Ako dlho ste boli po rozvode/rozchode s deťmi samé?
Blšky ani deň😄. Viď Dominika Cibulkova
Blšky ani deň😄. Viď Dominika Cibulkova
@anonym_2423e0 niekto možno ani deň iná aj 60 rokov, ako moja mama
3 roky
@anonym_autor a načo ti niekto bude? Hladaj oporu sama v sebe, to je naj. Takto ti ani nikto ďalší neublíži.
si robíš štatistiku? 11 r.
@renesance80
@anonym_5416cc to vas tolko nik nechce?
@renesance80
@anonym_95ff5c ja som nerobila nábor, ale výber.
načo by mi bol ženatý chlap . Nie som rozbíjačka rodín. Práve tých ženatých sa vyjorilo neskutočne veľa. Si mysleli že bez ich sexu som odsúdená na zánik .
Počkala som si na muža ktorí spĺňal aspoň tie základné moje podmienky.
@anonym_95ff5c ja som nerobila nábor, ale výber.
načo by mi bol ženatý chlap . Nie som rozbíjačka rodín. Práve tých ženatých sa vyjorilo neskutočne veľa. Si mysleli že bez ich sexu som odsúdená na zánik .
Počkala som si na muža ktorí spĺňal aspoň tie základné moje podmienky.
@anonym_5416cc no jasne🙂

spoznala som niekoho asi dva tyzdne po tom, co bol ex vykazany z obydlia. bola to nahoda, nie plan a uz vonkoncom nie ciel. s detmi som ho zoznamila asi o 3-4 mesiace neskor, ale prezentovala som ho len ako kamarata. presiel asi rok, ked sme si dovolili dat pred detmi najavo nasu blizkost. deti ho zboznuju.
aj tak si vsak myslim, ze som mala ostat dlhsie sama. uz to teraz nezmenim, na zaciatku mi velmi pomohol. hlavne psychicky.
@renesance80
@anonym_95ff5c volov do zivota nepotrebujem a poriadny su v tom veku uz zadany
Zvládnuť celý ten cirkus mi pomáhal dlhoročný kamarát. Dokonca ma od rozvodu odhováral a radil mi (prekladal) mužské reakcie 😃 on v tom čase riešil inú kočku a ja som mu zas radila, ako by ju mohol zaujať. Nakoniec to nevyšlo ani jemu, ani mne. Asi mesiac po rozvode mal narodeniny a ja som mu priala ženu snov a dodala som, že jej už teraz závidím takého skvelého muža. No. A oslava sa skončila tak, že sme spolu už dvanásť rokov 🤍
@anonym_95ff5c volov do zivota nepotrebujem a poriadny su v tom veku uz zadany
@renesance80 ak u chlapa nezadany je vol, potom tolko rokov nezadana zena je co?
Zvládnuť celý ten cirkus mi pomáhal dlhoročný kamarát. Dokonca ma od rozvodu odhováral a radil mi (prekladal) mužské reakcie 😃 on v tom čase riešil inú kočku a ja som mu zas radila, ako by ju mohol zaujať. Nakoniec to nevyšlo ani jemu, ani mne. Asi mesiac po rozvode mal narodeniny a ja som mu priala ženu snov a dodala som, že jej už teraz závidím takého skvelého muža. No. A oslava sa skončila tak, že sme spolu už dvanásť rokov 🤍
@anonym_0261e8 nádhera 🙂

si robíš štatistiku? 11 r.