icon

Ako vnímate prácu pod kamerovým systémom?

25. sep 2026

Chcem sa opytat ako vnimate pracu pod kamerovym systemom na mieste kde pracujete?

anonym_72438f
•
25. sep 2026

Neriešim. Kamery sú dnes v obchodoch, bankách, na uliciach v meste, na parkoviskách, na domoch ...

zuzinka888
•
25. sep 2026

Nevnimam. Robim rovnako ci su kamery alebo nie su.

anonym_555155
•
25. sep 2026

@anonym_autor u nas zevraj kamera zabera len pristupovu chodbu 🙄 samozrejme ze tomu neverim , mame open space cize ma moze sledovat ktokolvek z kolegov.

anonym_b1ed9b
•
25. sep 2026

Náš šéf má napojený kameru na mobil. Koľkokrát som ho videla aj na obede, ako sleduje našu prevádzku, a hneď volal, prečo zákazník odišiel bez nákupu. Čo je za mňa šikana, nech si to skúsi.

autor
•
25. sep 2026
@anonym_b1ed9b

Náš šéf má napojený kameru na mobil. Koľkokrát som ho videla aj na obede, ako sleduje našu prevádzku, a hneď volal, prečo zákazník odišiel bez nákupu. Čo je za mňa šikana, nech si to skúsi.

@anonym_b1ed9b ako to zvladas taky pristup?

anonym_93bf66
•
25. sep 2026

mne to neprekaza, zaznamy si pozera vedenie len v pripade, ze sa nieco stane, na posudenie ako sa to stalo a pod...ale poznam aj pripady, kedy vedenie len tak hocikedy sledovalo ludi a hned vyvolavali preco ten a ten nerobi to by som samozrejme nezniesla

autor
•
25. sep 2026
@anonym_93bf66

mne to neprekaza, zaznamy si pozera vedenie len v pripade, ze sa nieco stane, na posudenie ako sa to stalo a pod...ale poznam aj pripady, kedy vedenie len tak hocikedy sledovalo ludi a hned vyvolavali preco ten a ten nerobi to by som samozrejme nezniesla

@anonym_93bf66 ako vies, ze si ich pozera iba ked sa nieco stane, mozno to len tak po povedali.

anonym_27cbed
•
26. sep 2026

@anonym_autor mne ako kucharovi sef hladi ci nekradnem maslo a struhanku pricom sa vyvaza na 210 000€ aute, restauracia vo Vysokych Tatrach, obycajna buzeracia.

anonym_93bf66
•
26. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_93bf66 ako vies, ze si ich pozera iba ked sa nieco stane, mozno to len tak po povedali.

@anonym_autor ano, s istotou to nemozem vediet, ale semtam sa stane, ze sa trochu flakame, alebo ked je menej roboty, ze len posedavame a nikdy to nikto neriesil 😃

autor
•
26. sep 2026
@anonym_93bf66

@anonym_autor ano, s istotou to nemozem vediet, ale semtam sa stane, ze sa trochu flakame, alebo ked je menej roboty, ze len posedavame a nikdy to nikto neriesil 😃

@anonym_93bf66 ked posedavate nechodite posedavat mimo kameru?

autor
•
26. sep 2026
@anonym_27cbed

@anonym_autor mne ako kucharovi sef hladi ci nekradnem maslo a struhanku pricom sa vyvaza na 210 000€ aute, restauracia vo Vysokych Tatrach, obycajna buzeracia.

@anonym_27cbed uz si zvyknuty?