Výber medzi menami Stela a Aneta
Pekny vecer,
prosim, mate niektora z vas niektore z tychto mien alebo vase dcery? Ako ste spokojne? Prip. ktore by ste vybrali vy a preco?
@anonym_autor Stella
Znamená to po španielsky hviezda.
Mám doma Stelu , takze voľba je jasná 🤣 . Ale hlavne dcéra je spokojná so svojim menom . Už viac krát mi za neho poďakovala .
@anonym_autor mne sa velmi paci meno Aneta🙂
@anonym_autor Stela.
Stela
Mám pocit, že dnešné dieta by bolo radšej za Stela, pretože znie modernejšie, ale mne sa viac páči Aneta 🙈
@anonym_autor Stela. Parádne meno. Svetové.
Ja som za Anetu. Mala som ho aj vybraté pre dievča ale narodil sa mi chlapec.
@anonym_autor Anita
Stela
Aneta☺️
@anonym_autor Stella
Znamená to po španielsky hviezda.
@jaja20 po taliansky je Stella, v spanielsku je Estelle
Za mňa nie, skôr Sidónia alebo Antonia
Ja sa volám Aneta a paci sa mi nstom mene to ze ich nieje vsade na každom kroku milion. A je to velmi pekne meno.
Mame Anetku,,cize za mna toto. Znien o pekne aj,Ako Aneta aj zdrobnenina Anetka. Stela mi pride take ,,tvrde,, meno. Ale tiez,je pekne.
Za mňa Aneta. Mne môj syn raz hovoril niečo že "so stelkou". A ja som to stále nechápala, že ako s telkou. Odvtedy je pre mňa Stelka telka 😀
Stela je momentalne oblubene meno. Pre mna znie dost tvrdo, asi by som radsej volila Aneta, Anita. Stelka pre dievcatko moze byt ale ked zacne chodit do skoly, aj tak ju budu vsetci volat Stela a to mi aj pride ako meno vhodne skor pre starsiu pani.
Moju Stelu skoro všetci volajú Stelka a jej sa to práveže vôbec nepáči . Odkedy nastúpila do školy , sa kazdemu predstaví ako Stela , ale malo kto ju tak aj vola . Čiže týmto by som sa vôbec neriadila . Ale áno , je to take meno ako pre pani Zazvorkovu 🤣
@anonym_autor tiez mame Hviezdu. okrem tej Zazvorkovej a predavacky v nasom kosickom lindexe, ziadnu inu nepoznam. v nasom okoli to vobec nie je rozsirene meno, naopak, je jedina.
mne sa páčia klasické mená ale to je nepodstatné... v tomto prípade vyberám jednoznačne Aneta
@anonym_autor obe pekné ale Stela za mňa určite.
Záleží od priezviska, Stella sa mi hodí viac ku zahraničnému a Anetka zase pre také typicky “slovenské”. Doma máme zhodou okolností mačku ktorá sa volá Stella, plánovali sme tak pomenovať aj dieťa ale netrafili sme pohlavie. 🤣
Záleží od priezviska, Stella sa mi hodí viac ku zahraničnému a Anetka zase pre také typicky “slovenské”. Doma máme zhodou okolností mačku ktorá sa volá Stella, plánovali sme tak pomenovať aj dieťa ale netrafili sme pohlavie. 🤣
@cyneric my máme vodnú korytnačku Stellu 😀 Aneta sa mi nepáči z princípu, lebo máme jednu v rodine a aj keď sa snažím ju mať rada, niekedy je to veľmi ťažké 😅
Strasne, ale fakt strasne moc, neznasam meno Aneta a neviem preco
Strasne, ale fakt strasne moc, neznasam meno Aneta a neviem preco
@evcagabi kazdy mame take mena. Ked som vyberala mena pre deti, tak to slho trvala- az vtedy som zistila, koho mam a nemam rada 🙂 🙂 🙂
@cyneric tak pri dievcati nad tam zbytocne mysliet, kedze sa vyda a priezvisko bude mať aj tak ine 😆
@anonym_autor aneta
Stella.

Stela
@anonym_autor