Je kurz kryptomien pre začiatočníkov výhodná investícia?
Našla som takyto kurz, kde ma naučia ako nechať kryptomeny zarábať peniaze. Koľko by ste boli ochotní najviac zaplatiť za takýto kurz? A vrátia sa mi neskôr tie peniaze?
Lektor je právnik.
Keby ten slavny "pravnik" mal system ako uspesne obchodovat s kryptomenami tak by s nimi obchodoval az do bodu ked sa zahoji na tri generacie dopredu a potom si vylozi nohy na Bahamach
Preco by mal robit predajcu obycajnemu plebsu, paplat sa s reklamami , ..... pouvazuj nad tym
System potrebuje mravcekov ktory tam peniazky prinesu aby ich par ludi mohlo vybrat ako svoj zisk . Inak to fungovat nemoze. Odkial si myslis ze to co ty zarobis prislo? Od niekoho kto tam prachy vlozil a prisiel o nich
A na tychto mravcekoch stoji system a stale treba hladat novych nech sa to nezosype
Hadaj aku ulohu budes mat v tomto systeme ty
Keby ten slavny "pravnik" mal system ako uspesne obchodovat s kryptomenami tak by s nimi obchodoval az do bodu ked sa zahoji na tri generacie dopredu a potom si vylozi nohy na Bahamach
Preco by mal robit predajcu obycajnemu plebsu, paplat sa s reklamami , ..... pouvazuj nad tym
System potrebuje mravcekov ktory tam peniazky prinesu aby ich par ludi mohlo vybrat ako svoj zisk . Inak to fungovat nemoze. Odkial si myslis ze to co ty zarobis prislo? Od niekoho kto tam prachy vlozil a prisiel o nich
A na tychto mravcekoch stoji system a stale treba hladat novych nech sa to nezosype
Hadaj aku ulohu budes mat v tomto systeme ty
@martinmmartin Presne tak. 👍
Toto mi silno pripomína klasický šmejdácky princíp MMM, kde ti nejaký tragéd ešte v obleku z maturity, bude rozprávať ako zbohatnúť. A potom spustí, že on už na tom parádne zarába, môžeš aj ty. A kedže ľudia sú nenásytné telce, tak mu na to skočia a nadrbú do toho svoje úspory. A potom len nechápavo pozerajú, že sa im nič z toho ich investmentu nevracia 🙂
Veď základná logika. Keď som v niečom úspešný čo mi zarába, tak predsa som ticho a nie že každému prezrádzam svoju stratégiu, know-how a ešte si vyrábam konkurenciu 😀
Do žiadne kryptomeny by som nesla. Amen bodka koniec diskusie
OK. Takže jediný spôsob, ako prísť k peniazom, je práca. Žiadne krypto,investície atd
@anonym_autor
Jasne ze chod, raz v zivote potrebujes takuto super garantovanu investiciu, druhy krat uz nebude lebo nebudes mat peniaze nu
je to druhy manzel slavnej katariny runy, ziju na Bali, tak si sprav nazor…
OK. Takže jediný spôsob, ako prísť k peniazom, je práca. Žiadne krypto,investície atd
@anonym_autor ak o blbneš čo najviac ľudí že môžu ľahko prísť k peniazom tak na nich dobre zarobíš
je to druhy manzel slavnej katariny runy, ziju na Bali, tak si sprav nazor…
@anonym_0f3fa5 Tej koučky, čo robí ženské kruhy? On žije na Bali?
@anonym_0f3fa5 Tej koučky, čo robí ženské kruhy? On žije na Bali?
@anonym_autor ano, tej „koucky“
Toto mi silno pripomína klasický šmejdácky princíp MMM, kde ti nejaký tragéd ešte v obleku z maturity, bude rozprávať ako zbohatnúť. A potom spustí, že on už na tom parádne zarába, môžeš aj ty. A kedže ľudia sú nenásytné telce, tak mu na to skočia a nadrbú do toho svoje úspory. A potom len nechápavo pozerajú, že sa im nič z toho ich investmentu nevracia 🙂
Veď základná logika. Keď som v niečom úspešný čo mi zarába, tak predsa som ticho a nie že každému prezrádzam svoju stratégiu, know-how a ešte si vyrábam konkurenciu 😀
@anonym_8db56a presne toto mi vyskočilo na rozum, po prečítaní príspevku. MLM.
A este tie podvodné telefonáty.
Práve včera už volali aj mne, bohužiaľ ešte nemám kúpenú píšťalku, nebola som doma aby som mobil položila pod hrniec a netrepala žufaňou po ňom. Len som tvrdo povedala že som účet nemala, nemám ani mať nebudem a nech neotravuje ľudí a ide do ri.ti. iným volajú aj 10x, mne už asi nemal chuť 😂
@anonym_autor Investicie na burze su ine - Vzdy sa pytaj ze ked zarobis 5eur navyse k tomu co si vlozila odkial pridu. V Kryptomenach pridu od ludi co od nich prisli. Na burze ked si kupujes akcie tej ktorej spolocnosti tak sa podielas na "kapitalistickom vykorystovani" zamestnancov - za pasom ludia maju minimalky lebo ich system á-la Fico drzi v pozicii ked nemaju na vyber a hodnoty co vytvoria ale nedostanu ide investorom. A odtial tych tvojich 5 eur zisku pochadza , nejaky chudak ich odmaka za teba.
Takze tam je obrovsky rozdiel a investicie do "sikovnych" spolocnosti su ziskove prirodzene
@anonym_autor investicie dlhodobo sluzia na dochodok... ale ano, chut na nahle zbohatnutie so sebou nesie nemale riziko... ale je to pre ludi lakave cele veky...
@anonym_autor investície áno ale z nich nezbohatnes cez noc. Ak sa investíciám nerozumieš tak si stiahni finax, založ účet a peniaze ti bude spravovať broker ktorému platíš poplatok ročný za správu peňazí.
Môžeš tam mesačne posielať od 10€ (ideálne 50-100€ alebo koľko môžeš) a za 20 rokov sa ti zhodnotia peniaze. Ale krytpo si už zaspala najlepší čas na kúpu a to konkrétne 2009 rok keď si mohla kúpiť bitcoin za ani nie cent ale úplne drobné. Ak by si vtedy investovala 1000 dolárov do bitcoinu dnes by z teba bola multimiliardárka 😀 takže nie neverím žiadnemu úspešnému traderovi čo predáva krypto kurz lebo asi mu to nejde
@anonym_autor kryptomeny urcite nie. Ale su sposoby ako nechat peniazd pracovat.

Nesla by som do toho. Tiez som pravnicka, ta stranka a kurzy na mma posobia neodborne. Pravnik nie je odbornik v tom, co dany pan ponuka. To, ze je pravnik v danych kurzoch ma rovnaku vypovednu hodnotu akokeby bol pilot. Ak by som sa chcela dozvediet nieco ohladom toho ako obchodovat s kryptomenami, najdem si kurz od niekoho kto ma vystudovany iny odbor.