icon

Zoé alebo Zoja

23. jan 2022

Ktorá verzia tohto mena je podľa vás krajšia?

Strana
z2
raja95
Odpoveď bola odstránená
bielavila
24. jan 2022

@raja95 ale pokial viem tak zoe sa ma vyslovovat zoui vsak? Proste netreba nedavat detom mena ked ich ani sam rodic nevie vyslovit, to ako by nazvali chapca marcuc a aj ho volali marcus ale spravne sa to vyslovuje samozrejme markus

raja95
Odpoveď bola odstránená
bielavila
24. jan 2022

@raja95 umrem😂😂😂 to je tak ked ludia davaju mena detim cim vystrednejsie tym lepsie a ani vyslovit to nevedia😂

halci
24. jan 2022

Mam Zoju, volame ju Zojka.

michellemary
29. jan 2022

@ikonica Mária Čírová má Zoe, volá ju Zoenka.

kuko55
29. jan 2022

Ja by som dala k tomu priezvisku meno Bianka.

ivanka12311
29. jan 2022

Ani jedno

ivanka12311
29. jan 2022

Mne by viac ku tomu pasovalo Zara, Roderika alebo alebo Romanka Šramkova

sulejmanka
28. jan 2023

Ja mám Zoe. Volám ju Zoinka alebo len Zoe

katkara
16. sep 2023

@pondelok01 zoe sa zle skloňuje?sak v každom páde je to rovnake🙈😂

fauko
Odpoveď bola odstránená
pondelok01
16. sep 2023

@katkara ved prave. Potom ked mam 3 rocnym detom vysvetlovat, ze toto jablcko je Sofinkine a toto je… Zoe? Zoine? Ked poviem ze toto jablcko je zoe, tak sa budu hadat, ze to nie je zoe, to je jablcko.

katkara
16. sep 2023

@pondelok01 keby som brala do úvahy vyššie spomenuté komentáre,že zoe sa ma čítať ako "zoui" tak by to jablko bolo "zouine"😉 mame dcéru zoe a nikto s tým nemá problém,ani 3r syn😂 a mimochodom familiárne ju voláme aj tak väčšinou zojka alebo joja (tak sa nazvala keď sa učila rozpravat) takže s pravlastnovanim nie je žiadny problem a v krajnom prípade sa dá stále pre tých menších povedať toto jabĺčko je sofinkine a toto je pro zoe😉 toľko zo slovencinarskeho okienka,ale proti vkusu žiadny disputat😉

tianna
16. sep 2023

Určite Zoja 🙂 Zoe sa mne osobne absolútne nepáči, ruší ma to E na konci. Zoja je krásna 🙂👌

pondelok01
17. sep 2023

@katkara mam v okolo jednu Zoe, a volaju ju tak ako sa pise, ziadne prezyvky, zdrobneliny ani nic, takze tiez jej nic nevymyslam a respektujem meno, ktore jej rodicia dali, ale teda obcas ked riesim konflikt medzi detmi tak ma zastavi gramaticke okienko.

tia22
24. okt 2023

@bielavila nemáte pravdu. Zoe je ,,ZOE” a Zoey je ,,ZOUI” a to isté u Chloé je ,,CHLOE” a Cloey je ,,KLOUI” 😊

galganka
24. okt 2023

My máme Zoe, k vášmu priezvisku mi viac pasuje Zoja.

letmebe8
24. okt 2023

Mne sa páči Zoé, k tomu priezvisku sa mi to viac hodí.🙂

Strana
z2