Tradičné mená v zahraničných verziách
Mne sa veľmi páčia tradičné mená, ale skôr v zahraničných verziách ako napríklad Anne, Maria, Hannah... Priateľ, ale prostuje, pretože tu na Slovensku, takej Hannah nikto inak ako Hanka nepovie. To isté pri mene Maria... Bojím sa že by to bolo pre všetkých Majka. Páčia sa vám takéto mená? Keď tak dajte nejaké ďalšie tipy.
Uplne povodne som reagovala na autorku diskusie a jej mena typu Hannah a Anne. Samozrejme, ze mi je jasné, že ani "naše" mena nie su povodne naše. Ale aby niekto chcel radsej Jane než Janu alebo Danielle než Danielu....o to mi ide.
A inak nie, Žofia sa mi nepáči. Ani Viera či Olga. Ale to už su moje osobne preferencie, nemusia sa mi páčit vsetky tradicne mena. Ani sa mi nepáčia.
@barka1 no tak vidíš, tak ako sa tebe nepáči Žofia, Oľga či Viera, inému sa páči napríklad Mathias či Sofia, lebo sú to jeho osobné preferencie. Nechápem, prečo za tým treba hľadať odklon od slovenského pôvodu, keď aj tak je len minimum mien naozaj slovenských (slovanských).
ano pacia ak ma clovek klasicke slovenske druhe meno .. ale moja dcera zije v zahranici takze by nam to tu pomenili tak ako sa paci tebe-a to sa nepaci mne ... tak mam kiaru a pletu mi este aj tu 😀
Viete každé menp je pekné ak mu nerobite hanbu sbojím správaním.Ja sa napríklsd volám Ludovit Michal C.......... .ale znovu opakujem každé meno je pekné a záleží na vás samotných akú reklamu svojmu menu robíte.

Uplne povodne som reagovala na autorku diskusie a jej mena typu Hannah a Anne. Samozrejme, ze mi je jasné, že ani "naše" mena nie su povodne naše. Ale aby niekto chcel radsej Jane než Janu alebo Danielle než Danielu....o to mi ide.
A inak nie, Žofia sa mi nepáči. Ani Viera či Olga. Ale to už su moje osobne preferencie, nemusia sa mi páčit vsetky tradicne mena. Ani sa mi nepáčia.