Vanesa, Liana alebo Elisa
23. mar 2025
Ahojte, ktoré meno sa vám najviac páči? Neviem si vybrať
Predošlá
Strana
z2
Ale zas je pravda, že Vanesa sa ti bude ĺahšie vyslovovať..niekedy treba aj prakticku stranku veci pozerat..
Budeš to meno hovoriť denne 40 rokov, tak zváž za aj proti..
autor
•
26. mar 2025@karolinakr Ďakujem 🙂 sama pozerám, že dievčatká s menom Elisa pribúdajú možno aj tým, že je to už v kalendári. Eliška sa nepáči ani mne to jediné ma na tom odrádza, že pri oslovení Eliska aby si nemysleli, že je Eliška a v písanej forme ani nehovorím. Ale toto by sa dalo ešte prekúsnuť hádam len nechcem aby jej to robilo problémy v živote. Inak sa mi vyslovuje dobre ani sa nedá škaredo povedať.
Elisa
autor
•
26. mar 2025@karolinakr nie nie nemám toto je prvé dieťa 🙂 ale to Kay mi už príde dosť zahraničné to už by som nedala 🙂
Predošlá
Strana
z2

Elisa je krasne meno a pači sa mi z detstva z Andersenovej rozpravky Divé labute o Elise, ktora mala 11 bratov, ktori sa menili na labute..Odvtedy sa mi to meno páči, nestretla som sa s ním, taka Eliška sa mne nepači vôbec, len ked hrám pre Elišku, to je krásna skladba..
A pýtala si sa, či neni to moc na Slovensku
Tak ja si myslim, že je krasne, vynimočne - nemaš o čom..Zhodou okolnosti som tu davala mena z Trnavského hlasu 12.3. sa v Trnave narodila Elisa Halenárova
Bude mať menovkyňu 🙂
Inak pre chlapca tiež mam jeden napad z Andersenovych rozprávok ..