Tipy na meno pre štvrtú dcérku
Ahojte baby,Mám tri dcérky Rebeka,Tamara,Alica a rada vy som bola keby ste mi pomohli vybrať meno pre 4 dcérku 😉,Dakujem krásne 😘
Ja by som navrhovala Elena 🙂
@pribinak ja s tymto suhlasim a tiez si to myslim.. ale je to podla mna pekna tema na odlahcenie.. a niečo pozitivne
Nečítam ostatné....Zoja, Lívia, Olivia, Eliška, Hanka
Diana
@mima1989 z tvojich Izabela a Anabela sa mi páčia
Soledad, Caridad, Nieves, Paloma, Mar, Marisol, Begoña, Felicidad, Inmaculada, Concepcion, Virginia, Arantxa, Adela, Maria del Señor, Remedios, Consuelo, Amancia, Pilar, Mercedes, Dolores, Angela, Esperanza
My budeme mat dievcatko a uz mame vybraté Eliška 🩷
@prasiatko30 Maria del Señor Kováčová? Alebo ako ste to mysleli? Na slovensku sú tieto mená nepoužitelné.
@talia16 myslis? Taka Čiara je dost popularna a pouzivana na sk vsetko je len otazkou toho kto zacne
@prasiatko30 čiara? Nepomylila si sa?
@prasiatko30 mama pozerala turecke telenovely a tam sa volali Asi ci Sila(dve rozne postavy)
@terezkaarthuramax quiara/kiara/ciara ci ako to pisali, v podstate sa to dalo interpretovat aj ako čiara. 😅😂
@simsalabim lydia je moje naj meno aktualne 🙂
@katariinam dcerina kamoska sa tak vola, je to beotrepane, vznesene meno
Mne sa veľmi páči meno Petra
Mne hneď naskočila Olívia, keď som si prečítala tie tri mená. A btw Olívia je veľmi dobré meno, bez karmickej záťaže, ak veríš týmto veciam. Z tých, čo si ty napísala, sa mi veľmi páči Izabela.
Marina
Lydia
Daniela
Lucia
Daniela, Viktória, Izabela.

@mima1989 Júlia a Eliška by sa vám tam hodili, ale mám taký pocit že Eliška trochu viac