Vanesa alebo Vanessa
Ahojte mám vybraté toto meno pre dievčatko. Len sa neviem rozhodnúť či dať dve s alebo jedno 😂
Dala by som s jedným s, nebavilo by ma zakaždým hovoriť že sa volá Vanessa s dvoma s
@veronka309 a jednym.
Podla mna s tromi s,alebo najlepsie so štyrmi s.
Všetky ktoré poznám sa píšu s dvomi S. Do nedávna som ani nevedela, že u nás v kalendári to je s jedným. Som každej písala s dvomi S 😂, ani mi to nenapadlo, že by mohli byť s jedným. Dajte to čo sa vám páči viac. Pre mňa je to ako sa rozhodovať medzi Karin a Karina. Popularnejšie je Karin, takže aj napriek tomu, že Karina je v kalendari ludia automaticky pišu bez A.
Úprimne... ani s jedným
Ja mam Vanesu
To je uplne jedno, aj tak sa kazdy bude pytat ci ma 1 alebo 2 s…vybrala by som ine meno.
za mna s dvoma 🙂 keby v dospelosti zila v zahranici tak to ude prirodzenejsie, mne sa to tak viac paci
Mne sa viac paci s dvoma S
VANESSAAAAAAAA
Ak bývaš na Slovensku tak Vanesa.
@veronka309 Vanessa. Medzinárodné, zaujímavé. Moja je Izabella.
Toto menó sa mi nikdy nepacilo, ale ked uz to musi byt tak s dvoma. Nemam rada poslovencovanie zahranicnych mien
Daj tak , sko sa ti to páči . Ja mám Stelu s jedným S a aj tak sa ma vždy pýtajú či s jedným , alebo dvomi S a aj tak ju skoro všade napíšu ako Stella
@veronka309 poznám iba jednu Vanesu čo má jedno S inak majú všetky čo poznám 2 S. S jedným je to krajšie ale každý si to mýli
Paci sa mi s dvoma
@veronka309 veľmi pekné meno, vôbec nerieš priblblé komentáre. Vanessa je medzinarodnejsie, čo mám ja osobne rada, ale zrovna toto meno sa mi vizuálne páči viac v podobe Vanesa.
@veronka309 veľmi pekné meno, vôbec nerieš priblblé komentáre. Vanessa je medzinarodnejsie, čo mám ja osobne rada, ale zrovna toto meno sa mi vizuálne páči viac v podobe Vanesa.
@kristiii ďakujem pekne 😊 presne aj môj názor 😊

@veronka309 Kedysi som plánovala takto pomenovať moju dcéru.Mala sa volať s dvomi "s" Som rada,že nakoniec to nebola dcéra,ale syn.To meno sa mi už vôbec nepáči.