Zara, Zoe alebo Zoja
Zara, Zoe alebo Zoja ?
My máme Zoju 🙂
My sme vahali ci Zara alebo Zoe,dnes mame 10r Zaru a na gymnastike sa stretla so Zoe Zarou...jej mamina vravela ze sa s muzom nevedeli rozhodnut,jeden chcel jedno druhy druhe,tak dali obidve.Mojej dcere sa paci aj Zoe tiez.
@michaela567y za mňa Zoja😊
@michaela567y zoe
Zoja
@michaela567y mne sa najviac paci Zoe
Ani jedno. Zuzana
Zoe nečitateľné pre anglicky nehovoriaceho. Zara a Zoja ako mena pre psy. Aj také poznám 🤭
@michaela567y zoe je meno pre psika. Zara je v slov eksej verzii Sara a jedine teda ak z tychto tak Zoja
@michaela567y Zuzana, Zlatica, to nemá v škôlke každý.
Určite Zoe
Zoja, Zara, Zoe tak sú podľa mňa uložené od najkrajšieho po to menej pekné (i keď stále pekné)
Mne sa na Z veľmi páči aj Zina.
@michaela567y my mame Zoe 😍
Moje druhé dieťa keby mam bude Zara ak nie sama sa tak premenujem:D je tam R krásne to vyznie. Aspoň mne 🤍
@damira90 Ano, Zara je moj favorit. Ale bojim sa aby moja dcéra vedela povedať R 😅 keďže ho ma aj v priezvisku 😂
Ja mam Zoe ❤️
@michaela567y keď ma dve R aj tam aj tam bude to zniesť dolezito. R je tvrdé.. nebude to tá makko Lili Levická als bude to tvrdšie 🙂 Zara je krásne no možno mne prepne keď bude staršia a fakt sa premenujem 🪻
@michaela567y Zoe a zmensite na Zojka (inak vyznam je zivot a to sa mi velmi paci 😀)
@michaela567y ja by som nedavala Zoe(vlaste ani nevedia ako sa to cita ci Zoe Zoui ..? ) a fakt kazda druha Mia alebo Zoe) .. ja som mala susedu davno volala sa Zina to bolotake pekne neobvykle.. alebo som videla,ze Ziva ☺️to je tiez neobycajne meno 🥰(ale dajte,ake sa Vam paci,my mame tiez Sofiu,aj ked ich je ako maku momentalne 😆😅)
Zoe
@michaela567y mne sa páči Zara alebo Zaira 🙂
@michaela567y Zoja alebo Zoe
Všetky sú pekné
Poznám aj Zoju aj Zaru ale Zoe žiadnu ale zle sa to skloňuje a zdrobňuje meno Zoe skô asi by som Zarku či Zojku ale keď už meno na z tak mne neda ale meno Zuzka je pekné také naše ale chápem pýtqli ste sa na tieto tri ....
Jednoznačne Zarka, my máme a krásne vie povedať aj R. A musí pasovať aj k priezvisku. 😉 neviem prečo si myslia všetci že je všade toho veľa.. v celej škôlke a aj do druhej čo chodí mladšia nie je jediná Zarka.
Zara
@michaela567y mne sa Zoe vôbec nepáči. Zara alebo Zoja skôr. Záleží aj od priezviska.
ja mať dievčatko dám meno Bianka
Zoe, Zara a Zoja je ich všade veľa

Môj syn mal spolužiačku zoju. Bolo to najmúdrejšie dievča v triede, už odišla na 8rocny gympel, okrem toho je milá a pekná, takže sa mi to meno spája s dobrým a múdrym človekom. Ja by som dala zoju.