Prijímacie skúšky na sanitára: Ako vyzerajú testy?
Ahojte dievčatá, čoskoro ma čakajú skúšky na zdravotnej škole odbor sanitár. (Košice)
Budem študovať popri materskej. Chcem sa opýtať či ste niektorá nebola na skúškach v tomto odbore... Prišiel mi email že test pozostáva z 30 otázok a čas na vypracovanie je 45 minút...
Biológia 7 ročník... Celkom ma šokovalo že na prijatie mi stačí 10 bodov z 30... Ale docela mám aj strach či to dám... Predsa stres spraví svoje. Nebola ste niektorá rok, dva dozadu ako taký test vyzerá? Či sú tam možnosti alebo dopisovačky prípadne obrázky ktoré treba popísať... Budem vďačná za koment. Ďakujem
Keby si videla aki ludia robia sanitarov, tak sa necudujes tym podmienkam , to das aj so zavretymi ocami
@anonym_ebfdbb veď preto som ostala v šoku, že s takými podmienkami to môže veruže robiť hocikto.
Ozaj sa nemusíš báť...ja som teda sestra, ale skúšky na sanitára sú ozaj jednoduché....držím palce, to zvládneš....🍀

Keby si videla aki ludia robia sanitarov, tak sa necudujes tym podmienkam , to das aj so zavretymi ocami