icon

Kde nájsť stránku na zber respondentov pre dotazník?

20. sep 2026

Ahojte,

máte prosím skúsenosť s nejakou stránkou, kde by som im poslala svoj dotazník a oni by mi zohnali respondentov? Existuje niečo také? Potrebujem určitú skupinu ľudí, nie hocikoho.

Ďakujem

anonym_9c718f
20. sep 2026

Preco nemozes urcitu skupinu ludi oslovit ty v dnesnej dobe socialnych sieti a skupin, intermetu kde nie je problem najst hocikoho ci uz podnikatelov, zdravotnikov, organizacii, neziskoviek ktore by s tym mozno vedeli pomoct a preposlat svojim clenom/klientom/zakaznikom... Treba sa naucit vyuzivat internet a nie cakat, ze s takymi moznostami ake existuju dnes urobi vzdy vsetko niekto za nas. Nepises o aku skupinu ide ale napr. byvala kolegyna nechala doraznik gynekologicke a ta dala pacientkam, ktore boli ochotne ho vyplnit plus jej zobrali aj na par gynekologickych klinik.

martinmmartin
20. sep 2026
@anonym_9c718f

Preco nemozes urcitu skupinu ludi oslovit ty v dnesnej dobe socialnych sieti a skupin, intermetu kde nie je problem najst hocikoho ci uz podnikatelov, zdravotnikov, organizacii, neziskoviek ktore by s tym mozno vedeli pomoct a preposlat svojim clenom/klientom/zakaznikom... Treba sa naucit vyuzivat internet a nie cakat, ze s takymi moznostami ake existuju dnes urobi vzdy vsetko niekto za nas. Nepises o aku skupinu ide ale napr. byvala kolegyna nechala doraznik gynekologicke a ta dala pacientkam, ktore boli ochotne ho vyplnit plus jej zobrali aj na par gynekologickych klinik.

@anonym_9c718f velmi vela ludi v "urcitych skupinach" sa ti na to vyprdnu. Su skupiny ktore ani nenapadne nieco niekde vyplnovat .

anonym_ceda51
21. sep 2026

@anonym_autor určitú skupinu znamená akú? Dnes máš možností neúrekom, sociálne siete, reddit, priamo firmy alebo inštitúcie...Ja som si pri diplomke sama vyhľadávala zariadenia ktorých sa to týkalo a posielala im email s prosbou aby ho dali čo najviac ľuďom. Niektorí ani neodpísali, iní boli veľmi ochotní.