Ako sa pripraviť na prijímacie skúšky na dentálnu hygienu?
Ahojte mam zaujem o studeium dentalnej hygiey a rada by som vedela ci existuje nejaky kurz kde sa mozu uchadzaci pripravit.. kludne mi prosim aj len napiste tip ako ste sa pripravovali? 🙂)
To by aj mňa zaujímalo kto môže vykonávať dentálnu hygienu? Na ProSmile Clinic som si dal urobiť. Také dorýpané a zapálené ďasná som nikdy nemal. A po tom čo som sa sťažoval, že nezaberá Florsalmin ani Herbadent. Odporučili mi ústnu vodu Curaprox s chlorhexidínom. ... A odvtedy som mal stále problém so zápalmy. Viac na. Nebezpečenstvo opakovaného používania chlorhexidínu v zubnej hygiene.
Dúfam, že na vykonávanie ústnej hygieny je nutné ukončené doktorantské štúdium!
Ak nie, tak to by vysvetlovalo, prečo mladík nič nevedel o mikrobite, ... A ja som na to doplatil.☹
Oto.
@otobotka mozu to vykonavat len dentalny hygienci s vš… musis mat vysoku v tomto pbore 3 roky studia

To by aj mňa zaujímalo kto môže vykonávať dentálnu hygienu? Na ProSmile Clinic som si dal urobiť. Také dorýpané a zapálené ďasná som nikdy nemal. A po tom čo som sa sťažoval, že nezaberá Florsalmin ani Herbadent. Odporučili mi ústnu vodu Curaprox s chlorhexidínom. ... A odvtedy som mal stále problém so zápalmy. Viac na. Nebezpečenstvo opakovaného používania chlorhexidínu v zubnej hygiene.
Dúfam, že na vykonávanie ústnej hygieny je nutné ukončené doktorantské štúdium!
Ak nie, tak to by vysvetlovalo, prečo mladík nič nevedel o mikrobite, ... A ja som na to doplatil.☹
Oto.