icon

Zvažujete dať meno Peach k zahraničnému priezvisku?

28. sep 2024

Dali by ste meno Peach? Mam “zahranicne” priezvisko žiadna Kovacova. Dakujem

lienka.7
28. sep 2024

Pri týchto diskusiách vždy rozmýšľam, ze co vedie matky dávať deťom fakt takéto priblble mena 🤦‍♀️

estellas
28. sep 2024

Myslím, že tato téma je žart, aspoň dúfam.
Nie, nedala by som, ja nemám problém s nezvyčajnými menami, toto je pre mňa už príliš.

mandarinka555
28. sep 2024

Čo ti to dieťa urobilo, že ho chceš takto potrestať?

kleopatra114
28. sep 2024

V zahraničí , kde sa deti nebudú posmievať , nebudú si k menu pridávať “a”, aby to znelo ako nadávka , tak kľudne . Ak na SR, nikdy by som to dietatu neurobila . Nikdy.

dragon29
Odpoveď bola odstránená
vilma7
28. sep 2024

Žila.som Rakusko, Anglicko, Švajčiarsko, dokopy cez 25 rokov ale v živote som sa s takým menom nestretla. Tak asi také bežné zas nie je.

Nie, nedala, v žiadnom prípade.

tiezjedna
28. sep 2024

To dieťa bude žiť na Slovensku? Je nechcené? Alebo...?

lalenka33
28. sep 2024

Bude to dieťa žiť v zahraničí alebo na Slovensku?
Až na Slovensku, tak si troll. Až v zahraničí, tak by si sa to tu nepýtala.
Neverím, že by dospelá žena, matka dala na Slovensku dieťaťu meno , ktoré niekoľko rokov samé dieťa nebude vedieť vysloviť a iné deti ho budú skloňovať po slovensky. Ktorá príčetná matka by chcela aby iní volali jej dieťa p*ča poď sem, p* čka poď sa hrať. Či píča ako sa máš?
Tieto anonymné diskusie by sa mali zrušiť a pri registrácii by mali pýtať doklad totožnosti.
Ešte si spravte syna coconuta a budete komplet.

dragon29
Odpoveď bola odstránená
3princezne
28. sep 2024

A co povies na meno Peace Eshiet? 🙂

plamienka555
28. sep 2024

Ak chcete žiť prevažne na Slovensku, vhodnejšie by bolo meno, ktoré neznie v slovenčine hanebne. Mená založené na pomenovaní predmetov, rastlín a podobne, neznejú vždy zle, napríklad taká japonská Sakura. Nám sa s manželom veľmi páčilo meno Parwana, v perzskom jazyku to znamená motýľ, ale ostalo to iba pri veľkom páčení. Vybrali sme meno, pre ktoré nebude šikanovaná alebo sa pre jeho podobnosť s nadávkou nebude hanbiť (nikdy by sme nedovolili, aby náš výber jej priniesol trápenie od ranného detstva, deti vedia byť veľmi kruté).

evcagabi
29. sep 2024

😅😅😅 ked jej budes chciet povedat jemne, tak jej povies ty moja peachka ? 😅

any_soj
29. sep 2024

Skus si predstavit, ze mas 17 a predstavujes sa nejakemu chalanovi..
Ahoj, ja som Peťo. - Tesi ma, ja som Píč. - Prosim??!

martinadomianova
29. sep 2024

Určite nie

3petka
29. sep 2024

Hej v zahraničí bežne a pekne meno ale nie na slovensku kde je jedno slovo ktoré je výslovnosťou rovnaké a je to nadávka. Toto chceš naozaj urobiť svojmu dieťaťu?

h2
29. sep 2024

Autorka, mňa by veľmi zaujímalo, ako sa ty voláš krstným menom. Ak sa ti tak strašne páči meno Peach, mám pre teba skvelé riešenie. Choď na matriku a daj sa premenovať na Peach. Či sebe by si také niečo nespravila? Len dieťaťu?

ndrag
29. sep 2024

Pokial zijete niekde, kde sa davaju mena ako Seherezada, alebo Madmazel a podobne, tak v pohode 👍. Inak NIE.

osky
29. sep 2024

Ludia,preco to tym detom robite?
Minule Reily teraz toto...
Nie je dost /aj zahranicnych /peknych mien?

3petka
29. sep 2024

@osky no vidíš a rieky je ešte celkom ok ale pi.ka?

3petka
29. sep 2024

@osky reily ani autocorect nechce to meno napisat.

tamitamitami
29. sep 2024

Určite nie ak žijete na Slovensku a plánuješ že tu bude navštevovať aj školu/škôlku. Bude akurát dobrým terčom zábavy a pravdepodobne sa nájde pár jedincov ktorý ju budú volať aj neslušne.

matullienka
29. sep 2024

@h2 Myslím, že to by bolo super riešenie pre a ešte by autorku aj vystihovalo

hugoboss1923
29. sep 2024

Kľudne daj, ak teda žijete v zahraničí a chcete tam natrvalo ostať. Najmä v USA bežne dávajú krstné mená hmotných či nehmotných vecí (Peach, Summer, River, Cookie atď.), tam to nie je nič neobvyklé.

mk1111111111
29. sep 2024

Ja by som kludne dala.

Hovorim tomu, aka otazka, taka odpoved. Ty si robis srandu, ja tiez.

A este jedna rada. Zmena mena stoji par eur, chod na matriku a premenuj sa a budes mat po srande, ked vyjdes medzi ludi.

micusa2222
29. sep 2024

preboha,,ľudia už fakt nevedia čo od dobroty..chorý mozog dá dieťaťu toto meno...už len pri pomyslení, ako to vyslovíš...

rozkvet1
29. sep 2024

Ja by som dnešným matkam zakázala sa rozmnožovať za to aké niektoré mená dávajú svojim deťom to je strašné ale Peach je vrchol ktorý si dosiahla. Takže veľa stastia ked ju budú volať PÍČa a decku prajem veľa šťastia do života, v 18stke si môže meno zmeniť

minenkak
29. sep 2024

Však daj bude sranda, ako to decko budú spolužiaci volať,myslím,že všetci presne vieme ako😂😂😂😂😂Ako je na tieto témy o menách moc nereagujem ,ale to je strop takéto zničiť decku život a dať mu takéto meno a ešte sa určite budeš čudovať ,keď bude mať prezivku akú dostane,rovno daj meno kosostvorec

oktobermimi
29. sep 2024

@fido69 a nemecky bezec Helmut Kokot? To tiez take ako taketo meno na slovensku...

minenkak
29. sep 2024

@minenkak prezývku

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal