Ahojte mamuše ...Deti maju ist do skoly v prirode na týžden ...môžete mi niektorá napísať ako ste zhruba zbalili detičky, aby im nič nechýbalo ...plus koľko kusov oblečenia treba ? Ďakujem nemám sa ským poradiť
Každá škola dáva zoznam, určite dostanete presne rozpísané, my sme mali vhodna obuv su tenisky, potom do prírody tak vyššie nepremokavé topánky pretože idú na túru aj, keď mrholi, pršiplášť určite a papuče na prezutie, oblečenie po 3 kusy, ponožky, gaťky, tričká a také na každý deň kus, pyžamo, potreby na zuby, hrebeň atď.
Škola ti dá zoznam a keď nie tak ako keď idete na dovolenku. Spodné prádlo na každý deň, tepláky, pár tričiek, mikina, nepremokavá vetrovka, uterák, papuče, botasky atď. A hlavne tašku, ktorú unesie.
skusenost - neda na seba ani polovicu toho, co zabalis. turisticke salomonky ani nevybalila lebo ostatne deti mali len botasky, tak aj ona len v nich…
@angel2017 Podľa toho aký majú program - u nás boli 2x a vždy mali mať turistické topánky, ak použili - každý deň mali aspoň krátku túru
Mikina stačí 1 do batoha + 1 v ktorej cestuje
Tričká radšej viac /nezaberú veľa miesta/ aby mal na prezlečenie, ak sa zašpiní a pod..dala som 5x krátky rukáv a pre istotu 2x dlhý
Tepláky 1x, aj tak boli väčšinou v krátkych nohaviciach
Balila sa do batoha - kufor rázne odmietla, dala som toľko, aby sa ľahko pobalila a nemala to ťažké
@tana85 presne....akurat som predala turisticke topanky ktore zobrala dcera do 2! škol v prirode...mala ich na nohach dokopy 1x a aj to doma 🙈 a suhlas aj s oblecenim....syn bol v 2 trickach cely tyzden 🤦😆
@angel2017 Naši boli koncom mája a ďalší rok začiatkom júna - preto sme mali menej oblečenia
Ak ide teraz, j 2 tepláky + nohavice, aj tričká by som teda dala si pol na pol krátke a dlhé rukávy
Pevná obuv - to nebudú bežné tenisky, dala by som určite turistické, na budúci týždeň ešte bude chladno a na turistike môže byť aj mokro.
Spodné prádlo a ponožky na každý deň. pyžamo, uterák /+1 ak sa budú aj kúpať + plavky /, tričká tiež podľa počtu dní + som dala nátelník 2 ks dlhý rukáv, nohavice, tepláky, krátke nohavice, mikina, pršiplášť, vhodná obuv + papuče resp. prezúvky ..to je podľa mňa základ