icon

Tipy na kreslenie pre psychotesty: Ako zaujať psychológa?

9. aug 2026

Ahojte čakaju ma psychotesty, lebo by som rada bola policajtka. Viem, že otázky sú také, že sa na ne nedá pripraviť, lebo je to o človeku. Ale zaujíma ma, ako vnímajú psychologický to kreslenie Postáv a Stromu. AKO NAJLEPŠIE TO NAKRESLIŤ, Aby to bolo pre nich ôk??

anonym_a19f8c
10. aug 2026

@anonym_autor no pekne, už hneď na začiatku chceš podvádzať. Ešte že skúsení psychológovia sú vyškolení na rozpoznanie, keď sa niekto snaží kresbu alebo odpovede umelo prispôsobiť očakávaniam. Radím ti byť autentická, kresliť prirodzene ako to cítiš a odpovedať na otázky úprimne.

anonym_5a96a1
10. aug 2026

Ani neskusaj tvrdit, ze toto si nevies najst na internete je o tom dost zdrojov ako co nakreslit a co ako nakreslene o com vypoveda. A prezradim ti tajomstvo, psychotesty sa vyhodnocuju ako celok teda mozes mat dokonalo nakresleny strom aj cloveka ale nijako ti to nepomoze ked bude zvysok na nic, naopak ak zvysok bude dobry na tomto nepohoris pretoze inteligencne a psychicky budes vediet ako to nakreslit a bude to krasne zapadat do tebou vypracovaneho zvysku.

anonym_9cef17
10. aug 2026

@anonym_autor prečo chceš zaujať psychológa?

anonym_ee2a13
10. aug 2026
@anonym_9cef17

@anonym_autor prečo chceš zaujať psychológa?

@anonym_9cef17 možno ako budúceho muža. 😉

anonym_fef925
10. aug 2026

Nejde o to, že to bude “pekné”😵‍💫🫣 skúma sa to, kde je napr postava nakreslena, (či v strede papiera, dolu, hore), a. Či je nakreslena mala, velka… kľudne môžeš nakresliť aj len paličky a obrys hlavy😉