icon

Ako sa pripraviť na psychologické testy do Ozbrojených síl?

4. okt 2026

Ahojte ako sa najlepšie pripraviť na prijímačky do Ossr ? Mám na mylsi psych. Testy, presnejšie číselne a pisoenove rady, analógia, logika a podobné. B matike som moc dobrý nebol, teda ako v čom. Ďakujem

martinmmartin
•
4. okt 2026

To je krasa psychotestov ze sa na ne neda pripravovat. Ale na druhej strane sa pozri kto nimi presiel....si ty fakt o tolko horsi?

anonym_45623e
•
4. okt 2026

Psychologické testy, keď som pred rokmi bola ja neboli takéto. Zmenilo sa to? Tam boli otázky a odpovede od 0 do 10 ako súhlasis s tým tvrdením. A xy krát sa pýtali to isté len inak. Žiadna logika ani analógia.

anonym_2f6e3a
•
4. okt 2026

To nie je pohovor do prace,na to sa neda pripravit.

patrike
•
4. okt 2026

Jedna cast psychotestov riesi osobnost, druha inteligenciu. To druhu nemas sancu oklamat, ak ti to nemysli. Zase do armady ziadnych ikvacov nehladaju, bud v pohode.

jaghvali
•
4. okt 2026

Neodporucam sa na to pripravovat. Vykonovych testov je vela typov, pouzivaju sa nielen take, ktore opisujes ty. A ak sa niekto snazi "chystat sa" na osobnostne testy, moze si narobit viac skody ako uzitku.

anonym_01270b
•
4. okt 2026

@anonym_autor najlepšie nijako

anonym_0ee388
•
4. okt 2026

Ked zalozis takuto temu, mas najvacsi predpoklad byt prijaty 🤣

autor
•
4. okt 2026
@patrike

Jedna cast psychotestov riesi osobnost, druha inteligenciu. To druhu nemas sancu oklamat, ak ti to nemysli. Zase do armady ziadnych ikvacov nehladaju, bud v pohode.

@patrike už som bol pár rokov dozadu, no tie otázky boli fakt ťažké. Len to bolo na Akadémiu, neviem či je tam niečo iné

autor
•
4. okt 2026
@jaghvali

Neodporucam sa na to pripravovat. Vykonovych testov je vela typov, pouzivaju sa nielen take, ktore opisujes ty. A ak sa niekto snazi "chystat sa" na osobnostne testy, moze si narobit viac skody ako uzitku.

@jaghvali na osobnostný sa chystat nepotrebujem. Len na tie číselné, lebo to bola jedna z mala čomu som z matiky nikdy nerozumel. Vyrátam ti kvadratické rovnice ale toto vôbec

orisker
•
4. okt 2026

Dobre sa na to vyspať, ísť tam v úplnej pohode a vydať zo seba všetko.

autor
•
4. okt 2026
@orisker

Dobre sa na to vyspať, ísť tam v úplnej pohode a vydať zo seba všetko.

@orisker to moc matike nepomôže

orisker
•
4. okt 2026
@anonym_autor

@orisker to moc matike nepomôže

@anonym_autor ,
máš pravdu!
Viac pomôže použiť zdravý rozum.
Držím palce!
🙂