Zobrali by ste cudzie dieťa na veľké tobogány?
http://atlantika.hu/kepek_videok
ahojte.. zobrali by ste napriklad tdo takehoto parku dieta cca 7rocne diea keby nebolo vase a vedeli yte ze ho bude tahat aj na velke toboganyx a nenecha si vysvetlit ze sa o nho bojite?
Ja by som ho nepustila iba na tie strme. Ale aj to by som si pozrela radsej v reale, lebo videa niekedy skresluju. A 7 rocne dieta vie uz citat, tak ked tam bude napisane, ze sa odporuca napr. od 10 rokov, tak si to pekne precitate a zatrhnete. MUsi si dat vysvetlit. Inak by som sa zbalila a isla domov a nepojde tym padom nikam.
Ostatne zvladne 7 rocne dieta v pohode. Moj maly bol na tobogane 1krat ako rocny a to v Senci v Aquathermali Isiel s muzom, normalne sa potapal a cely cas sa tesil.
cudzie dieta by som si nevzala na zodpovednost nikdy.moze sa stat hocico, nielen na toboganoch
bud ho vezmem a budem za neho zodpovedna alebo nevezmem,co sa tyka toboganov niektore su az od 10r. na na tie urcite nepojde

ospravedlnujem sa za chyby... na rychlo som to pisala 😔
ahojte.. zobrali by ste napriklad do takehoto parku dieta cca 7rocne keby nebolo vase a vedeli ste ze ho bude tahat aj na velke tobogany a nenecha si vysvetlit ze sa o nho bojite ze sa mu moze nieco stat?