Vanesa, Nicol alebo Nela
Baby mne sa každý týždeň páči iné meno 😀
Už naozaj neviem tak to skusim sem napísať aké máte skúsenosti a kľudne mi môžte poradiť aj niečo iné
Momentálne sa mi páči Vanesa, Nikola/Nicol a Nela
K Nikole mam tiez osobne antipatie cize nehrozi 😀 No a Nela to mi pride take ak pre psika 😀 Cize u mna Vaneska vyhrava 🙂
Ja by som dala Vanesu sú na to pekne zdrobneliny, z Nikôl si všetci robia srandu čiže to isto nie a Nela je veľmi tuctové
Pre mna ani jedno...ale tak ty vyberas meno pre svoje dieta, hlavne to vyberaj spolu s manzelom a nie so zenami na MK
Pre mna ani jedno...ale tak ty vyberas meno pre svoje dieta, hlavne to vyberaj spolu s manzelom a nie so zenami na MK
@nika1971 manžela nemám a meno samozrejme sama vyberiem chcela som len poradiť alebo skúsenosti s tými menami tak tento komentár ste si mohla odpustiť 😀
Tak si vylosuj 😅
Ak patríte do nár. menšiny tak je Vanesa ideál
Pre mňa ani jedno. Všetko hrozne mena. No ak sa tebe páčia, napíš si každé jedno na papier, nalep na chladničku a uvidíš. My sme mali dve mená, obe sme mali na očiach každý jeden deň a pomohlo nám to rozhodnúť sa.
z týchto troch najlepšie Nikola....
tieto mená sa dávali tak min. 15 r dozadu, ale všetky sú v podstate OK
Ja mám podobne meno Nikole a keď mi niekto tak povie, tak sa mi otvára nožík vo vrecku 😃 už radšej Nika
Univerzalne meno pre malé dievca aj dospelu ženu je podla mna len Nela. Ale tych je teraz ako maku. Hladala by som dalej a skusila si to dieta predstavit o 50 rokov. Dieťaťom bude len chvílu. Meno sa vybera na celý život.
Nela je pekné.
Ja som za Vanesu. Ja neviem čo všetci majú s tými menšinami 🙈 Nikola sa mne osobne nepáči také zvláštne meno aj keď mam kamarátky Niky. A Nela je tiež pekné, ale fakt toľko deti a psíkov ma to meno, že by som ho osobne nedala.
Vyberala by som tak aby nemala meniny a narodeniny pri sebe. U mňa bola Vanesa v užšom výbere (nepatrím k istej národnostnej menšine) ale nakoniec to vyhrala Lucia kvôli tomu, že staršie majú sviatky v júni a decembri. Tak aj tretia bude pri nich aspoň meninami.
Nela je dosť časté meno. A čo sa týka tretieho mena tak radšej verzia Nicol aj to len v prípade zahraničného priezviska
Ani jedno
Vyberala by som tak aby nemala meniny a narodeniny pri sebe. U mňa bola Vanesa v užšom výbere (nepatrím k istej národnostnej menšine) ale nakoniec to vyhrala Lucia kvôli tomu, že staršie majú sviatky v júni a decembri. Tak aj tretia bude pri nich aspoň meninami.
Nela je dosť časté meno. A čo sa týka tretieho mena tak radšej verzia Nicol aj to len v prípade zahraničného priezviska
@ada85 kamaratke sa syn narodil na Lea a majú Lea. 😁
Ja nechapem to uz nie je k tebe, naco sa vyjadrujete ked sa vam tieto mena nepáčia 😳
Ja by som vybrala Vanesa
Nelu nie tych je vela ak susedov psik. Vaness sa mi nepaci poznam len jednu Kolarovu spoluziacka zo zs mojej dcery . Ja by som dala Nikol z tychto
Vanesa moje vysnivane meno keby mam dievcatko 🙂
Vanesa a Nicol sa mi veľmi páčia, Nela nie. Ešte sa mi páči napríklad Júlia, Melánia.
Ja mam Vanesku, sme stále spokojní s výberom 🙂
Mne sa meno Vaneska nepáči. A medzi Nicol a Nikola by som určite vybrala Nicol, kludne aj k slovenskému priezvisku, už som takých videla veľa (a neboli istej menšiny). Veľmi sa mi páči, keď sa Nelam hovorí Nelinka. Ja by som sa osobne rozhodovala medzi Nelou a Nicol.
Najmenej mi vadí Vanessa
Ja som dala tiež Vanesku toto meno som mala dlho vybraté 😊
@anonym_autor Vanessu nedavaj, mne sa to nepáči, pretože každý ju aj detstve bude volať Vanessa, inak jej ani nepovedia. Žiadnom pekne zdrobnelé meno to nie je. Nela, je podľa mňa teraz každá druhá, tak by som asi volila, Nicol.🖤Rozhodni sa medzi Nelou a Nicol.
@anonym_autor Vanessu nedavaj, mne sa to nepáči, pretože každý ju aj detstve bude volať Vanessa, inak jej ani nepovedia. Žiadnom pekne zdrobnelé meno to nie je. Nela, je podľa mňa teraz každá druhá, tak by som asi volila, Nicol.🖤Rozhodni sa medzi Nelou a Nicol.
@kvetinka_2 ja som mala v detstve kamarátku Vanessu a hovorili sme jej Vava alebo Vany a samozrejme aj Vanesska

K Vanese a Nikole ja mám osobné antipatie , a Nela je teraz každá druhá . Ale keby mám vyberať z týchto , urcite Nelu