Som povinná hovoriť deťom o správach od otca?
Prosim dievcata, mam dve dcery 14 a 16 rokov. S otcom sa nevideli uz 4 roky, nie su vobec v kontakte. Dovody boli na strane ex, nebudem to to rozpisovať. Chcem sa spytat, raz za cas sa ozve - mne. Povedz mojim dievcatkam,ze ich lubim a ze mi chybaju a podobne somariny, drobceky moje. Ma cisla na deti, posiela tie spravy aj im ale oni ho uz proste ignoruju. Som povinna o takychto spravach hovorit detom? Nechcem, aby si mysleli, ze ich z niecho obvinujem alebo v nich nechcem vzbudzovat vycitky, ze otcovi neodpisuju. V podstate s nimi nema ziaden kontakt. Ja ho v skratke informujem - lekarov, 3x do roka poslem fotky (ak dievcata suhlasia). Pytam sa preto, lebo som si podala ziadost o zvysenie vyzivneho. Moze ma v ramci konania obvinit alebo nejak mozem vyzerat pred "sudcom" zle, ze tieto jeho spravy detom nepreposielam? Vzdy som mala postoj: maju telefony, pis im (odkedy dosiahli urcitu vekovu hranicu). Jemu som to parkrat aj povedala ale teraz uz na tie jeho spravy nereagujem.
To je hlúposť. Nie si povinná robiť mu asistenta. On môže tieto trápne vyznania lasky poslať priamo im, určite keby chcel tak nájde čísla, kontakty cez sociálne siete
Určite má určené kedy sa s nimi môže osobne strkať. Takze sú to úplne blbosti
Kľudne by som požiadala tiež o zvýšenie, za posledné obdobie šlo všetko hore, mat dve školácky je masaker
Posiela niečo navyše? Nad rámec? Alwbo len kopec reči? Zaujíma sa či máš vyššie výdavky? Tábory? Sústredenia? Výlety? Zubar?
@anonym_45f5fa nie, nic. Ani materiálne - maju obrovske sady ovocia - broskyne atd a nepriniesol nikdy ani po broskyni detom. Radsej mu to pada na zem a hnije.
To je hlúposť. Nie si povinná robiť mu asistenta. On môže tieto trápne vyznania lasky poslať priamo im, určite keby chcel tak nájde čísla, kontakty cez sociálne siete
Kľudne by som požiadala tiež o zvýšenie, za posledné obdobie šlo všetko hore, mat dve školácky je masaker
Posiela niečo navyše? Nad rámec? Alwbo len kopec reči? Zaujíma sa či máš vyššie výdavky? Tábory? Sústredenia? Výlety? Zubar?
@anonym_45f5fa ano, to keby si videla tie jeho spravy...same srdiecko, pusinkovy smailik a cukricky moje. Ale, ked som mu napisala, ze si chce dcera kupit sprove hodinky, a pytala prispiet cca 50€ tak mi poslal spravu, ze naco su jej take drahe hodinky. Ze ci je ona vrcholovy sportovec
@anonym_45f5fa nie, nic. Ani materiálne - maju obrovske sady ovocia - broskyne atd a nepriniesol nikdy ani po broskyni detom. Radsej mu to pada na zem a hnije.
@anonym_autor presne na takýchto veciach vidno tu reálnu lásku.
@anonym_45f5fa ano, to keby si videla tie jeho spravy...same srdiecko, pusinkovy smailik a cukricky moje. Ale, ked som mu napisala, ze si chce dcera kupit sprove hodinky, a pytala prispiet cca 50€ tak mi poslal spravu, ze naco su jej take drahe hodinky. Ze ci je ona vrcholovy sportovec
@anonym_autor toto treba povedať na súde, že neprispieva nič navyše, nie je ochotný nie že kúpiť, to nikto od neho nežiada, ale ani len prispieť pre dcéru
@anonym_autor oni z jeho správ po tebe nevyžijú. Neboj sa žiadať zvýšenie. A dievčatám by som povedala, aby mu napísali, čo cítia, normálne...otec, keď budeme chcieť odpísať, odpíšeme, nemusíš nám posielať odkazy po mame, máme už mobily aj vieš kde bývame. On zrejme si myslí, že ak im napíše, že ich ľúbi, to stačí a nepotrebujú nič viac.
@anonym_autor neopravuj to co on posral, neriesila by som. Smajlikami to nevyzehli a na nic dalsie nema.
@anonym_autor ak ma cisla na deti, nevidim dovod, preco sa hrat na telefon ako v SKD ... ked nieco chce, pise im... ako ked oni ho ignoruju, a on nema zaujem o kontakt, nie je tvoja povinnost tlmocit im to, co im pise on sam... netrap sa tym
Dievčatá majú dosť rozumu a vidia ako ich má na háku, žiadne výmysly od neho nepotrebujú čítať. Na súde operuj hlavne s tým, že neposiela nič navyše ani sa nesnaží o kontakt.
@anonym_autor 4 roky ich nevidel, ale miluje ich a tak, hej? On je vo vykone trestu alebo ochrnuty od krku nadol priputany na lozko, ze s nimi nevie udrziavat osobny kontakt??