icon

Konflikty a nepríjemnosti na pracovisku

20. feb 2026

Dlhšiu dobu pociťujem v práci nepríjemné ovzdušie vychádzajúce z kolektívnu resp. niektorých kolegov. Nejde vyslovene o prácu ale o to znepríjemniť deň, slovné atakovanie, zhadzocanie pred inými, invektiva a posmesky, nepravdivé tvrdenia. Necitim sa uz psychicky dobre. Naposledy vyvolanie konfliktu ktorému som sa chcela vyhnúť.

anonym_857358
20. feb 2026

@anonym_autor ano, mas dat vypoved

anonym_0f582d
20. feb 2026

@anonym_autor preco hned vypoved? Zacni si najprv hladat novu pracu

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_autor ano, mas dat vypoved

@anonym_857358 ja sa spravam normálne a pracu si vykonávam. Preco to ten človek robi nechápem. Este to obráti proti mne

autor
21. feb 2026
@anonym_0f582d

@anonym_autor preco hned vypoved? Zacni si najprv hladat novu pracu

@anonym_0f582d uvažujem aj o tomto, mozno by mu bolo lepšie. Stale iba možno

anonym_857358
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_857358 ja sa spravam normálne a pracu si vykonávam. Preco to ten človek robi nechápem. Este to obráti proti mne

@anonym_autor nevieme o co ide, s nadriadenym si to skusila riesit?

ivicatolic
21. feb 2026

@anonym_autor áno presne takto to chodí tam , kde silnejší jedinec/ myslím len rečami a sebavedomím z ničoho/ útočí na slabšieho, napr. len tak.... nie si "prosťe" sympatická im ostatným, ak si robíš prácu dobre, nevzdávaj sa, skús povedať nadriadeným, čo je vo veci, lebo i také ohováranie sa v dobrej firme dá riešiť....🍀
Zrovna včera som išla s pánom, 56 rokov, ktorý mi hovoril, že v práci ho šikanovali kolegovia 25-30 r. , už tam nepracujú....😊👍

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_autor nevieme o co ide, s nadriadenym si to skusila riesit?

@anonym_857358 intrigy, klebety o ničom, kolegyňa ma zhodila pred inymu kolegami nevhodným spôsobmi sa so mnou jednala nikdy sa neznizujem k tomu ist žalovať sefovi. Ale toto sa ma nesmierne dotklo. A bola som. Aaaale zbytočné už nikdy som nie pochopena

autor
21. feb 2026
@ivicatolic

@anonym_autor áno presne takto to chodí tam , kde silnejší jedinec/ myslím len rečami a sebavedomím z ničoho/ útočí na slabšieho, napr. len tak.... nie si "prosťe" sympatická im ostatným, ak si robíš prácu dobre, nevzdávaj sa, skús povedať nadriadeným, čo je vo veci, lebo i také ohováranie sa v dobrej firme dá riešiť....🍀
Zrovna včera som išla s pánom, 56 rokov, ktorý mi hovoril, že v práci ho šikanovali kolegovia 25-30 r. , už tam nepracujú....😊👍

@ivicatolic ja sa konfliktom vyhybam neklebetim a nikomu neublizujem, ja citim ze stale si nieco najdu vymyslia a presvedčím sa o tom ze to tak je vždy. Ja to nechápem.

anonym_857358
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_857358 intrigy, klebety o ničom, kolegyňa ma zhodila pred inymu kolegami nevhodným spôsobmi sa so mnou jednala nikdy sa neznizujem k tomu ist žalovať sefovi. Ale toto sa ma nesmierne dotklo. A bola som. Aaaale zbytočné už nikdy som nie pochopena

@anonym_autor treba sa priamo pred tym sikanatorom ohradit a do oci im pred vsetkym povedat, ze si nezelas nepravdive klebety o sebe a nech s tym okamzite prestanu, lebo to zacnes riesit u nadriadeneho.

