icon

Odišiel po pôrode

ninuska36
2. máj 2025

Ahojte mamičky. Neviem kde začať. Mám dvojmesačné bábätko a partner sa odsťahoval. Keď som bola v 6 mesiaci tehotenstva tak mi oznámil, že už ma neľúbi a nie sme kompatibilní. Po 6 rokoch vzťahu. Snažila som sa mu to vyhovoriť, prosiť ho, aspoň kvôli dieťaťu. Nie. Tvrdý a zadubený odišiel. Je tu nejaká maminka v podobnej situáciu? Mne sa zrútil celý svet, každý deň len plačem. Neviem čo mám robiť. Byt máme na polovičku, ale nemám tu svoju rodinu. Cítim sa tak osamelá …

Strana
z4
anonym_1c8975
5. apr 2026
@ninuska36

@anonym_1c8975 Nie. Ale je hrozné že nad tým niekedy premýšľam kvôli dieťaťu. Viem ale že by to bola chyba

@ninuska36 uplne chapem tvoje pocity. Ja som len na zaciatku, ale je to ine, ten moj ma milenku. Viem to len par dni a nezvladam to. Zijem v akomsi vesmire, kde si zatial nedokazem priznat realitu a to, co sa deje. Dcerka nema ani polroka a ja neviem, ako dalej. Vzdy som snivala o uplnej rodine. Namiesto toho som zlomena s babatkom a strachom z buducnosti.

anonym_1c8975
5. apr 2026
@ninuska36

@anonym_1c8975 Nie. Ale je hrozné že nad tým niekedy premýšľam kvôli dieťaťu. Viem ale že by to bola chyba

@ninuska36 pisala si, ze ta nelubi. Uz ta zase zacal? Alebo preco sa chce vratit? Kvoli dietatu?

loliki
5. apr 2026
@anonym_1c8975

@ninuska36 uplne chapem tvoje pocity. Ja som len na zaciatku, ale je to ine, ten moj ma milenku. Viem to len par dni a nezvladam to. Zijem v akomsi vesmire, kde si zatial nedokazem priznat realitu a to, co sa deje. Dcerka nema ani polroka a ja neviem, ako dalej. Vzdy som snivala o uplnej rodine. Namiesto toho som zlomena s babatkom a strachom z buducnosti.

@anonym_1c8975 A vy ste spolu, alebo on odišiel k inej?

anonym_1c8975
5. apr 2026
@loliki

@anonym_1c8975 A vy ste spolu, alebo on odišiel k inej?

@loliki ja som teraz par dni u rodicov. Nedokazem s nim komunikovat a ani riesit, co bude dalej. Viem len to, ze s nim byt uz nechcem. Co chce on, neviem. Mozno uz je aj odstahovany.

loliki
5. apr 2026
@anonym_1c8975

@loliki ja som teraz par dni u rodicov. Nedokazem s nim komunikovat a ani riesit, co bude dalej. Viem len to, ze s nim byt uz nechcem. Co chce on, neviem. Mozno uz je aj odstahovany.

@anonym_1c8975 Hlavne kľud. Chápem, nedá sa. Emócie, hormóny, nedostatok spánku. Pokoj.

ninuska36
autor
13. apr 2026
@anonym_1c8975

@anonym_1c8975 aj môj mal .lenze narciszi si to nikdy nepriznajú. ja tehotná a on vypisoval a ktovie či sa aj nestretol s hentou 20 ročnou…. neviem čo sa to deje s chlapmi. pól roka býval s hentou, vysťahoval ju a zrazu čaká že priletím za ním. No nie

ninuska36
autor
13. apr 2026
@anonym_1c8975

@ninuska36 pisala si, ze ta nelubi. Uz ta zase zacal? Alebo preco sa chce vratit? Kvoli dietatu?

@anonym_1c8975 Kvôli dieťaťu lebo chudacik strašne trpí že nemôže byt s malým. ale to že ja som trpela kvôli nemu a nechal ma odísť je úplne v pohodicke

anonym_1c8975
22. apr 2026
@ninuska36

@anonym_1c8975 aj môj mal .lenze narciszi si to nikdy nepriznajú. ja tehotná a on vypisoval a ktovie či sa aj nestretol s hentou 20 ročnou…. neviem čo sa to deje s chlapmi. pól roka býval s hentou, vysťahoval ju a zrazu čaká že priletím za ním. No nie

@ninuska36 aj ten moj sa odstahoval a myslim, ze zije s milenkou. Nemam to potvrdene, ale ani to nechcem v podstate vediet. Dceru nevidel par tyzdnov a zrejme mu to vyhovuje.

Ten tvoj preco vystahoval milenku?

ninuska36
autor
23. apr 2026
@anonym_1c8975

@ninuska36 aj ten moj sa odstahoval a myslim, ze zije s milenkou. Nemam to potvrdene, ale ani to nechcem v podstate vediet. Dceru nevidel par tyzdnov a zrejme mu to vyhovuje.

Ten tvoj preco vystahoval milenku?

@anonym_1c8975 vysťahoval ju lebo si myslel že hneď sa vrátim. pomýlil sa. od susedy mám potvrdené že ho navštevuje

anonym_1c8975
23. apr 2026
@ninuska36

@anonym_1c8975 vysťahoval ju lebo si myslel že hneď sa vrátim. pomýlil sa. od susedy mám potvrdené že ho navštevuje

@ninuska36 pekny kreten. Predpokladam, ze slecna nevie, ze ta chcel naspat.

Strana
z4