icon

Tipy na originálne a zaujímavé dievčenské mená

13. júl 2025

Zdravím.. poprosím typy na dievčenské mená .
Mne sa páči veľmi meno Reyna no u manžela to neprejde ... tak hľadané ďalej..Také, ze Eliška Amalka,Zuzana a pod. Neprichádza do úvahy..
Ktoré mená sa páčia vám?

Strana
z2
barka1
13. júl 2025

@anonym_autor prečo nie? Len zo zvedavosti.
Mne sa naopak páčia normálne klasické mena. Slovenské. Takže nič z toho, co by som ti poradila, sa ti páčit nebude.

autor
13. júl 2025
@barka1

@anonym_autor prečo nie? Len zo zvedavosti.
Mne sa naopak páčia normálne klasické mena. Slovenské. Takže nič z toho, co by som ti poradila, sa ti páčit nebude.

@barka1 máme ich v rodine

mdse
13. júl 2025

@anonym_autor Zora, Nina, Diana, Izabela, Katarína

evcagabi
13. júl 2025

Mam Elu, to sa mi paci najviac. Ale take, ze okej, dala by som je Greta a Zara

elenajezova
13. júl 2025

Daniela

babababka
13. júl 2025

Monika,Veronika,Alžbetka,Helenka,Katarína.

pribinak
13. júl 2025

Chudá dieťa…..tlieskam mužovi

Mne sa páčia napr Marina, Diana, Miriam, Mária, Tereza, Klaudia, Alzbeta, Sofia, Daniela, Svetlana

nikoletta1712
13. júl 2025

@anonym_autor Aurora, Stella, Luna, Sienna…
Všetky mená, ktoré tu boli doteraz spomenuté, sú škaredé, nie, nikdy!…Nikoho nechcem uraziť…

anonym_66da07
13. júl 2025

@anonym_autor keď som čakala prvé dieťa jediné meno na zozname.bolo Katarína, z odstupom času môžem skonštatovať že v mš bola jediná v zš boli dve žiačky v celej budove s týmto menom.

sajbula
13. júl 2025

@anonym_autor máme elianku volame ju eli, eluša, liana, eliša, elinka

januska12323
13. júl 2025

@anonym_autor ako sa číta Reyna? Rejna? Rajna?

riskoh
13. júl 2025

Hana, Klára,Lujza,Ester,Dorota

autor
13. júl 2025
@nikoletta1712

Všetky mená, ktoré tu boli doteraz spomenuté, sú škaredé, nie, nikdy!…Nikoho nechcem uraziť…

@nikoletta1712 úplne súhlasím...doba je už moderná a tiež aj mená detí

anonym_5b0e0a
13. júl 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 to ides produkovat novy winx club s takymi menami?

mdse
13. júl 2025
@anonym_autor

@nikoletta1712 úplne súhlasím...doba je už moderná a tiež aj mená detí

@anonym_autor skôr "doba je už moderná, kašlime na deti a aj na to, ako to znie. Buďme originálni"
Vieš o tom, že "reina" znamená kráľovná že? Tak prečo s ypsilonom, keď už chceš mať špeci meno?

doriiis
13. júl 2025

Máme Dianu.Este sme sa rozhodovali medzi menami Dita,Edita

lindous
13. júl 2025
@nikoletta1712

@nikoletta1712 keď nechceš nikoho uraziť, tak nepíš, že sú škaredé… veď to je tak veľmi subjektívne… vždy sa dá povedať, že mne sa páčia takéto a takéto, týchto a týchto nie som fanúšik a vtedy naozaj nikoho neurazíš…

Autorka, mne sa páčia Karin a Sára - pre vás možno skôr vo verzii Sarai, a z takých čo by som ja nedala, ale znie mi pekne je Loenie…

jaja20
13. júl 2025

Lea, Simona

jamimo
13. júl 2025

Aurélia, Ester, Mila, Zina, Valentína, Olívia, Danae, Aria, Alžbeta, Sára, Melánia, Gréta, Valéria. Izabela.

vieronika14
13. júl 2025

@anonym_autor ahoj mne sa pacia mena Melánia, Melissa

17alexis
13. júl 2025

Nam sa kazdu chvilu narodi Malvinka. Inak sa mi paci aj Heidy, Ema, Tia, Alzbeta.

7lenka11
13. júl 2025

Nechápem tie blbé komentare k zahraničným menám. Mam pocit, že niektoré mamičky dosť zaspali dobu. Už aj do SK kalendárov sa pridávajú zahraničné mená a je to uplne v poriadku. Zijeme modernú dobu, v škôlkach a školách sú aj deti z multikultúrnych rodín (moja dcera bude mať dve spolužiačky, ktorých otec je zo zahraničia; susedu máme napoly Talianku..), tínedžeri čoraz viac cestujú do sveta za vzdelaním. S krátkym a zahranične znejúcim menom sa im bude fungovať uplne v pohode. Prečo by sme mali zaspať na menách Zuzka, Katka, Mária a pod?

7lenka11
13. júl 2025

Karla, Lara, Thea, Melisa, Emily…

evcagabi
13. júl 2025
@7lenka11

Nechápem tie blbé komentare k zahraničným menám. Mam pocit, že niektoré mamičky dosť zaspali dobu. Už aj do SK kalendárov sa pridávajú zahraničné mená a je to uplne v poriadku. Zijeme modernú dobu, v škôlkach a školách sú aj deti z multikultúrnych rodín (moja dcera bude mať dve spolužiačky, ktorých otec je zo zahraničia; susedu máme napoly Talianku..), tínedžeri čoraz viac cestujú do sveta za vzdelaním. S krátkym a zahranične znejúcim menom sa im bude fungovať uplne v pohode. Prečo by sme mali zaspať na menách Zuzka, Katka, Mária a pod?

@7lenka11 zuzana, katarina a maria su predsa medzinarodne mena tak ake zaspanie

nikoletta1712
13. júl 2025
@anonym_5b0e0a

@nikoletta1712 to ides produkovat novy winx club s takymi menami?

@anonym_5b0e0a Áno, lebo so slovenskými menami v dnešnej dobe ( Anička, Zuzka, Katka atď) by mi asi neprešiel…

7lenka11
13. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi v slovenskom znení nie sú medzinárodné.. Catherine je zahraničné, takisto ako napr Elisabeth

7lenka11
13. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi Ja nehovorím o ekvivalentoch, ale o slovensky znejúcich menách

talia16
14. júl 2025

Eliana, Aylin, Chiara, Mila, Lara, Azaria, Jasmina, Isabella, Aria, Ariana, Rose, Flora, Elisa, Rita, Willow, Fatima, Tabita, Marielle, Samantha, Stella, Emily, Isla, Iris, Erin, Lily, Madison, Megan, Abigail

malalala14
14. júl 2025

@anonym_autor Elisa, Amelia, Liana, Vanesa

iwesska
14. júl 2025

Klotilda,Hildegarda,Klementina,Mercedes...so vsetkymi budes originalna.

Strana
z2