Je kurz bezpečnostného technika náročný?
Ahojte, chcem sa opýtať ako náročné je urobiť si ten kurz a potom aj skúšky pred NIP.
@anonym_autor ahoj, dnes som absolvovala skušku na NIP v Košiciach. O osmej rano si nas vyzdvihla z vratnice pracovnicka , posadili nas do zasadacky a povedali, ako bude skuska prebiehat. Tahas si 3 otazky, za kazdu mas dva body. Spolu 6 , musis dosiahnut min.4 body. Ak nebudes hovorit suvisle a budu ti davat doplnujuce otazky, automaticky strhnu bod. Ked nevies zatať hoci k jednej otazke, neurobis skusku, Ja som sa na nu ucila 2 mesiace. Je to narocne, ale nic nezvladnutelne. Prajem vela stastia.
@anonym_autor ahoj, dnes som absolvovala skušku na NIP v Košiciach. O osmej rano si nas vyzdvihla z vratnice pracovnicka , posadili nas do zasadacky a povedali, ako bude skuska prebiehat. Tahas si 3 otazky, za kazdu mas dva body. Spolu 6 , musis dosiahnut min.4 body. Ak nebudes hovorit suvisle a budu ti davat doplnujuce otazky, automaticky strhnu bod. Ked nevies zatať hoci k jednej otazke, neurobis skusku, Ja som sa na nu ucila 2 mesiace. Je to narocne, ale nic nezvladnutelne. Prajem vela stastia.
@sosky1974 ak sa môžem opýtať od podania žiadosti na NIP za ako dlho ti prišla pozvánka na skúšku? Najprv si robila online test?
@anonym_autor pozvanka na skusku mi prisla
nejakeho 21.06. a termin som mala teraz 05.08. Priblizne tyzden pred terminom ustnej skusky prisli identifikacne udaje na online test. Na ten mas jeden pokus. Je to 40 otazok, myslim, ze mas 1 hodinu na vypracovanie. Ja som nevidela časovač pri vypisovani testu, ale vraj tam bol, tak som si nastavila stopku pre istotu. Otazky na pisomny test aj na ustne skusky su na stranke NIP. Musis ale najprv absolvovat kurz , cca 6 tyždňovy.

@anonym_autor kurz nie,ale skúška ľahká nebola, dá sa to zvládnuť