Aký letný tábor vybrať pre 7,5-ročného syna?
Ahojte , aký tábor by ste mi odporučili pre syna ako prvý tábor ? Recenzie sú tu už staršie ,prípadne pre vyššiu vekovú kategóriu . Malý má 7,5 roka. On veľmi chce ísť a ja som stále na hrane, či este nieje skoro a keď , tak kam. Ďakujem za rady 🙏
Môj mal toľko čo tvoj, keď bol prvý krát. Bombovo- Šťastná plutva. Od toho ďalšieho roku si potom už sám vyberal zameranie. Väčšinou lego, minecraft , Harry Potter a pod. Vystriedané ďalšie tábory - Tik- tak-slabota, Wachumba- až na nejaké muchy, ktoré sa mohli udiať aj inde dobré, možno aj bud. rok ešte zopakujeme. Fantázia- veľmi dobré- ale to je taká masovka, avšak s výborným programom a deti si tam sami každý deň rozhodnú , čo budú robiť. Sú tam podelení na oddiely podľa veku a myslím, že aj pohlavia. Jede animátor má napr. 10 detí na starostí. Bombovo- stredisko Lomy je však jeho srdcovka. Toto leto má 2 turnusy. Už bude mať 16 a od nejakej 3 triedy mal 2 až 3 za leto a vždy sa tam veľmi teší.
Nas pred prvym taborom po prvom rocniku dostal kiahne,tak ma to vtedy mrzelo velmi,ze nemoze ist.A to si hovorim,jaj cele leto riesit kiahne 4deti.Na stastie ich dostala iba mala,co mala vtedy iba 3mesiaciky.Je tomu uz vyse 10r ale to si clovek tak v ryje do pamäti,ze az.Ale podarilo sa ist dalsi rok cez skolu,cestovali vlakom niekde dalej,to si uz nepamätam kde presne.Dalsi rok boli uz dvaja,to bol stanovy tabor,veru zazitok pre nich.Chytila ich riadna burka,tak v 1 stane spali hadam aj 5ti,v noci im tam co si chodilo.No zazitok riadny pre deti.Dnes su uz velky,tak maju uz len dovolenky k moru.
@mishka69 no zalezi od povahy dietata a od toho co ocakavate od tabora...moj najmladsi bol este zo skolky v "skole prirode" na tyzden a to mal 5,5roka...na prvom tabore bol ako 6r v to leto ako siel do skoly na dennom a nasledujuce leto som ho spolu so surodencami (8 a 10r) supla na Vydru do detskeho pobytoveho tabora. Uplne v poho to ako 7r dal a siel tam aj o rok 🙂
skoro to nie je.
ak si si nie uplne ista ci ano/nie - vyberte zatial denny tabor, podla jeho vyberu. Na okoli urcite ich je dost. vyskusa si, ake je to byt uplne s inymi detmi, zameranie ake sa mu bude pacit..... sportovy, plavecky, futbalovy, nieco tvorit, v lese spoznavat....
kludne aj dva rozdielne (cenovo to bude ako jeden pobytovy), spozna nove deti z okolia, moznoze aj jeho kamarati niekam idu, spoluziaci - nech sa opyta, alebo ked mate whatsapp skupinu v triede opytajte sa tam, kam idu deti....
nase deti na dennych v BA boli plavecky, tenisovy, ÚLUV, divadelny
Maminky ďakujem , ste ma trošku hodili do Kludu , keďže pol rodiny ma atakuje , že čo blaznim ho dávať takého malého . Ja si myslím , že to zvládne , aj sám chce ísť . Denný tábor už mal dva krát predchádzajúce roky a úplne bez komplikácií. Len teda riešim , že ktorý , tie recenzie sa rôznia . Malý je rok celiatik , tak masových táborov sa trochu obávam ,.. pozriem čo ste spomínali vyššie. Páčila sa mi tá wachumba , ale čo som čítala , že veľa peňazí za málo muziky . Sledujem aj Vida a bombovo.
Maminky ďakujem , ste ma trošku hodili do Kludu , keďže pol rodiny ma atakuje , že čo blaznim ho dávať takého malého . Ja si myslím , že to zvládne , aj sám chce ísť . Denný tábor už mal dva krát predchádzajúce roky a úplne bez komplikácií. Len teda riešim , že ktorý , tie recenzie sa rôznia . Malý je rok celiatik , tak masových táborov sa trochu obávam ,.. pozriem čo ste spomínali vyššie. Páčila sa mi tá wachumba , ale čo som čítala , že veľa peňazí za málo muziky . Sledujem aj Vida a bombovo.
@mishka69 V Bombovo vždy syn chváli stravu, len nemá alergie, skús zavolať, či vedia zvlášt variť , nie som si istá.Wachumba bola najdrahšia,to je pravda.
môj chodil s Wachumbou, každý rok si vybral iné zameranie, bol max. spokojný robili im aj výlety na motorkáry, na kúpalisko, mali bohatý program

@mishka69 skoro? Predskolaci chodia na tábory. Pozri si napr CK slniečko, robia detské tábory už dlho