icon

Váž názor na meno Oliver

2. aug 2025

Pekný deň prajem,
zaujímalo by ma, ako vnímate meno Oliver pre chlapca. Páči sa vám, prip. dala niektorá z vás také meno? Ak áno, ako ste spokojné?

Strana
z2
oliviakatka
2. aug 2025

Za mňa najkrajšie meno, syn je Oliver, dcéra Olívia. Je podľa mňa rovnako fajn pre dieťa ako aj pre dospelého chlapa 😊

zmrzlinka2021
2. aug 2025

@anonym_autor mne sa nepáči, liver je pečeň, nie? Volať sa o pečeň 😂😂

deti95060810
2. aug 2025

v pohode...

ktobytobolpovedal
2. aug 2025

Mame Olivera…my sme spokojni 😂 syn asi tiez, nestazuje sa… volame ho Oliver, Oli, moja mama ho Olinko, Olinecko 😄

gribka1
2. aug 2025
@zmrzlinka2021

@anonym_autor mne sa nepáči, liver je pečeň, nie? Volať sa o pečeň 😂😂

@zmrzlinka2021 Waw, že liver😂😂😂, prečo nie oliva? To už je chutnejšie na predstavu.

hylary
2. aug 2025

@anonym_autor podľa mňa v pohode meno

zmrzlinka2021
2. aug 2025
@gribka1

@zmrzlinka2021 Waw, že liver😂😂😂, prečo nie oliva? To už je chutnejšie na predstavu.

@gribka1 no Oliva lepšie ako pečeň 😂

jaavaa
2. aug 2025

Je to pekne meno, len ich uz zacina byt vela. V poslednom obdobi sa dava vela mamiciek to meno.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
svetlonos
2. aug 2025

@anonym_autor
veľmi pekne meno 😃 ma ho kamarátkami syn dvojročný. A áno, dala by som meno Oliver aj svojmu dieťaťu.

zuzanita1609
2. aug 2025

Pekné meno 😊. Mne sa páči aj Oleg 😅.

ivik4
2. aug 2025

Mne ani muzovi sa vobec nepaci

anonym_0910c4
2. aug 2025

Za mňa jedno z najhorších mien. Inak aby si dospelé ženy robili srandu z mena je choré. Potom ze prečo sa deti vysmievajú 🙃

anonym_7e6ddc
2. aug 2025

Pekné, máme, neľutujeme.

miniatura14
2. aug 2025

Mne sa veľmi páči. Ak by som mala druhého chlapca, bol by Oliver 😊. Ale rozhodni sa podľa seba, daj také meno, čo sa páči tebe/vám a na ostatných sa môžeš vieš čo 🙂

kakakina
2. aug 2025

Mám syna Olivera,páčilo sa to meno mne,aj manželovi a páči sa aj 17 ročnému Oliverovi.Nikdy ma nenapadlo pýtať sa iných na názor mena.

doriiis
2. aug 2025

Môj muž sa volá Oliver.Synovi sme však toto meno nedali

pink_lady
2. aug 2025

Tiež mám syna Oliverka...

anonym_d143b0
2. aug 2025

Oliver nie, takéto meno aj so ženským ekvivalentom znie ako oliva. Radšej Oto, Otakar.

anonym_b6bdaf
2. aug 2025

Pekne, len dnes uz velmi caste. Na okoli mame tolko Oliverkov aktualne, ze az.

anonym_36e477
2. aug 2025

Pekné, aj pre chlapčeka aj pre dospelého muža. Spojenie Oliver a liver teda počujem prvý raz, úplne odveci ale okay :D

anonym_814d75
2. aug 2025

Aj mne pri tom hneď napadlo liver. Nepáči sa mi a nepáčia sa mi mená začínajúce na O.

maryetta
2. aug 2025

Ja som ho sice nedala ale je to jedno z tych pre mna "krajsich".

talia16
2. aug 2025

Mne sa páči, mám ho aj v zoname, ale musím súhlasiť, že už som čítala na anglických diskusiach o tom, že sa im meno Oliver nepáči, pretože sa to podoba na slovo liver.

talia16
2. aug 2025

Teraz mi ale napadlo, že možno si to vela ludí neuvedomuje, možno to je pre nich ako naš ,,To maš” alebo Ma ,,tuš”

anonym_fc2ad0
2. aug 2025

@anonym_autor nepáči sa mi ani Oliver ani Oliva 😀

mimi3008
2. aug 2025

@anonym_autor Je to pekne, nie otrepane, nie vystredne meno ako pre babatko, tak aj pre dospeleho muza

olimuc
2. aug 2025

Mam Olivera … povodne som planovala Martina … ale sme premartinena rodina. Maly sa narodil v zahranici… tam to nie je take bezne meno. Na moje prekvapenie na Svk je Oliverov velmi vela. Asociacia je skor s Olivou ako s liver - sme DE + ES hovoriaca rodina. EN je “cudzia rec … takze to nikoho nenapadlo

hariet
2. aug 2025

Je to ok meno, aj ked nepaci sa mi pouzivanie skratky Oľo.

bebebi
2. aug 2025

Mne osobne sa to meno nehodí pre dieťa, keďže ešte donedávna to bolo dosť zriedkavé meno, tak jediný Oliver, ktorého som poznala bol Oliver Andrasy, preto mi to meno vždy pripadalo ako pre dospelého človeka, nie pre dieťa.

Strana
z2