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_autor treba sa priamo pred tym sikanatorom ohradit a do oci im pred vsetkym povedat, ze si nezelas nepravdive klebety o sebe a nech s tym okamzite prestanu, lebo to zacnes riesit u nadriadeneho.

@anonym_857358 ten nerieši nic počúva rad klebety

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_857358 ten dotyčný to obráti zasa ze robim tam s, nim poriadky a ze sa ma boji ved to je strašné

anonym_857358
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_857358 ten dotyčný to obráti zasa ze robim tam s, nim poriadky a ze sa ma boji ved to je strašné

@anonym_autor ono tazko radit, nevieme v akej oblasti pracujete a v akej miere spolupracujes s kolegami. Za co tie posmesky? Rovno tebe do tvare ci za chrbtom?
Nadriadeny neriesi, teba to trapi, ohradit sa nechces, tak asi len novu pracu hladat

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_autor ono tazko radit, nevieme v akej oblasti pracujete a v akej miere spolupracujes s kolegami. Za co tie posmesky? Rovno tebe do tvare ci za chrbtom?
Nadriadeny neriesi, teba to trapi, ohradit sa nechces, tak asi len novu pracu hladat

@anonym_857358 za chrbtom a niekto aj do očí podpichuje, zlomyselne. spolupracujem predsa normálne s kolegami.

anonym_857358
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_857358 za chrbtom a niekto aj do očí podpichuje, zlomyselne. spolupracujem predsa normálne s kolegami.

@anonym_autor a ty ako reagujes, ked niekto podpichuje?

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_autor a ty ako reagujes, ked niekto podpichuje?

@anonym_857358 ja som nereagovala dlho v tichosti nic nechodím klebetit ani nic ked bolo nieco nepríjemné povedala som mu preco to robi a co ma proti mne. Stavia sa do pozície dotyčný chodi ociernovat nezmyselné.

autor
21. feb 2026
@ivicatolic

@ivicatolic dotyčná osoba veľmi rada siri ze akoze niečo robi za iného. Co to je za taktika? Ved to nie je pravda.

anonym_857358
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_857358 ja som nereagovala dlho v tichosti nic nechodím klebetit ani nic ked bolo nieco nepríjemné povedala som mu preco to robi a co ma proti mne. Stavia sa do pozície dotyčný chodi ociernovat nezmyselné.

@anonym_autor cize ta osoba siri, ze robi nieco za teba?

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_autor cize ta osoba siri, ze robi nieco za teba?

@anonym_857358 to šíri ako sa jej zachce raz jeden raz druhý. Ale siri aj iné bludy.

anonym_857358
21. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_857358 to šíri ako sa jej zachce raz jeden raz druhý. Ale siri aj iné bludy.

@anonym_autor ved asi vsetci vedia ze siri bludy, tak si ho nevsimajte a nepocuvajte ho

autor
21. feb 2026
@anonym_857358

@anonym_autor ved asi vsetci vedia ze siri bludy, tak si ho nevsimajte a nepocuvajte ho

@anonym_857358 nevyzerá to tak ma spojencov ktori to zastavaju a u sefa vravia

cacianka
21. feb 2026

Bože, to písanie.🤦 Si cudzinka ?
Lebo čítať tie vety s pomiešanym obsahom, bez diakritiky, hmmm , ťažko poradiť keď ti nie je rozumieť

autor
21. feb 2026
@cacianka

Bože, to písanie.🤦 Si cudzinka ?
Lebo čítať tie vety s pomiešanym obsahom, bez diakritiky, hmmm , ťažko poradiť keď ti nie je rozumieť

@cacianka Nie som. Niečo som písala bez okuliarov. Písanie ovládam veľmi dobre aj gramatiku 👌 ✌️

cacianka
21. feb 2026
@anonym_autor

@cacianka Nie som. Niečo som písala bez okuliarov. Písanie ovládam veľmi dobre aj gramatiku 👌 ✌️

@anonym_autor tak to využi