icon

Vyberte meno pre dcéru začínajúce na "A"

2. dec 2024

Pekny vecer… hladam meno pre dceru, chceme meno so zaciatocnym pismenkom na „A”, klasicke ake najdeme bezne v kalendari, ziadne „exotiky”… Zaujali ma mena Alica, Aneta a Adela… Ktore z tychto mien by u vas zabodovalo a preco? Len si chcem precitat nazory, ze mozno podla coho ste sa rozhodovali vy… prip. navrhnite nejake ine neotrepane dievcenske meno na „A”…

kvadrinkaaa
2. dec 2024

Adrianka. 😊

xckaretxxx
2. dec 2024

Všetky sú krásne, dobrý vyber

estellas
Autor odpoveď zmazal
estellas
2. dec 2024

Z týchto mien by som vybrala buď Adela alebo Aneta meno Alica ma nezaujalo.
Meno Aneta sa mi páči, v detstve som počúvala Anetu Langerovú a odvtedy sa mi to meno páči. 😅

tatiana493
2. dec 2024

Ja mám dcéru Alicu
Mala som vybrané úplne iné meno až som raz pozrela do kalendára v ten týždeň ako má meniny a vravím kolegyni "aha aké zaujímavé meno Alica..moja dcéra sa bude volať Alica" to som bola v 8mom mesiaci už..
To meno jej sadlo,iné si nevieme nikto prekvapiť.
Páči sa mi keď jej povieme Alica aj tak je to pekné
Ešte jej hovoríme Ali,Alicka,Alinka a známy z Čiech Alic
A keď si ju doberáme že neposlúcha tak je aj "palica"😁
Keď sa narodila mi v pôrodnici matrikárka hovorila že toto meno ozaj dlho nepočula..tak ma to potešilo

elia9
2. dec 2024

Všetky sú pekné, ale aspoň za mňa TOP meno Adela - malé dievčatko Adelka, slečna Adel, žena Adel/Adela - krása ☺️

tulipanik12
2. dec 2024

@elia9 ja mám dcéru Alicu a je to pre mňa top meno, aj keď ona sa stále sťažuje, že nikdy nemajú ani pero s jej menom ani hrnček. . . 😄

euka210
2. dec 2024

Aneta a potom Adela

negymama
2. dec 2024

@tatiana493 mam sestru Alicu a presne ako ten znamy sme ju volali Alic alebo Alice /elis/

kavasmliekom
2. dec 2024

Mam kamarátku Angeliku, voláme ju "endži" a aj sesternicu Alenu. Mala som kolegyňu Alicu a ona hovorila, že je to hrozne meno, že ju volali v škole cica 🤣 my sme ju mali volať Alina 😁

prasiatko30
2. dec 2024

Adela, agata, anamaria, anabel, aurora, aitana, ariadna, adriana, amaia, ainoa, arantxa, amelia,

tanuuulka
2. dec 2024

Mam kamosku alicu, ktora ma dcery anitu a adelu 😊 asi som nepomohla 😁

atasina
3. dec 2024

Alica

osky
3. dec 2024

Aby si to nemala take jednoduche,pridam...
Moja kamoska ma dcerku s menom Anina/nie je to od Anna,je to Anina-original/

Z tych 3 ,co pises,tak v poradi Adela,Aneta a Alica sa mi nikdy nepacilo,tskze posledna volba..

Ale mas tu mnoho krasnych mien.
Tiez. Sa priklanam k tomu,aby sa jej nekrizovali viacere sviatky.

Mam kamosku Evu i Danielu a su este aj narodene v obdobi vianoc...cize vsetko nakopu..
Rodicia vobec nerozmyslali....

M

adekar
3. dec 2024

My máme doma Adelu ☺️

taktotedanie
3. dec 2024

Aj ja som rozmyslala nad alicou ale zase nevedela som z toho urobit zdrobneninu resp nie taku, ktpra by sa mi pacila, Adela mi nic nehovorila, to
Si hned vybavim v hlave adelu vinczeovu a to ma rusilo, aneta je celkom fajn ale v okoli sme uz jednu taku mali, este Amalia, Amelia, Anna, Anna Maria
Nakoniec to vyhrala Alzbetka, v porodnici ked som povedala ako sa bude volat tak asistentka hned, ze dlho nemali ziadnu Alzbetku, ze to je take kralovske meno alebo to je ako Alzbetka z Perinbaby ( moja oblubena) takze spokojnost

6mia6
3. dec 2024

Aneta

lilianka28
3. dec 2024

Z tých čo si napísala, tak Adela.
Doma máme Angeliku.

jaond19
3. dec 2024

Chcela som Adélu aj Alicu, hladala som na A k najstarsej dcere Alexandre, ale boli to nakoniec chlapci. Inak sa mi paci aj Amélia, Agáta (bola prababka)

allyk1611
3. dec 2024

Ja mám doma Adelu a Anetu🙂 Voláme ich Adel, Anet. Keby mám ďalšie dievča, tak je to Alica alebo Amalia

hama_ba
Autor odpoveď zmazal
nynia
3. dec 2024

Mne sa najviac na A páči Anita, Aneta, Angelina (hovorovo Any, Angie, Lili, Lina) a Anna.

ahojka5
3. dec 2024

Všetky sú krásne. Záleží aj od priezviska 🙂 kamarátka má Almu

negymama
3. dec 2024

@ahojka5 presne Alma ma napadla, to davaju casto madari.

negymama
3. dec 2024

z tych cudzich mien sa mne paci aj Abigail

kristiii
3. dec 2024

Mne sa páči Adela.

ada85
3. dec 2024

Tvoje 3 mená sú všetky fauna tiež by som vyberala tak aby neboli blízko seba narodeniny a meniny.
A ja som Andrea. Som s menom tiež spokojná. Len dcére by som ho nedala, aby sme nemali rovnaké.

michellemary
7. dec 2024

Alica, Adela, Angelika.

benimnadir
7. dec 2024

Z tohto určite Adela. Je také krásne, ženské. Alica sa mi hnusi, jednu poznam 🤣 a je také tvrdé..Na anetu nemám názor žiadny.

simona20201309
9. dec 2024

Z týchto troch Adelka. Inak sa mi páčia Andrea. Ariana