Zoé alebo Zoja
Ktorá verzia tohto mena je podľa vás krajšia?
Mam Zoju, volame ju Zojka.
@ikonica Mária Čírová má Zoe, volá ju Zoenka.
Ja by som dala k tomu priezvisku meno Bianka.
Ani jedno
Mne by viac ku tomu pasovalo Zara, Roderika alebo alebo Romanka Šramkova
Ja mám Zoe. Volám ju Zoinka alebo len Zoe
@pondelok01 zoe sa zle skloňuje?sak v každom páde je to rovnake🙈😂
@katkara ved prave. Potom ked mam 3 rocnym detom vysvetlovat, ze toto jablcko je Sofinkine a toto je… Zoe? Zoine? Ked poviem ze toto jablcko je zoe, tak sa budu hadat, ze to nie je zoe, to je jablcko.
@pondelok01 keby som brala do úvahy vyššie spomenuté komentáre,že zoe sa ma čítať ako "zoui" tak by to jablko bolo "zouine"😉 mame dcéru zoe a nikto s tým nemá problém,ani 3r syn😂 a mimochodom familiárne ju voláme aj tak väčšinou zojka alebo joja (tak sa nazvala keď sa učila rozpravat) takže s pravlastnovanim nie je žiadny problem a v krajnom prípade sa dá stále pre tých menších povedať toto jabĺčko je sofinkine a toto je pro zoe😉 toľko zo slovencinarskeho okienka,ale proti vkusu žiadny disputat😉
Určite Zoja 🙂 Zoe sa mne osobne absolútne nepáči, ruší ma to E na konci. Zoja je krásna 🙂👌
@katkara mam v okolo jednu Zoe, a volaju ju tak ako sa pise, ziadne prezyvky, zdrobneliny ani nic, takze tiez jej nic nevymyslam a respektujem meno, ktore jej rodicia dali, ale teda obcas ked riesim konflikt medzi detmi tak ma zastavi gramaticke okienko.
My máme Zoe, k vášmu priezvisku mi viac pasuje Zoja.
Mne sa páči Zoé, k tomu priezvisku sa mi to viac hodí.🙂