýto efekt nemalo, tak stále môžeš dať to, čo reálne padne :D
Timotej 🙂
Ale ked sa nevies rozhodnut medzi dvomi, vyber tretie 🙂
Ani jedno z nich 😵💫 to vám nenapadlo nič lepšie?
@bambieblue to že sa nepáčia vám neznamená že sa teraz nebudú páčiť nikomu 🙂
ja vazne nikdy nepochopim v temach o menach naco sa k danemu vyberu vyjadruju tie ktorym sa nepaci a znevazuju meno niekoho. je to neuctive a detinske. autorka sa nepytala ci sa nepacia.
ja vazne nikdy nepochopim v temach o menach naco sa k danemu vyberu vyjadruju tie ktorym sa nepaci a znevazuju meno niekoho. je to neuctive a detinske. autorka sa nepytala ci sa nepacia.
@pralinka25 silou mocou musia vyjadriť svoj názor, doma na to asi nemajú priestor
vsimam si to v tychto temach casto. kazde meno je pre niekoho pekne a pre niekoho nie. este ze ich je tolko.
a k teme. my mame obe
vsimam si to v tychto temach casto. kazde meno je pre niekoho pekne a pre niekoho nie. este ze ich je tolko.
a k teme. my mame obe
@pralinka25 za mňa obe top 🙂 ja nepoznám veľa ľudí s týmito menami preto sa mi tak páčia
K dospelého mužovi sa mi nehodí ani jedno... ale teda malých Damiánov behá okolo kopec, Timotejovia dvaja, tak som zvedavá keď podrastú ako sa s tým stotožním...
Mne sa Damián tiež páčilo, ale nakoniec mam Timotei, "Timo"..
Lepšie meno mu nemohlo pasovať..
Za mňa Damian 😀
@heln chichi ja som tiez chcela napisat o ich vyzname.😁
Ja poznam inak styroch Timotejov ale Damián žiadneho. No viac sa mi páči ten Timotej. A na toto meno by mi svedomie nedovolilo povedat jedineho krivého slova. Lebo tu bola mamička s chlapčekom Timkom a ten chlapček bol veľmi chorý a zomrel....tak z takej ucty.

Z týchto Damian a isto by som z mien nebola zúfalá