Tipy na originálne a zaujímavé dievčenské mená
Zdravím.. poprosím typy na dievčenské mená .
Mne sa páči veľmi meno Reyna no u manžela to neprejde ... tak hľadané ďalej..Také, ze Eliška Amalka,Zuzana a pod. Neprichádza do úvahy..
Ktoré mená sa páčia vám?
@anonym_autor prečo nie? Len zo zvedavosti.
Mne sa naopak páčia normálne klasické mena. Slovenské. Takže nič z toho, co by som ti poradila, sa ti páčit nebude.
@barka1 máme ich v rodine
@anonym_autor Zora, Nina, Diana, Izabela, Katarína
Mam Elu, to sa mi paci najviac. Ale take, ze okej, dala by som je Greta a Zara
Daniela
Monika,Veronika,Alžbetka,Helenka,Katarína.
Chudá dieťa…..tlieskam mužovi
Mne sa páčia napr Marina, Diana, Miriam, Mária, Tereza, Klaudia, Alzbeta, Sofia, Daniela, Svetlana
@anonym_autor Aurora, Stella, Luna, Sienna…
Všetky mená, ktoré tu boli doteraz spomenuté, sú škaredé, nie, nikdy!…Nikoho nechcem uraziť…
@anonym_autor keď som čakala prvé dieťa jediné meno na zozname.bolo Katarína, z odstupom času môžem skonštatovať že v mš bola jediná v zš boli dve žiačky v celej budove s týmto menom.
@anonym_autor máme elianku volame ju eli, eluša, liana, eliša, elinka
@anonym_autor ako sa číta Reyna? Rejna? Rajna?
Hana, Klára,Lujza,Ester,Dorota
Všetky mená, ktoré tu boli doteraz spomenuté, sú škaredé, nie, nikdy!…Nikoho nechcem uraziť…
@nikoletta1712 úplne súhlasím...doba je už moderná a tiež aj mená detí
@nikoletta1712 to ides produkovat novy winx club s takymi menami?
@nikoletta1712 úplne súhlasím...doba je už moderná a tiež aj mená detí
@anonym_autor skôr "doba je už moderná, kašlime na deti a aj na to, ako to znie. Buďme originálni"
Vieš o tom, že "reina" znamená kráľovná že? Tak prečo s ypsilonom, keď už chceš mať špeci meno?
Máme Dianu.Este sme sa rozhodovali medzi menami Dita,Edita
@nikoletta1712 keď nechceš nikoho uraziť, tak nepíš, že sú škaredé… veď to je tak veľmi subjektívne… vždy sa dá povedať, že mne sa páčia takéto a takéto, týchto a týchto nie som fanúšik a vtedy naozaj nikoho neurazíš…
Autorka, mne sa páčia Karin a Sára - pre vás možno skôr vo verzii Sarai, a z takých čo by som ja nedala, ale znie mi pekne je Loenie…
Lea, Simona
Aurélia, Ester, Mila, Zina, Valentína, Olívia, Danae, Aria, Alžbeta, Sára, Melánia, Gréta, Valéria. Izabela.
@anonym_autor ahoj mne sa pacia mena Melánia, Melissa
Nam sa kazdu chvilu narodi Malvinka. Inak sa mi paci aj Heidy, Ema, Tia, Alzbeta.
Nechápem tie blbé komentare k zahraničným menám. Mam pocit, že niektoré mamičky dosť zaspali dobu. Už aj do SK kalendárov sa pridávajú zahraničné mená a je to uplne v poriadku. Zijeme modernú dobu, v škôlkach a školách sú aj deti z multikultúrnych rodín (moja dcera bude mať dve spolužiačky, ktorých otec je zo zahraničia; susedu máme napoly Talianku..), tínedžeri čoraz viac cestujú do sveta za vzdelaním. S krátkym a zahranične znejúcim menom sa im bude fungovať uplne v pohode. Prečo by sme mali zaspať na menách Zuzka, Katka, Mária a pod?
Karla, Lara, Thea, Melisa, Emily…
Nechápem tie blbé komentare k zahraničným menám. Mam pocit, že niektoré mamičky dosť zaspali dobu. Už aj do SK kalendárov sa pridávajú zahraničné mená a je to uplne v poriadku. Zijeme modernú dobu, v škôlkach a školách sú aj deti z multikultúrnych rodín (moja dcera bude mať dve spolužiačky, ktorých otec je zo zahraničia; susedu máme napoly Talianku..), tínedžeri čoraz viac cestujú do sveta za vzdelaním. S krátkym a zahranične znejúcim menom sa im bude fungovať uplne v pohode. Prečo by sme mali zaspať na menách Zuzka, Katka, Mária a pod?
@7lenka11 zuzana, katarina a maria su predsa medzinarodne mena tak ake zaspanie
@nikoletta1712 to ides produkovat novy winx club s takymi menami?
@anonym_5b0e0a Áno, lebo so slovenskými menami v dnešnej dobe ( Anička, Zuzka, Katka atď) by mi asi neprešiel…
Eliana, Aylin, Chiara, Mila, Lara, Azaria, Jasmina, Isabella, Aria, Ariana, Rose, Flora, Elisa, Rita, Willow, Fatima, Tabita, Marielle, Samantha, Stella, Emily, Isla, Iris, Erin, Lily, Madison, Megan, Abigail
@anonym_autor Elisa, Amelia, Liana, Vanesa
Klotilda,Hildegarda,Klementina,Mercedes...so vsetkymi budes originalna.

@anonym_autor prečo nie? Len zo zvedavosti.
Mne sa naopak páčia normálne klasické mena. Slovenské. Takže nič z toho, co by som ti poradila, sa ti páčit nebude.