icon

Vyberáme meno Tamia

14. apr 2025

Ahojte s priateľom sme sa rozhodli dať meno Tamia keď sa niekto pýta aké meno chceme dať a povieme že Tamia tak hneď sa pýtajú či je to meno kalendári a tak.. že nikoho takého nepoznajú ... Chceli sme prv dať Tamara ale Tamia mi viac pasuje a znie lepšie chcem počuť vás názor prípadne či poznáte niekoho s takým menom

a_alexandra_a
14. apr 2025

Presne pre toto nikomu nehovoríme, aké meno máme vybraté a to máme slovenské meno, ktoré je v kalendári. Nezaujíma ma názor ostatných. Ak sa vám páči Tamia, načo to potrebuješ mať odobrené od okolia a tu od cudzích žien?

vanilkovazmrzka
14. apr 2025

Mne je srdecne jedno ake mena ludia davaju a rovnako by mi bolo jedno co si ludia myslia o menach ake vyberiem ja. Paci sa vam obom? Tak ho dcere dajte. Ostatni si zvyknu a kalendar si mozu precitat kedykolvek aj sami 🙂

veva24
14. apr 2025

Ja mam dcéru Tamiu

biba_18
14. apr 2025

nepoznám nikoho a meno je fajn, mne sa páči...

estellas
14. apr 2025

Je to pekne meno.
Ja si myslím že to až také nezvyčajné nie je. Už viac krát som tu na Mk v diskusiách videla toto meno.

joesvk
14. apr 2025

Pekné meno.

zojazoja
14. apr 2025

Poznám aj ja...už to vôbec nie je nejaké extra meno aké bývalo.

lindous
14. apr 2025

Osobne nepoznám nikoho, ale nie je pre mňa neznáme, viackrát som ho už počula 🙂 ak sa pýtaš na názor, tak mne osobne sa viac páči Tamara, ale tiež si myslím, že to ti môže byť srdečne jedno 😀

alickapusinka
14. apr 2025

aj my mame v rodine ma skoro 2 roky

olivia_c
14. apr 2025

Mam dceru Tamiu. Ma par mesiacov 🙂

lucia13022023
14. apr 2025

Tamia je krásne meno, keby mam niekdy druhé dieťa a bolo by to dievča, určite sa vola Tamia. A je m mi srdečne jedno, či v kalendári je alebo nie je. V kalendári sú otrasné mena - Zlatko, Vít, Dobroslav.... To je nejaké pravidlo dat meno z kalendára?

madeincssr
14. apr 2025

Na menej obvykle mena (a nielen mena) niektori potrebujeme trosku si zvyknut. Je to podla mna normalne. Len treba mysliet na to, ako to bude vnimat okolie toho dietata/skolaka/pubertaka/dospelaka. Ci vy by ste sa tak chceli volat (keby vam rodicia dali take meno). Lebo nielen detske/tinedzerske kolektivy vedia byt krute.
Tamia je v pohode, pekne meno. Mozno vo vysokom veku (starsia dama) to bude menej obvykle.

nika23t
14. apr 2025

Ja mám Tamarku, zvažovala som aj Tamiu. Absolútne nerieš okolie, vyberte meno, ktoré sa páči Vám. A Tamia je veľmi pekne meno.

katarinaba
14. apr 2025

Mne sa to meno paci. O dost viac ako Tamara (moj osobny nazor). A v kalendari vela mien nie je, ludia to riestia tak, ze oslavuju meniny v den, kedy oslavuje meno podobne, pribuzne. Ale tak tu: https://www.zones.sk/kalendar-udalosti/meniny/T...
A na to, ci sa to meno niekomu paci, alebo nie sa mozes vies co. Tvoje dieta, tvoje rozhodnutie.

talia16
14. apr 2025

Asi sa mi páči viac Tamia ako Tamara, ale aj tak si neviem pomôcť a vždy keď niekto povie Tamia, tak ja počijem Tá Mia. Ale neber si to osobne, ja som tiež Na ty a spoločnosť si na to zvykla.

katarinaba
14. apr 2025

@talia16 pri tvojom komentari som si spomenula na jednu situaciu. Moj bratranec Peter si bral Lenku. A farar pri sobasi stale hovoril: snubenci Peter a Lenka, no bolo to pocut ako Peter, Alenka. Viaceri sme sa na tom pobavili 🙂

lubina
14. apr 2025

Keby ludia davali mena iba podla kalendara, tak sa vsetci volaju iba tymi 365-timi menami. To by ma vobec netrapilo, ze nie je v kalendari...meno Tamia sa mi paci, aj ked nikoho takeho nepoznam. Ak sa paci vam, tak ho kludne dajte. A inak, dopredu meno by som nikomu nehovorila, ved naco?

rachel36a
14. apr 2025

Poznám jednu ...ma 10 rokov...za mna hrozne meno...ale jed sa vam páči fak nerieš...tebe sa tiez možno nepáči môj výber mena.

canany
14. apr 2025

Tamia sa mi paci viac ako Tamara. To R v mene vzdy tak zdrsnie to meno, Tamia znie tak nezne

mariaa79
14. apr 2025

Kamoška má vnučku s týmto menom a ďalšie dve poznám.Rozbieha sa.Zaujimavé meno.

martinmmartin
14. apr 2025

Skus Tavria , to boli za komancov dodavky z Ukrainy vacsinou u nas ako sanitky

evcagabi
14. apr 2025

Nepoznam a uplne by mi bolo uriti, co hovori okolie.

malalala14
14. apr 2025

Po mojej skúsenosti pri druhom dieťati nikomu meno nepoviem! Zistia až ked sa narodí. Všetci majú potrebu komentovať!
Za mňa Tamia pekné meno.

biba_18
15. apr 2025

@malalala14 aj u nás komentovali. a čo ... bolo aj tak ako sme povedali 😂

dotka04
19. apr 2025

Poznam, kamaratka ma Tamiu, hovorime jej Tami ☺️ A este som ho niekde pocula aj predtym, lebo ked mi kamoska predstavovala dcerku, prislo mi to ako “bezne” meno 😀 Ak sa vam paci, dajte ho 🙂 My sme synovi tiez dali menej tradicne, hoci starozakonne, mnohi vratane rodiny do posledne chvile reptali a vraj ci to tomu dietatu spravime a blablabla….a dnes je pre nich naj menom ake vraj poznaju😂

rosavia
21. apr 2025

Mne sa paci. Najlepsie nikomu dopredu nehorit. Kazdy si mysli, ze ich nazor je zaujimavy.