Váž názor na meno Oliver
Pekný deň prajem,
zaujímalo by ma, ako vnímate meno Oliver pre chlapca. Páči sa vám, prip. dala niektorá z vás také meno? Ak áno, ako ste spokojné?
@anonym_autor mne sa nepáči, liver je pečeň, nie? Volať sa o pečeň 😂😂
v pohode...
Mame Olivera…my sme spokojni 😂 syn asi tiez, nestazuje sa… volame ho Oliver, Oli, moja mama ho Olinko, Olinecko 😄
@anonym_autor mne sa nepáči, liver je pečeň, nie? Volať sa o pečeň 😂😂
@zmrzlinka2021 Waw, že liver😂😂😂, prečo nie oliva? To už je chutnejšie na predstavu.
@anonym_autor podľa mňa v pohode meno
@zmrzlinka2021 Waw, že liver😂😂😂, prečo nie oliva? To už je chutnejšie na predstavu.
@gribka1 no Oliva lepšie ako pečeň 😂
Je to pekne meno, len ich uz zacina byt vela. V poslednom obdobi sa dava vela mamiciek to meno.
@anonym_autor
veľmi pekne meno 😃 ma ho kamarátkami syn dvojročný. A áno, dala by som meno Oliver aj svojmu dieťaťu.
Pekné meno 😊. Mne sa páči aj Oleg 😅.
Mne ani muzovi sa vobec nepaci
Za mňa jedno z najhorších mien. Inak aby si dospelé ženy robili srandu z mena je choré. Potom ze prečo sa deti vysmievajú 🙃
Pekné, máme, neľutujeme.
Mne sa veľmi páči. Ak by som mala druhého chlapca, bol by Oliver 😊. Ale rozhodni sa podľa seba, daj také meno, čo sa páči tebe/vám a na ostatných sa môžeš vieš čo 🙂
Mám syna Olivera,páčilo sa to meno mne,aj manželovi a páči sa aj 17 ročnému Oliverovi.Nikdy ma nenapadlo pýtať sa iných na názor mena.
Môj muž sa volá Oliver.Synovi sme však toto meno nedali
Tiež mám syna Oliverka...
Oliver nie, takéto meno aj so ženským ekvivalentom znie ako oliva. Radšej Oto, Otakar.
Pekne, len dnes uz velmi caste. Na okoli mame tolko Oliverkov aktualne, ze az.
Pekné, aj pre chlapčeka aj pre dospelého muža. Spojenie Oliver a liver teda počujem prvý raz, úplne odveci ale okay :D
Aj mne pri tom hneď napadlo liver. Nepáči sa mi a nepáčia sa mi mená začínajúce na O.
Ja som ho sice nedala ale je to jedno z tych pre mna "krajsich".
Mne sa páči, mám ho aj v zoname, ale musím súhlasiť, že už som čítala na anglických diskusiach o tom, že sa im meno Oliver nepáči, pretože sa to podoba na slovo liver.
Teraz mi ale napadlo, že možno si to vela ludí neuvedomuje, možno to je pre nich ako naš ,,To maš” alebo Ma ,,tuš”
@anonym_autor nepáči sa mi ani Oliver ani Oliva 😀
@anonym_autor Je to pekne, nie otrepane, nie vystredne meno ako pre babatko, tak aj pre dospeleho muza
Mam Olivera … povodne som planovala Martina … ale sme premartinena rodina. Maly sa narodil v zahranici… tam to nie je take bezne meno. Na moje prekvapenie na Svk je Oliverov velmi vela. Asociacia je skor s Olivou ako s liver - sme DE + ES hovoriaca rodina. EN je “cudzia rec … takze to nikoho nenapadlo
Je to ok meno, aj ked nepaci sa mi pouzivanie skratky Oľo.
Mne osobne sa to meno nehodí pre dieťa, keďže ešte donedávna to bolo dosť zriedkavé meno, tak jediný Oliver, ktorého som poznala bol Oliver Andrasy, preto mi to meno vždy pripadalo ako pre dospelého človeka, nie pre dieťa.

Za mňa najkrajšie meno, syn je Oliver, dcéra Olívia. Je podľa mňa rovnako fajn pre dieťa ako aj pre dospelého chlapa 😊