Otec detí sa ozýva len keď niečo potrebuje
Možno to zbytočne riešim, ale začína ma to trápiť. Keď chce deti vidieť alebo s nimi niekam ísť, ozve sa. Inak sa celé týždne neinformuje, ako sa majú.
Nevravím, že musí volať každý deň, ale príde mi to zvláštne.
Ako to máte po rozchode vy?
to máš ešte dobre.
môj ex nevidel dieťa roky.
@anonym_autor záleží od človeka, aj u žien sa nájdu také ktoré po rozvode hodia deti chlapovi a zavolajú raz za týždeň. Alebo prípady kedy deti po vyzdvihnutí idú k babke a rodič ich vidí len vo dverách. Neurobíš nič keď nemá záujem, skrátka je taký.
Tipnem si, ze ani predtym sa velmi detmi nezaoberal, takze az taky sok to zase byt nemoze...
preco ra to trapi? je to jeho vizitka. Toto neries. Moj ex sa pomaly zacina spamatavat az teraz, 14 rokov po rozvode.
@anonym_autor 3 hodinky tyzdenne na vylet, turistiku. Vola denodenne
@anonym_autor 3 hodinky tyzdenne na vylet, turistiku. Vola denodenne
@anonym_8d36fe Vyvoláva denno denne? Šľak by ma trafil.
Môj ex tiež nevola ked je syn u mna ako sa ma, a ja som za to rada.. proste doveruje mi, ze sa o syna staram najlepsie ako viem, taktiez ja jemu... ak by sa nieco stalo vtedy volame... inak vychadzame dobre, mame striedavku ..
@anonym_8d36fe Vyvoláva denno denne? Šľak by ma trafil.
@marci9 je to jeho otec. Ty by si bola ok s tym nevediet ako sa ma tvoje dieta, par dni? Tieto dvojite metre.
Ak sa otec nezaujima, je zle, ak sa zaujima, este horsie.
to máš ešte dobre.
@anonym_38ebf2 toto nikdy nepochopim. Moj muz je 120% otec takze ocividne si zijem na svojom oblaciku, ale ako mozes zit s vedomim, ze tam niekde je tvoje dieta a ty NETUSIS ako sa ma. Ci je zdrave, v bezpeci, ako sa ma v skole, atd atd. Zblaznila by som sa. Toto nie je otec, to total dno.
to máš ešte dobre.
@anonym_6910ea
@anonym_38ebf2
Ja neverím, že ste nemali Red flagy už od zoznámenia . Keď je partner dobrý, spolahlivy, milujúci, starajúci sa o dieťa a partnerku, nie je možné, aby po rozvode takto reagoval a vygumoval deti. Bud je to zlá voľba partnera uz od zaciatku, alebo nechcene tehotenstvo, alebo vydupané tehotenstva napriek zlemu partnerstvu.
@anonym_38ebf2 toto nikdy nepochopim. Moj muz je 120% otec takze ocividne si zijem na svojom oblaciku, ale ako mozes zit s vedomim, ze tam niekde je tvoje dieta a ty NETUSIS ako sa ma. Ci je zdrave, v bezpeci, ako sa ma v skole, atd atd. Zblaznila by som sa. Toto nie je otec, to total dno.
@anonym_7677b5 A co ma robit? Ako ho donuti? Su proste ludia, ktori maju deti, lebo zena chcela, lebo sa patri, lebo sa posmyklo atd., a toto je potom vysledok. Este pochopim, ked jedno, ale zahada je, ako sa takito dostanu k 2 a viacerym. Ved uz po 1.musi byt jasne, co za otca to je.
@anonym_6910ea
@anonym_38ebf2
Ja neverím, že ste nemali Red flagy už od zoznámenia . Keď je partner dobrý, spolahlivy, milujúci, starajúci sa o dieťa a partnerku, nie je možné, aby po rozvode takto reagoval a vygumoval deti. Bud je to zlá voľba partnera uz od zaciatku, alebo nechcene tehotenstvo, alebo vydupané tehotenstva napriek zlemu partnerstvu.
@anonym_eec8dc Presne.
@anonym_autor nie si vysporiadaná s rozchodom? Chýba ti?
Budem za divnu, mne to pride normalne, takto to aj bezne v dobe enmobilov fungovalo. Rodic ma dieta zverene, druhy berie deti vikend atd.. mimo to sa pokym nejde o vazne veci nekomunikuje. Ten vztah skoncil, nema ti co pisat a volat. Clovek sa musi vediet odpojit. To uz potom ako sa stara vo svojom case o deti a ci vobec, to je druha vec. Ale za mna, neviem si predstavit rozviezt sa s niekym a potom s nim napr aj denne komunikovat. Deti s tebou, mamou, no asi sa maju dobre, nie? Cakala by osm, ze ak potrebujes, a nieco vazne sa deje, tak ty das vediet a nie ze on pre istotu bude volat.
@anonym_7677b5 A co ma robit? Ako ho donuti? Su proste ludia, ktori maju deti, lebo zena chcela, lebo sa patri, lebo sa posmyklo atd., a toto je potom vysledok. Este pochopim, ked jedno, ale zahada je, ako sa takito dostanu k 2 a viacerym. Ved uz po 1.musi byt jasne, co za otca to je.
@anonym_7faf41 a pisem niekde ze je to vina matky? Ved citaj co pisem.

@anonym_autor tri deti (3-10) návštevy presne 0x, tel. informácie presne 0x, výlety s otcom 0x