Priateľ si písal sexuálne veci s inými ženami

peta211
3. dec 2017

Ahojte potrebujem poradit. S priatelom sme boli spolu pol roka. Posledne tyzdne (2-3) sa ku mne spraval inak aspon som mala ten pocit nehovoril mi uz ze ma miluje, predtym mi to hovoril skoro kazdy den, cez den ked bol v praci ani mi uz nenapisal vraj ma vela prace a nemal cas predtym stym probľem nemal. Posledne dni sme sa trochu pochytali na blbostiach povedala som mu ze mam pocit ze to je ine. On mi povedal ze podla neho ke vsetko v poriadku a nechce sa rozist. Stale som mala vsak pocit ze v tom je niekto iny tak som nazrela do jeho fb profilu. Uz cca 2 mesiace si pisal s 3 zenami posielal im srdiecka pusinky. Najviac ma zarazilo ked som nasl koncerzaciu s jednou zenou ktora mala sexualny podton. Chcel od nej steklivejsie foto ktore mu nakoniec poslala, okolentoval to ze ma krasne prsia ako by jej bozkaval tam dole. Ake ma krasne telo aka je krasna a uzasna. Ze mu chyba ze na nu mysli a najviac ma zaklincovala veta: idem spat a dufam ze sa mi bude snivat ako sa spolu milujeme. Toto pisal v case ked som si naivne myslelanze je medzi nami vsetko v poroadku nedaval nijak najavo ze mu nieco vadi alebo chyba. Nepisal si snou pravidelne mozno 3-4 krat ale aj tak ma to strasne boli. Samozrejme ako som to nasla som mu hned volala ze ci je to podla jeho normalne no keho zaujmalo len to kde som sa mu nalogovala a potom mi nahmevane povedal ze ano je to normalne... cakala som cely den ci mi napise ze ho to mrzi ze sa ospravedlni ale on nic. Nakoniec som mu vecer napisala ze aspon vysvetlenie by som si zasluzila on neodpisal... co si o tom myslite? Mate niekto podobnu skusenost?

mondolina
3. dec 2017

Myslim si o tom to, ze ta ma v pazi a ze nahadzuje udicu inde, takze mile dievca, tuto kapitolu uzavri.

gladys_07
3. dec 2017

utekaj

lillystranska
3. dec 2017

@peta211 ani neozve a ber to tak ze uz to tvoj priatel nie je

lilyianka
3. dec 2017

@peta211 sa ti divim, ze po tomto vsetkom by si ho este chcela za priatela
Bohuzial ako vidis, nestojis mu za nic, ani za vysvetlenie...on to ma rozbehnute na 3 strany a k tomu niet viac co napisat...

petranelkova
3. dec 2017

Pekne ho vyhod pred dvere a zavri ich. Nema to s nim zmysel, ked sa takto zahadzuje niekde inde.

zaphyra
3. dec 2017

Ste spolu krátko, nemyslím si, že vzťah s takýmto chlapom má zmysel a čím skôr by som sa ho zbavila.

bosoriak
3. dec 2017

@peta211 Ja nerozumiem, ake vysvetlenie chces? Ak by mi toto urobil muz po pol roku vztahu, tak nebude mat cas povedat ani "zbohom". Zacni si vazit samu seba. To su take typy chlapov, ktori len cakaju, ze sa s nimi rozide zena, aby oni nemuseli robit tu spinavu robotu.

moonlight1210
3. dec 2017

@peta211 pre pekneho polroka si pokazit zivot? Este povedz, ze ty ho chces spat a stale ho verne lubis.
Vy mate obaja kdesi medzi 15 a 20, vsak?
V 30tke by si totiz presne vedela, ze takyto pseudoalfasamec nie je hoden viac ako tlacenka v 90% zlave den pred spotrebou.

sasa1310
3. dec 2017

@peta211 ak chlap vraví každý den ako svoju miluje (ešte k tomu v pár mesačnom vzťahu), tak sú to len plané slová. A to som ani nemusela čítať ďalej. Zbytočne riešiš niečo, čo nie je riešiteľné. Bye bye by som mu povedala a hladala šťastie inde.

sisy222
3. dec 2017

Vykasli sa na neho,nestoji za nic..ako vela iných chlapov.jak je toto len odporne posielať si s niekym cudzím take fotky cez net,ľudia klesli veľmi hlboko,to uz si ľudia nedokážu vážiť ani seba??!

lindusss2016
3. dec 2017

Ved ste spolu pol roka, to naozaj nie je dlha doba, aby sa o ten vztah oplatilo bojovat. Teraz by mal byt este do teba zamilovany, vsade o tebe basnit a nemysliet na nikoho ineho. Ocividne nie je, cize nemozes cakat, ze sa to este niekedy zmeni. Zamilovsnost sa casom bud vytrati alebo zmeni na lasku, ale este som nepocula, ze by chlap mal zenu uplne v pazi a zrazu ju miluje. No ak by som taketo spravy nasla mojmu maznelovi, s ktorym cakam druhe dieta, pochybujem, ze by som sa cez to preniesla. Vysvetlenie by ma asi zaujimalo, ale uz len zo zvedavosti. A nie to este po par mesacnom vztahu, tam by som sa s vysvetlenim nezaoberala vobec. Ale asi ste este mladi a nemate toho vela za sebou, ked to takto vnimas.

dominika6
3. dec 2017

@peta211
A ty hlupa mas este pocit ze si ty vsetkemu na vine robis cirkus z veci co su pre neho normalne?...
Vies co?
Takych debilov je na svete mrte...
A ta ktora sa neozve by si mala byt ty...navzdy...

madeline1
3. dec 2017

Myslim si, ze by si mala byt mudrejsia. Neriesit hluposti a sustredit sa na seba a vztah si dobuducna uzivat. Nemyslim tento vztah ( s tymto sa uz rozid....lebo ta to bude zozierat). Myslim ten dalsi vztah.
V zivote sa musime sustredit na seba, na svoj osobny rozvoj...a vztah ma byt nieco v com sa citime prijemne, co nas posuva. A samozrejme na vztahu musime pracovat ... ale nie tak, ze budeme vycitat priatelovi, ze nam nepovedal, ze nas lubi, alebo ze nenapisal ako vzdy (lebo teraz ma ze vraj vela prace), nebudeme priatela kontrolovat a citat mu spravy...
poradim ti do buducna jedno. Neries, uzivaj si. Bud stastna aon bude stastny. pokial budes stastna sama so sebou, pokial sa skor budes sustredit na seba, bude stastny i on s tebou a realne nebude mat chut ani pisat s inymi, skusat ci cokolvek ine...
on je este mlady chlapec, pravdepodobne malo skuseny, fantazia mu pracuje...ale ty si dost nemudre dievca....trapis seba.

kammik
7. dec 2017

jediná možnosť je podľa mňa sa rozísť. Inak to v tomto prípade nevidím. Ale môže to byť veľkým ponaučením pre teba do budúcna 😉

lucinkaboz
30. máj 2020

Vazne si myslis ze ked si terax pisal s 3, ze uz nikdy viac? Odid od takeho