Vaše názory na meno Mia
Aké sú vaše názory na meno Mia ? Čítala som už aj také, že je to tuctové meno a má ho každé druhé dievča no tu kde bývam nepoznám nikoho kto by sa tak volal.
ďakujem všetkým za odpovede a názory už som si urobila nejaký záver takže ďalej sa už vyjadrovať nemusíte ďakujem 🙂
Prv som poznala resp registrovala ako meno pre zvieratka. Celkovo poznam iba jednu Miu-dievcatko z porodnice.
V kazdom obdobi je nejake meno frekventovane...a po case uz nie, na taketo kecy sa vykasli...ked sa Ti paci, daj ho. Ja poznam len jedno dievca, ktore sa tak vola a to robim s ludmi...cize za mna caste nie je.
@trema tvoj komentar je hnus...pochval sa svojim
@sardinka32 taketo nazory maju zvacsa zeny, ktore maju “nudne a neoriginalne” meno od rodicov a trpia komplexami z detstva. No co, ja som obycajna Jana, meno total bez cvengu 😂 A som spokojna, volam sa po mojej mamine, normalne zijem a nehanbim sa predstavit.
@sardinka32 ďakujem ja osobne žiadnu Miu nepoznám a čo sa týka tých komentárov niektoré neriešim možno majú voči menu averziu a odpovede typu tak sa volá moja mačka alebo pes k tým sa ani neni čo vyjadrovať keďže sa pýtam na meno pre malé bábätko
@ava11 presne tak, Janka 😉...a dodam, ze kazde meno sa paci mame, ktora ho svojmu dietatu dala a to je hlavne 👍
@slavicka97 a vies co, prave preto ze ho ludia davaju, znamena to, ze sa vela ludom paci...aj takto si to mozes otocit 🙂
@sardinka32 jedna žienka vyššie v komentároch spomínala že tak ako sa volá človek sa môže volať každé zvieratko alebo naopak takže toto neriešim
@ava11 mne moja maminka chcela dať meno Nela ale samozrejme predpotopné názory starých babiek ale aj maminých rodičov (bývala na dedine) tak mi dala meno Martina a občas mi vie povedať že sa mala na každého s prepáčením vy.....ť a dať meno také aké sa jej ľúbilo
@slavicka97 tak naša mačka sa napríklad volá Dagmar 😂😂 A dcéra je Mia. Čiže úplne opačne to máme pomenované a je nám to srdečne jedno 😉
@sardinka32 preco? aj moje je take.. ved to nie je urazka
vola sa tak nase morca 🙂 vymyslel to maly syn. ale inak ako meno pre dievca sa mi paci, take jednoduche
@rakywanda len 3?
my sme boli v jednej triede s tým istým menom 6 dievčat... bolo nás všetkých 19 dievčat a 6 sme mali jedno a to isté meno. ja s nimi samozrejme. 🙂
a dve dievčatá dokonca mali rovnaké meno aj priezvisko. neboli rodina.
@diewcatqoo koza Zuza? môj švagor mal kozu Cilku...
A Cilka je meno - moja teta bola Cilka.
@jaja20 to znie dobre...
Skús si meno Mia hlavne vysklonovať. Mne to nejde fo úst nejak. Na ihrisku bolo dievčatko Mia a aj jej mama mala problém to skloňovať…
Neries,ci je tuctove. Boze ved kolko Janiek,Zuzan,Veronik atd chodi po svete. Netrwba za kazdu cenu hladat vynimocne meno. Mia je pekne meno. Poznam jedno dievcatko a jej sa velmi to meno hodi.
@popoluskaxy Mia, Miuš, Miuška, Mijka myslím že pre mňa to problém nebude
@popoluskaxy a čo sa týka skloňovanie tak vraj podľa mena Mária
Moja dcera je Mia 🙂 a ani po 10 tich rokoch by som nedala iné meno 🙂 a v škole je iba ona Mia jediná...
@slavicka97 ja by som dala skôr Miriam a volala ju keď tak aj Mia a ako staršia by sa už sama rozhodla, čo sa jej viac páči. Mne príde Mia skôr ako skratka než celé meno.
Ohradzujes sa tým, že to je meno pre bábätko... No ale to bábätko raz vyrastie.
Treba vyberať také meno, ktoré si vieš predstaviť aj pri dospelom človeku. Ak ti pasuje MIA, daj, ale k priezvisku by sa skôr hodilo slovenské.
A ak si rozhodnutá sa na ostatných vysrať podľa vzoru svojej mamy, ktorá chcela Nelu, tak teda nech sa páči, ale založila si diskusiu, tak prijmi fakt, že veľa ľuďom sa MIA nepáči. Je to vec vkusu a daj si, čo chceš.
@stevvvka vďaka za názor ale už je táto diskusia neaktuálna keďže dcéra už má pol roka a mimochodom meno Mia dostala a sme s ním spokojní a iné si pre ňu už nevieme predstaviť 😉

Nudne, neoriginalne, bez nejakeho cvengu.. podobne ako vsetky tie otrepane ema, lea, nina, ela, zara, zoe