Ako sa pripraviť na psychologické testy do Ozbrojených síl?
Ahojte ako sa najlepšie pripraviť na prijímačky do Ossr ? Mám na mylsi psych. Testy, presnejšie číselne a pisoenove rady, analógia, logika a podobné. B matike som moc dobrý nebol, teda ako v čom. Ďakujem
Psychologické testy, keď som pred rokmi bola ja neboli takéto. Zmenilo sa to? Tam boli otázky a odpovede od 0 do 10 ako súhlasis s tým tvrdením. A xy krát sa pýtali to isté len inak. Žiadna logika ani analógia.
To nie je pohovor do prace,na to sa neda pripravit.
Jedna cast psychotestov riesi osobnost, druha inteligenciu. To druhu nemas sancu oklamat, ak ti to nemysli. Zase do armady ziadnych ikvacov nehladaju, bud v pohode.
Neodporucam sa na to pripravovat. Vykonovych testov je vela typov, pouzivaju sa nielen take, ktore opisujes ty. A ak sa niekto snazi "chystat sa" na osobnostne testy, moze si narobit viac skody ako uzitku.
@anonym_autor najlepšie nijako
Ked zalozis takuto temu, mas najvacsi predpoklad byt prijaty 🤣
Jedna cast psychotestov riesi osobnost, druha inteligenciu. To druhu nemas sancu oklamat, ak ti to nemysli. Zase do armady ziadnych ikvacov nehladaju, bud v pohode.
@patrike už som bol pár rokov dozadu, no tie otázky boli fakt ťažké. Len to bolo na Akadémiu, neviem či je tam niečo iné
Neodporucam sa na to pripravovat. Vykonovych testov je vela typov, pouzivaju sa nielen take, ktore opisujes ty. A ak sa niekto snazi "chystat sa" na osobnostne testy, moze si narobit viac skody ako uzitku.
@jaghvali na osobnostný sa chystat nepotrebujem. Len na tie číselné, lebo to bola jedna z mala čomu som z matiky nikdy nerozumel. Vyrátam ti kvadratické rovnice ale toto vôbec
Dobre sa na to vyspať, ísť tam v úplnej pohode a vydať zo seba všetko.
@orisker to moc matike nepomôže

To je krasa psychotestov ze sa na ne neda pripravovat. Ale na druhej strane sa pozri kto nimi presiel....si ty fakt o tolko horsi?