Detský denný tábor v bratislavskej ZOO

zuzuzu3
17. apr 2018

Prosím Vás, nechodilo niekomu dieťatko na tento tábor do bratislavskej ZOO ? Chcela by som zistiť na akej úrovni je tonto tábor, čo tam deti vlastne robia a či majú aj prístup k nejakým zvieratám. Viem, že ten tábor organizuje nejaká externá firma, tak či tam tie deti vidia aj niečo viac ako len bežní návštevníci. Ďakujem veľmi pekne 🙂

stefi_k
19. apr 2018

Dcera bola minule leto, pačilo sa jej jeden den jazdili na konikoch, mohli krmit zvierata niečo im aj o nich porozpravali , každy deň mali iny program.

zuzuzu3
autor
19. apr 2018

Jeejda tak aspoň niekto 🙂 Ďakujem za odpoveď. Mňa by hlavne zaujímalo či ten tábor nebol taký príliš jednoduchy a či tí vedúci mali aj znalosti o tých zvieratkách, nakoľko oni nie sú pracovníci ZOO. Lebo dcérka vie teda dosť veľa o zvieratách a či by jej ten tábor mohol aj niečo dať 🙂 Vaša dcérka má kol koľko rokov ? Moja bude mať v máji osem.

minik
8. aug 2018

Denný tábor "Letné rodeo" v Zoo v Bratislave. Prevažne išlo o účasť dievčat od 8 - 12 rokov, čo bolo super z mojho pohľadu. Jazdenie na konikoch dievčata veľmi bavilo. Ale musím povedať, že som mala z pohľadu rodiča aj pár zlých skúsenosti, ktoré stoja za zváženie:
1. Jedna študentka-animatorka bola v kuse na mobile
2. tábor je až na konci zoo, je to dosť daleko a prístrešok, kde sa ukryť pred slnkom je skutočne velmi malý na hru pre 20 detí
3. Chodia jesť do nejakej reštauracie, kde som asi trikrát počula o nechutnej ryži. Pričom desiata a olovrant sú v tábore dosť malé, tak poriadne chutný obed by sa naozaj zišiel. Radšej som 4 dni kupovala deťom pagáč a rohlik pre istotu do ruksaka ako záchranu.
4. Poobedňajší jazdenie za priplatok odporučam všetkým uhradiť, pretože ja som ho neuhradila a dcerka na otazku kamaratky "čo ste tam poobede robili?", dostala odpoved: "Mala si si to zaplatiť".
Tieto svoje výhrady som aj napísala ako spätnú vazbu organizárotom Prieliezka, tak dufam, že buduci rok vylepšia svoje služby.🙂)) Aby sa vaše deti neparili, netlačili, nehladovali a mali pocit že sú rovnocenné.
No z pohľadu detí sa im v kolektíve páčilo, jazdenie ich uchvátilo hoci realne jazdili iba po 25 minút doobeda 🙂))

zuzuzu3
autor
8. aug 2018

@minik Ďakujem za odpoveď. Dcérka sa zúčastnila toho tábora Malí zoologovia sa to tuším volalo, ale teda neboli sme spokojní. Ako si písala, boli veľmi ďaleko a stále sa len niekde presúvali, čo bolo veľmi úmorné. Jedlo bola bieda a stále dostávali nejaké sladkosti namiesto ovocia. A čo teda nás najviac mrzelo, že sa nedozvedela nič zaujímavé o zvieratkách o čom vlastne ten tábor mal byť 🙂 Dievčatá čo robili vedúce boli veľmi milé a fajn, ale teda mojej dcérke tento tábor nič nedal a už sa sem vrátiť nechce 🙂

slavka_gav
10. júl 2019

@zuzuzu3 Denný tábor pri 🏰 Bratislavskom hrade s pohodovou atmosférou a individuálnym prístupom k deťom 🙂
Výlety v okolí, tvorivé dielničky, spoločenské hry a veeeľa zábavy.

➡️ Prihlášku treba vyplniť do 5.8.2019. Počet voľných miest: 4 🙂
➡️ V jednej skupine min. 3 a max. 6 detí.

VIAC INFO: https://cbgameclub.webnode.sk/denny-tabor/