Zmierili ste sa s osamelým rodičovstvom? Ako sa s tým vyrovnať?
Zienky zmierili ste sa s tym, ze uz partnera mat nebudete?
Myslim, ze mam skvele mile uzasne dieta, ja som tiez mila, s dobrym srdcom, empaticka, vtipna, rodina je pre mna alfa a omega mojho zivota, mam skvele vzdelanie, snazim sa, pracujem na sebe, ja sama som na seba hrda, ze som zvladla tazky odchod expartnera, psychicky som sa pozbierala, odrazila od dna, neprepadla zlym navykom aby som otupila bolest
A predsa niesom typ zeny, ktora by zaujimala ani v minulosti ani teraz muzov, niesom z najchudsich, najkrajsich a k tomu mam male dieta a na chrbte batoh ran z minulosti
Ja svoje dieta milujem, neberiem to ako prekazku, ani predtym som nemala napadnikov a muzov som velmi nezaujimala..takze momentalne som v stave, ze pravdepodobne ostanem sama, kedy ste sa s tym zmierili? Ako? Ako neostat zatrpknuta?
Bohuzial vela casu na nieco ine mi neostava, naozaj zijem velmi jednoduchy, obycajny zivot s malym ohruhom ludi, zivot sa mi toci len okolo cesty do skolky, do prace, cesta zo skolky a domov takze ani ziadne prilezitosti na zoznamenie, jedine ze ked pojdem vyhodit smeti alebo v obchode 😂
Mam este male dieta takze nejake stretavanie atd neprichadza v uvahu, byvam s dietatom sama, rodina, ktora by pomohla so strazenim daleko..
Je mi to cele luto, chcela som od zivota viac nielen byt mamka, sestra, dcera, vnucka….chapete
@anonym_autor podľa mňa keď sa dáš dokopy budeš mať dosť záujemcov, si v najlepšom veku a vieš sa o seba postarať.
@januska12323 to vela muzov vie odradit a toboz s dietatom
Kolko mas rokov? Dieta a dat sa s niekym dokopy, co uz ma tiez dieta, by nemal byt problem. Skor zeny, co hladaju na zoznamke, ze jedine partner bez dietata v strednom veku maju problem. Ak si pri sebe, tak to sa da schudnut, ked sa chce. Ako vo vsetkom, treba najst dobre stranky, tie zvyraznit. Na ktorych sa da popracovat, tie poriesit. A nejake slabe miesta ma kazdy ...
@anonym_4cbd09 je pravda ze som taka zakriknuta, utiahnuta, chranim seba aj dieta, zijeme v takej ochrannej bubline kedze nam bolo velmi ublizene
@anonym_autor Chce to čas,aby si začala znova veriť ľuďom
@anonym_autor sme so synom sami dva roky / ak neratam ze som bola sama aj v manzelstve/ stale sa paradim, malujem, stylujem. Neviem kedy by som mala cas na nejake rande, to syn bude sam doma? Nemam nikoho spolahliveho na strazenie a rodicia su daleko.Byt iba matka je tazke. Partnera postradam ale mam v hlave zafixovane ze s kadzym budu skor ci neskor problemy. Mam proste blok..

@januska12323 jasne vela zien je osamote ale toto som ja v zivote nechcela no
@anonym_autor podľa mňa keď sa dáš dokopy budeš mať dosť záujemcov, si v najlepšom veku a vieš sa o seba postarať.