icon

Má kurz cez úrad práce zmysel?

Včera o 07:21

Dobré ráno,absolvovali ste/absolvujete nejaký kurz cez úrad práce no nebolo to nakoniec dobre? Ja robím online ale to je masaker ,lektorka rozpráva strašne rýchlo a z jednej úlohy ide hneď na druhú.No neviem myslela som,že mi to niečo da a budem môcť sa zamestnať v niečom lepšom. No už len spraviť úlohy a dokončiť kurz a som znova tam kde som bola,čiže mne osobne to nedalo nič hlavne kvôli lektorke. Boli ste ak vy na nejakom a nakoniec ste to ľutovali?

anonym_073c7c
Včera o 07:23

@anonym_autor nie, lebo keď sa mi niečo nepáči, viem da ozvať hneď.

anonym_047114
Včera o 07:25

Teraz si zober, ze by si ho este platila aj sama zo svojich. Kurzy na urade prace asi nebudu z tych najlepsich a casto ich davaju ako biznis svojim kamaratom, rodinam,... a nie podla toho, co vedia naucit

yellowunicorn
Včera o 07:31

Aj si sa ozvala, že nestíhaš a nech rozpráva pomalšie? Online kurz si vieš nahrávať a potom sa tomu venovať, robíš to?

anonym_974c4c
Včera o 07:37

Ozvat sa nevies? Nahrat si to nevies aby si sa k tomu vedela spatne dostat? Ziadnu literaturu vam neodporucila? Ja teda dobry kurz bez literatury alebo podkladov nepoznam. Ved tie vedomosti, ktore ma lektorka musi z niecoho cerpat 😀

anonym_a880c8
Včera o 13:26

Na takom kurze som nebola, ale suhlasim s prispevkom vyssie. Dokonca aj poznam ludi, ktori pre UP kurzy robia a neskutocne z toho zbohatli. Moja teta chodila na kurz Digi senior a skolil ich Rom, ktory nic neovladal. Ani sa tym netajil, ucastnici kurzu vedeli viac, ako on. Takze nanic kurz, aj tak vacsine islo len o tablet, ktory po skonceni dostali.