icon

Ako prebieha online inovačné vzdelávanie cez Inšpiráciu?

marka13
18. aug 2026

Žienky, robili ste si niektorá online inovačné vzdelávanie cez Inšpiráciu? Zaujalo ma jedno, no je to 6 hodín online prezenčne a 44 dištančne + záverečná prezentácia.
Ak ste niekto cez nich absolvovali takéto vzdelávanie, ako prebieha to dištančné prosím? Dostali ste k dispozícii nejaký štúdijný materiál alebo ste si ho museli zháňať ? Nie je to tam uvedené a medzi online stretnutím a prezentáciou je je cca týždeň.

Ďakujem za info.

anonym_6296df
18. aug 2026

@marka13 studijne materialy sme dostali (prezentacie, texty). Na uvodnom stretnuti sme dostali vsetky potrebne info. Ja som vsak bola sklamana, cakala som viac tipov do praxe, zdielanie skusenosti. V podstate to bolo "zaplat a dostanes". Presli vsetci.

marka13
autor
18. aug 2026
@anonym_6296df

@marka13 studijne materialy sme dostali (prezentacie, texty). Na uvodnom stretnuti sme dostali vsetky potrebne info. Ja som vsak bola sklamana, cakala som viac tipov do praxe, zdielanie skusenosti. V podstate to bolo "zaplat a dostanes". Presli vsetci.

@anonym_6296df Ďakujem za info. No, za 6 hodín prezenčne sa asi veľa ani nestihne:( Trochu sa obávam či budem stíhať prejsť tie materialy, asi toho bude dosť na samostudium. No majú zaujímavé témy a pre mňa využiteľné v praxy.

anonym_cb3f6b
18. aug 2026
@anonym_6296df

@marka13 neboj sa, zvladnes to. Ja som bola cez inspiraciu, ale to sme mali celu sobotu a nedelu od 9 do 18. Alebo potom 3-4 stretnutia po 3 hodiny. Inspiracia je fajn, neolutujes. Je to vzdy prakticke a k veci. Ja mam od nich 4 a vzdy boli perfektne. Asi aka laktorka.
@anonym_6296df