Tipy na originálne a zaujímavé dievčenské mená
Zdravím.. poprosím typy na dievčenské mená .
Mne sa páči veľmi meno Reyna no u manžela to neprejde ... tak hľadané ďalej..Také, ze Eliška Amalka,Zuzana a pod. Neprichádza do úvahy..
Ktoré mená sa páčia vám?
Ak by som vyberala pre dcerku originalne cudzokrajne dievcenske meno, asi by som sa obzerala mimo tych zauzivanych, typu Luna, Sienna, Melissa, Ariana a podobne, to uz zacina byt novodobe klise. A muselo by jej to sediet k priezvisku.
my mame Éden
My máme Laura Sarah 🙂
Nechápem tie blbé komentare k zahraničným menám. Mam pocit, že niektoré mamičky dosť zaspali dobu. Už aj do SK kalendárov sa pridávajú zahraničné mená a je to uplne v poriadku. Zijeme modernú dobu, v škôlkach a školách sú aj deti z multikultúrnych rodín (moja dcera bude mať dve spolužiačky, ktorých otec je zo zahraničia; susedu máme napoly Talianku..), tínedžeri čoraz viac cestujú do sveta za vzdelaním. S krátkym a zahranične znejúcim menom sa im bude fungovať uplne v pohode. Prečo by sme mali zaspať na menách Zuzka, Katka, Mária a pod?
@7lenka11 možno preto,aby sme sa neopičili a nestrácali identitu😉
@7lenka11 možno preto,aby sme sa neopičili a nestrácali identitu😉
@rorino neopičili? Veď každý rok sú v škôlkach v jednej triede aspoň 4 Emky, 4 Sofinky, po novom aj Maríny, Aničky.. myslim si, že práveže sa opičíme až moc a čokoľvek, čo je mimo bežných zaužívaných zvyklosti a čo zaváňa originalitou a netradicnostou, je okamžite zmetené zo stola a nastupuje výsmech.. prečo by malo byť dieťa chúďa kvôli menu Reyna? Mam vo svojom okolo Angelu, Riju, Kyru, Jessicu, Ryana a pod.. ani by ma nenapadlo sa nad tým pozastavovať.. a to sú aj deti z čisto slovenských rodín
Aitana, virginia, frantiska, pilar, fatima, arantxa, rocio, rosario, fuensanta, paloma, Covadonga, Aurora, Azucena, Gloria, Adela, Nieves, Marisol, Marinieves, Belen, Dolores, Soledad, Angustias,
Aitana, virginia, frantiska, pilar, fatima, arantxa, rocio, rosario, fuensanta, paloma, Covadonga, Aurora, Azucena, Gloria, Adela, Nieves, Marisol, Marinieves, Belen, Dolores, Soledad, Angustias,
@prasiatko30 Soledad? Vážne? 👌👌🤣🤣🤣🤣
@prasiatko30 Soledad? Vážne? 👌👌🤣🤣🤣🤣
@anonym_f0e9cd vazne - poznam osobne
@anonym_autor Dorotka, čoskoro pribudne v rodine Olívia 😉
Zina ta je aj v kalendary ,Selah je krasne arabske meno ale muzske vraj
My máme dcéru Jasmínu,meno nie je tak veľmi používané 🙂 syn je Lucian (číta sa Lučian) po nebohom dedkovi.
Dajte jej meno Lukrecia bude na dlhé jedinaaa
Hortenzia, Gertruda alebo Ursula, bude jediná
@anonym_autor mne sa napríklad páči Noemi, Ester, Izabella, Mia. Páči sa mi, že nie ju také obyčajne. Nevolá sa tak každá...

@nikoletta1712 úplne súhlasím...doba je už moderná a tiež aj mená detí
@anonym_autor vieš o tom, že doba bola vždy moderna? Že to takto vnímala kazda mladá generacia?