Najlepšie kurzy pre mamičky na materskej dovolenke
Ahojte ženy hlavne tie ktoré ste na materskej. Aký kurc je podľa vas najlepšie si spraviť alebo do čoho by ste išli vy?
A hlavne, to že niekto si urobí "kurz IT" neznamená že ho zvládneš tiež. Nie každý má rovnakú mentálnu výbavu. Pred MD si robila čo? Aké máš vzdelanie?
hlavne by som sa zamerala nato, co chces po materskej/rodicovskej robit..... ak pokracovat v tom, co si robila, tak urcite by som sa venovala tomu, ak uplne nieco ineho, tak sa rozhodni, ze co a podla toho sa zariad......
ja som tiez x kurzov si urobila (vacsinou v IT / resp. v mojom odbore, nie je to uplne IT, ale robim v specialnom SW) a potom som este v tom odbore robila skoro 3/4 dobrovolnicku pracu (pre dobry pocit)
Pre každú ženu je vhodné niečo iné. Musíš vychádzať z viacerých faktorov - v čom budeš naozaj veľmi dobrá, čo ťa bude baviť a po čom je dopyt v tvojej lokalite. A po tomto bude ďalším faktorom to, či na danú profesiu ti bude stačiť 1-2 kurzy, aby si tú prácu mohla plnohodnotne vykonávať.

@simaa111 ja som si robila kurzy v IT a v marketingu, oba odbory ma veľmi posunuli, mám k tomu blízko a v odbore pracujem. Ty sama musíš vedieť, čo by bolo pre teba prínosom do profesijného života a podľa toho sa rozhodni.