Hygienické normy pre detské tábory doma
Toto je mozne? Pochybujem, ze pani ma zvolenie hygienou, ci zivnost.

Živnosť kľudne mať môže, ak jedlo objednáva, tak je to ok. Veď aj na výletoch chodievame so žiakmi do reštaurácie. Čiže ak ma jedlo poriesene externe, tak v tom nevidím problém.
aký tábor? Veď to je iba nejaká pár hodinévá dielnička
No a? Nechápem ty sa musíš dobre nudiť
A čo sa ti na tom nepáči? znie to zaujímavo.. mňa by viac ako hygiena zaujímali skúsenosti s deťmi.
Predajca na sashe musí mať živnosť. Či?
netvari sa to ako oficialna skolka, ani ako oficialny tabor. toto je naozaj len a len na rodicoch, ci takutoi sluzbu pocas prazdnin vyuziju. sotva ma hygiena co hovorit do toho, ze niekto domov vezme 10 deti, ktore mu dobrovolne privezu rodicia, a robi s nimi keramiku, venceky a ci co .... neviem, ci ti ide o ciernu ekonomiku (ano, to moze byt), alebo o dobro deti, alebo je to suseda, co ti prekaza .... alebo co.
Môžem sa opýtať kd toto presne je? Ďakujem moc za tip 💜
Ja by som chcela vedieť aké sme mali hygienické normy v skautskom tabore v roku 1998 🤣 latrina narýchlo zhoblovana v lese a blízko bol potok aka sprcha.
Veď to su len tvorivé dielne, žiadny tábor, píše to hneď v prvej vete. Nechápem,co vlastne riešiš,veď deti tam ani nemusia ísť každý deň. Robíš z komára somára 🙈
Pni je očividne na Sashe, takže nejakú živnosť má. Podľa mňa to vedie ako dielničky pre deti. To, že ich popritom postráži, "odvedie niekam na obed", či im niečo objedná, asi v tomto nerieši. To bude, až keď sa niečo stane. Mne osobne by to nejako nevadilo, skôr ju obdivujem že do toho ide. Učím a vediem škôlku, takže viem, koľko papierovačiek treba zabezpečiť na akúkoľvek aktivitu s deťmi, ako má vyzerať zabezpečenie priestoru, presunu personálne zabezpečenie, čo má obsahovať lekárnička... 😁🫣 Jej len želám, nech to všetko dobre dopadne. Kým sú deti o.k., všetci rodičia sú milí. Ale ak sa nejakému dieťaťu niečo stane, nepoznajú brata (prirodzene) 🤷🏻♀️ a to už sa ide po detailoch a ťahá po médiách. Ja by som dnes do letného tábora nešla ani robiť dozor, nie ho ešte organizovať. (A to mám odučených vyše 20 rokov) 😏 Už tak som každý deň jednou nohou v base.
Veď tam píše v prvej vete,že "na denný tábor im ochoreli účastníci"čiže v podstate museli to mať nejako ošetrené,kde a ako sa budú stravovať,keď to mal byť denný tábor pôvodne. Teraz to premenovali na tvorivé dielne,kde deti vôbec ani nemusia byť celý čas ani každý deň. Kľudne môže jedno dieťa prísť raz a potom už vôbec.
Čo mi na tom vadí? Toto:
https://www.modrykonik.sk/forum/domacnost-a-jej-vybavenie/je-poriadok-v-dome-nadstandardom/?page=3
Ide o túto rodinu, ktorá sa tu nedávno riešila, v akom neporiadku žijú. Pochybujem, že táto pani bude jedlo objednávať, určite ho bude chystať doma.
Čo sa týka živnosti, nuž neviem, ak niekto v téme o poriadku písal, že má dlh na poistnom nejakých 9000€, pochybujem, že má živnosť. Všetko sú to verejne dohľadateľné veci, keďže táto rodina vystupuje so svojimi vlogmi na youtube už pekných pár rokov a už sa o nich čo-to vie.
A čo mi vadí? Že si v tejto krajine naozaj môže robiť každý čo si zmyslí? Že tu neplatia určité normy a pravidlá a zákony, hlavne ak sa to týka detí?
Už minulé leto hovorila keď organizovala tábor že papiere má vporiadku.
Nesúhlasím s všetkým čo pani robí .... deťom sa ale venuje veľmi pekne, tvorivé dielne ktoré robí ako krúžok sú zaujímavé. Veď si každý môže vybrať kde svoje dieťa prihlási.
Môžem sa opýtať kd toto presne je? Ďakujem moc za tip 💜
@kulumulu123 staci si najst na sashe kvietkovci a mozes objednavat 🙂
Ani zriadenie oficiálnych letných táborov je je nejako obtiažne, napr. personál nemusí mať pedagogické vzdelanie..
Čo sa teda toho týka, je to na rodičovi. Hádam každý súdny človek si obzrie, kam ide jeho dieťa, najmä teda, ak ide o súkromnú osobu.

A Teba to trápi kvôli čomu? ... je to Tvoja konkurencia, či?