Unikátne dievčenské mená bez diakritiky
Ahojte, potrebovala by som poradiť meno pre dievčatko. Malo by byť bez diakritiky a aby sa z neho jednoducho spravila zdrobnenina. Niečo nie moc prefláknuté. Kalendár som prešla ale možno mi niečo uniká. Ďakujem 🩷
Naya, Mila, Olivia, Zara
@sisisi1236 vážne? A ako ľudia reagujú na jej meno? Ako ju voláte? 🙂
@malalala14 Stretli sme sa len s pozitivnymi reakciami 🙂 Volame ju Eli, alebo Elisa, zdrobneninu Eliska nemam rada 🙈
Mne sa páči meno Maxima alebo Inez
My mame Milinu, volame ju najcastejsie Mili, Milinka, Milus. Pri velkej predstavivosti moze byt aj Mina, Mila, Lina, maly jej obcas povie Mimi, Mini
Dorota ❤️
Aneta
Len Dorota nie. Za 44 ročnej učiteľskej praxe Doroty oslovovali menom, ale ak mimo nich o nich rozprávali, tak ich inak nenazvali ako hlúpe alepo tupé Dory. To sa stalo už akýmsi prívlastkom toho mena. Pri priamom oslovovaní ich najmä v staršom veku neoslovili ináč ako Dora.
Zara,Lia,Nia,Lara,Naomi,Noemi,
Ja som Zuzana, dcérka sa volá Katarína, svokra je Soňa. Prekrásne mena, slovenské
@zuzu2636 Soňa nieje slovenské meno, je prevzatá z ruského pôvodu rovnako ako Táňa či Tatiana, a má význam ako Sofia- múdrosť
máme Emily
Mia
Mne sa paci Barborka ale preto lebo dcera sa mi tak vola. Ale napr aj Marina je krasne aj Bianka. Ale kazdopadne súhlasím s nazorom ze treba meno ktore bude zniet dobre aj v dospelosti.
môj manžel chcel " Desdemona "

Ja som Zuzana, dcérka sa volá Katarína, svokra je Soňa. Prekrásne mena, slovenské