icon

Koľko ste platili za lyžiarsky na 2. stupni ZŠ?

danielaviki
6. okt 2011

Ahojte , robim si len taky prieskum, ze kolko ste platili alebo budete platit za lyziarsky vycvik pre svoje dieta na II. stupni. /7 trieda/.Od mojho nevlastneho syna chcu 200 €, neviem este presne kam sa ide, ale mne sa to zda vela.
Dakujem.

oskvarkaa
6. okt 2011

zavisi to aj od toho ze ci su tie listky na vleky uz v tom alebo nie... ak nie tak sa to aj mne zda vela ...

bastyna
6. okt 2011

Záleží od ceny v danom lyžiarskom stredisku,od ceny ubytovania a spôsobu dochádzania. Môj syn minulý rok ako siedmak platil 15 €, ale to nemuseli dochádzať, lebo lyžiarske stredisko máme za dedinou a ubytovanie tiež nemuseli hradiť, lebo vlastne spali doma. Takže platili len za vlek. Stravu si brali z domu alebo si kupovali v miestnom bufete. Takže v tomto máme veľkú výhodu. 😵

maznacik007
6. okt 2011

ja myslim ze je to vzhladom na ceny na svk normalna cena... ked si zoberies ze tyzdenny tabor v lete ked je ubytko lacnejsie stoji 100 a viac EUR a to tam nemusia mat dopravu v tom tak je to primerana suma za lyziarsky vycvik...

atlaska
6. okt 2011

Chopok - 300€
skola prirody - 5 dni 150€
tych 200 je OK.

veronique_1
6. okt 2011

Susedova dcera (z BA) bola na zo skoly na lyzovacke v Rakusku, cenu si nepamatam, ale velmi drahe, viacere deti neisli kvoli cene. Takze 200 euro moze byt

libka1
6. okt 2011

veronique_1 to uz nevedia co vymysliet ze musia ist s deckami na lyzovacku do Rakuska? 😕 mne tych 200 EUR pride aj s tym ze su v tom uz aj vleky primerane, aj ked je to asi pre niektore rodiny dost 😝 tak ale lyzovanie nie je lacny spas v dnesnej dobe...

nikuska265
6. okt 2011

200 € sa mi nezdá byť až tak veľká suma . tak ako už boli spomínané,tie ceny v SR sú celkovo dosť vysoké,ak je v cene,celkové ubytovanie,strava aj vleky,tak to naozaj nie je až tak veľa. Bohužiaľ ceny u nás naozaj dosť vzrástli,len škoda že tie platy nejdú takou rýchlosťou hore.Potom sa nám zdá/resp. je to pre nás veľa,taká cena,ale je to normálna cena za služby,bohužiaľ 😒

martina2001
6. okt 2011

200euro ak sú v tom vleky je celkom ok cena, my dávame za školu prírode každý rok 120euro a nemajú v tom skoro nič, len stravu, ubytko a dozor. Celkovo ťa tak stojí lyžovačka na týždeň na osobu, aspoň moja skúsenosť

dudduli
14. okt 2011

moj syn je siedmak,zatial sme ceny lyziarskeho nevideli,ale minuly rok boli na Taloch a tam sme platili 175€,a bolo v tom vsetko.

nelicefo
14. okt 2011

Mne sa to nezda vela,aj my sme platili okolo 200€ 🙂

bekakn
15. okt 2011

Môj synovec je ôsmak , tento rok pôjde prvý raz na lyžovačku a platia 185 € 😒 podľa mňa je to dosť...Ale vleky majú v cene 🙂 A tiež celkom lacné majú aj ubytovanie , stravu atď... Tuším len doprava ich vyšla ,,draho" 😎 lyžiarska bunda prípadne overal a iné potrebné veci si musí každý zaobstarať sám , čo vlastne nie je lacná záležitosť... Čiže to nie je tých 185 € ale určite oveľa viac + ešte nejaké vreckové....

fra
7. aug 2012

u nas
170€ ...7 dní ... vleky v cene, jednoduché ubytovanie... (byvali v chatkach a wcka boli niekde v spoločnej budove)
155€ ... 6 dní ... vleky v cene, jednoduché ubytovanie v papundeklovej chate ... ak by ubytovanie bolo slušnejšie, napríklad že by izby mali vlastné soc.zariadenia, zdá sa mi 200€ akurat...

dida38
7. aug 2012

no neviem, mne sa to zda trosku moc....dcera bola teraz vo februari v Lucivnej (pri PP) od pondelka rana do piatku poobedia) doprava,ubytovanie (velmi slusne - soc.zariadenie kazdy na izbe, ubyrovany boli po 2 max.3 ) , strava, vleky a stalo to 100€ z toho este 20€ preplacalo centrum volneho casu....

jankachodkova
13. nov 2015

Mamičky, ak vám môžem odporúčať, skúste lyžiarsky výcvik cez Turistickú ubytovňu Relax. Dá sa využiť aj príspevok do 150 € zadarmo cez MŠVVaŠ (pre žiakov na II.stupni ZŠ a SŠ)
Detailné informácie majú aj na webe: ubytovnarelax.webaster.sk